2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    227
İşte bebeğin pozisyonu değişmiştir belki ayaklarının olduğu yer arkana falan gelmiştir nebiliyim yada daha farklı yada daha sakindir buara ufaklık hepsi olabilir. Kendini üzme daha çok minik zaten. İşte en fazla 1aya bile kalmaz artık hareketleri daha net hissetmenize bence. En yakın doktor kontrolün nezaman

Evet serumda ne var demiştim boş dediler ama inanılmaz kesiyor kanamayı.yoğun kanamayla gidince serum yiyorum kanama lekelenmeye dönüyor.birde endol fitil yapıyorlar o da kasılmaları durdurmak içinmiş.kanama olunca rahimde ağrı da çok oluyor

İlk gebeliğimde başken hastanesine gidiyordum.doktorum detaylı ultrason zamanı orda Prof vardı bütün detaylılara o bakıyormuş ona yönlendirmişti kendisi bakmamıştı.doktor da çok iyiydi baya detaylı bakmıştık hatta oğlumun kalbinde delik vardı onu falan görmüştü.şimdi başka bi doktora gidiyorum detaylı zamanı kendi mi bakar o da başkasına mı yönlendirir bilmiyorum.anlaştığım paket içinde detaylı ultrasonda var çünkü

Canım sürekli aynı pozisyonda degiller ki bende bazen elimle ayırt edebiliyorum ama bazen ortadan kayboluyor normal şeyler bunlar evham yapma lütfen

Önceki hamileliğimde ben iki defa detayliya girmiştim. Başka bir şehirde gezmedeydik, orda özel bir hastanede radyolog bakmisti, sonra doktoruma gelinc o başka bir yere gönderdi. Şimdi gittiğim doktor perinatolog bazı doktorlar ona gönderiyor. Kendisi bakar büyük ihtimalle diye düşünüyorum, ayriyetten ücret almaz sanirim muayene ücreti hayli yüksek

Dün bende hissetmiyorum diye ağlamıştım eşim diyor sistametik olarak sana ben buradayım mı anne diyecek diye sonra biraz sakinledim baktım aksamına trabzonsporun maçı vardı son golde babası bağırınca karnımdaki kıpırtıyı hiç elimi koymadan hissettim tedirgin olma bence sonuçta sürekli içerde kıpır kıpır değillerdir uyuyor diye düşünüyorum

Doktorumun önerdigi perinatologa randevu aldım canım ücret ödeme zaten her şey pahalı dedi buradaki kadın doğum hastanesine yönlendirdi benide yoksa miktarlar baya ucuk

Anladım benim suanki doktorum bakmıyor bı onceki hamileligimde de ona gitmiştim çünkü. Olmazsa gittiğimde haftaya danışayım tekrar bu konuyu bakalım radyoloji doktorunu sorayım

Evet gerçekten çok yüksek çünkü. Herhangi şüpheli bir durum olmadığı için perinatolog bana gereksiz geliyor açıkçası. Hani önemli birsey olsa şüphelenseler falan tabiki gerekli de

Doktorumun önerdigi perinatologa randevu aldım canım ücret ödeme zaten her şey pahalı dedi buradaki kadın doğum hastanesine yönlendirdi benide yoksa miktarlar baya ucuk
Kadın doğuma bakmadım ben perinatolog var mı diye ama zaten aşırı kalabalık oluyor randevu bulamam bile bence

Ondan vermediler canim bana hic ama aklimda bulunsun.benim kanamalarimda agrin varmi diye soruyorlardi yok dedim belki ondan vermemislerdir.

Ah çok geçmiş olsun ya , benim de öğleden beri kanamam var, ilk kez bu kadar fazla geldi korkuyorum, Allah korusun
Gecmis olsun canim progestan ve igne kullaniyorsun dimi yakin zamanda igne vurunduysan keser ,ayaklarini yastigin uzerine uzat sabit kal,cok sık tuvaleye gitmemeye çalış lütfen

Kızlar sizce bu normal fiyat? Organ taraması için
İyi gibi canım İstanbul da ben 1000 tl verdim perinatolog muayene ücretine.
Ben maddi durumu ayarlarsam galiba yine perinatologa gidicem amniyotik bant şüphesi için gitmiştik çok memnun kaldık. Zeynep Kamil Kadın doğuma gidiyorum kendi doktoruma ulaşamadığım zamanlar. Ama hiç ilgilenmiyorlar ilgilenenlerden de randevu bulunamıyor genelde

Ya siz mi serum istiyorsanız yoksa acilde diyorlar?Ben 3 gün hastanede yattım yalvardım şu serum verin yok ya nerde 3 cu gün sadece kavga yaptım. Zaten serum yedim 5 dk bile hastanede kalmadım eşime aradım dedim götür burdan. O kadar ilgisizlik görmedim koskoca hastane .eşim diyor son zamanda şu sağlıkçı sıkıntıları başladı ya ondan herkese kötü davranıyorlar. Daha öncedeki ile kanama ile acile geldim ultrason yokmuş. 1 saat bekledim bana dediler siz poliklinik gidebilir misiniz sizi orda baksınlar kanama var ama siz yavaş yavaş gidin .neler neler anlatmak var

Kizlar çok kötü bir şey oldu... Denizden çıktık araba yolun kenarındaydi. Karşıdan karşıya geçtik oğlumla kenarda bekliyordum eşim araç yok gekin dediği anda yol kenarlarinda hafif yokuş gibi şeyler oluyor ya oradan kaydik oğlum kafasını ben çenemi kafamı dizlerini vurdum.. dizleirm ayak parmaklarim hep kesildi. Disimdeki kaplama çizildi ağzımın içi kan doldu. O korkuyla oğlumu tutmaya çalışırken karnımı carpttim mi bilmiyorum ama eşim yok karbini carpmadin dedi ama bilmiyorum. Şu an bir kanama vs de yok. Nasıl oldu anlamadım sinirimden ağlıyorum şu an

Cok gecmis olsun canım. Bi kadin dogum hastanesine gidebilirsen git aciline icin rahatlar

Kızlar ben kendimi çok kötü hissediyorum. Et, süt, yumurta, ceviz hicbirini yiyemiyorum. Bu cocuk nasıl büyüyecek ya. Herkes gunde 2 yumurta yiyor haftada bikac kez et yiyor. Benim midem almıyor ya bebegimin gelisimi geri kalır mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…