2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    227
Hiç korkma tabiki geri kalmaz senin depodan kullanır o annesi birkaç haftaya düzelecek endişe edil kendini strese sokma

Hamilelik oncesi oldugumda doktorum bi hap vermisti tek sefer iciyosun gecmezse bir hafta sonra bi daha iciyosun ama genelde geciriyor. Tabi hamilelikte kullanılır mi bilmiyorum doktora bi danış canim. Bi de nemli tutmamaya calis. Vaginal yıkama da yapma asla

Haklısınız

Kizlar mesajlarınızı için hepinize çok teşekkür ederim. Geceden beri bebeğin hareketlerini hissedemedim. Düşmeden önce çok net hissediyordum. Belimde de ağrı olunca doktora geldim baktı şimdi şükür bebek iyi ama bu dusmelerde ilk 48 saat önemliymiş. Düşük riski var dedi rapor verdi. Bakalım hayırlısı olsun... On gün sonra tekrar çağırdı

Canım çok geçmiş olsun, bir şey olmaz allahın izniyle. Bak görmüşsün bebeğini.

Kızlar 4lü taramamın sonucu çıkmış.doktora gidemedim henüz anlayan varsa yorumlayabilir mi

Eklentiler

• 20B559C0-C0DB-44CF-AB01-64AAD0F4B089.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 78
Canim fitil pek iş görmez krem var ondan kalan günde 3 kez ismi Canesten. Tamamen doğal. İç çamaşırlarını 60 derece yıka ve mümkün oldukça sık değiştir. Oldukça temiz tutmaya çalış kendini. Doğumdan sonra kendisi taman geçer. Bende sen gibiyim. Benim gebelikte başlar dogumaca.

Teşekkür ederim kızlar vajinal yıkama asla yapmadım zaten şimdiye kadar ama neden böyle oldu bilmiyorum o kremi isteyecem doktordan bakalım birazdan ürolojiye gidicem taş için ne diyecek çok merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…