2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Magnezyum almalısın, magnimor diye bir ilaç mor kapakli , agrilarima iyi geldi

Radyolog su canım. Ben şimdi perinotologa gideceğim prof Selahattin kumcu duymussundur belki

Lierac'ı gördüm reklamı çok yapılıyor. Ben de alsam mı emin olamadım. Bebe yağı ve nemlendiriciler yeterli oluyorsa boşuna o kadar para da vermek istemiyorum
Ben ilk hamilelikte kullandim her yerim de çatladı. Bence genetik ve alinan kilo da etkili. Su anda daha cok yaglara yoneldim. Eltim saf kakao yagi kullandi eczaci tavsiye etmis cok az catlagi oldu ama genetikten mi bilemiyorum.

Yaa cok gecmis olsun. Insallah benim gibi agir gecirmezsiniz.

Kızlar ya ben 2gundur aşırı kusma ve ishal vardı hicbise yiyemez olmuştum doktora gittim salgın var dedi kan istedi kan sonucu çıktı ama gosteremedim ya atsam bide siz fikir verin sadece bana mide için ilaç verdi ama hala karnım ağrıyor ve sarı akıntım çok var

En yeni olanlar ilk baştaki kızlar sadece aklıma crp takıldı ya o enfeksiyon demekmis

Eklentiler

• Screenshot_2022-08-26-15-55-50-85.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 60
Ya kızlar şu uygulama dolap silmek lazım acil sabah 4 uyandım bile bakıyorum. Dün de otokoltugu aldım arabamız yokki ama ben bebek arabasi ile kullancam. İlk almayı istemedim dün Bi gördüm tertemiz arabamın da aynı marka offff aldım. Neyse sonra kanguru gördüm aldım ve akşam da tertemiz sıfır gibi park yatak gördüm onu da aldım kredi kartı bitirdim eşimin haberi yok daha

Bence de silmelisin…
Bende aynı şekilde bir sürü şey aldım. Çöp kovası bile aldım
Şimdi ikinci el almayı düşündüğüm birşey kalmadı bıraktım.
Ana kucağı bile aldım

Peki benim az önce dolaptan çıkıp bu mesajını görmem ben daha bişey almadım sabır ile detaylı geçsin diye bekliyorum ama bende puset bebek arabası otokoltuğu temiz bulursam oradan alma fikrim var ama önce onları da ne alcam onu anlamam lazım bana o kadar karışık geliyor ki detayları

En yeni olanlar ilk baştaki kızlar sadece aklıma crp takıldı ya o enfeksiyon demekmis
Canım bende aile hekimine troid için kan vermeye gittiğimde crp de bakmış 10 çıkmıştı.doktora attım crp tek başına bişey ifade etmez değerler normal demişti.üzerinden 3 hafta geçti bi sıkıntım olmadı

Canım masken yok muydu gerçi açık alansa maskesiz durulabiliniyor. Öksürüğe karşı zeytinyağını veya tereyağını eritip içine pekmez koyuyorsun onu sıcak sıcak içiyorsun biraz öksürüğü bogazi yumuşatıyor

Yok canım ya aynen açık alan olduğu için maske kullanmaya gerek duymadım ama keşke kullansaymisim

Vallaa ben neler almadım ki oradan miss gibi hepsi tertemiz geldiiii arabalara bakıyorum bende orada gözüme henüz bir şey çarpmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…