- 3 Temmuz 2022
- 123
- 110
- 23
- 41
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #9.921
Magnezyum almalısın, magnimor diye bir ilaç mor kapakli , agrilarima iyi geldiKizlar ben bu kuyruk kemiginin oldugu bolgedeki agridan duramiyorum yaa.ilk hamileligimde böyle olmamıştı. Biraz ayakta kalıp sandalye gibi sert bir yere oturayım agri giriyor ve uzanınca 3 saatte anca geciyor bu ağrı. doktora sorduğumda sert yere oturma dedi sadece. Acaba magnezyum ile alakali olabilir mi bu hamileligimde doktor magnezyum vermedi bana. Benim gibi oturup kalkarken agri cekenler varsa sizler neler yapiyorsunuz bu ağrı icin. Doktorunuz birsey onerdimi
Radyolog su canım. Ben şimdi perinotologa gideceğim prof Selahattin kumcu duymussundur belkiCanım benim de pazartesine randevum var antalyada ama vitaleye gitçem ordaki inceleyen doktor sanırım radyoloji uzmanıymış,perinotolog değilmiş.senin bu Suat bey dediğinde perinotologdu demi.iyi bakamadı deyince benimde aklıma takıldı inş düzgünce görebilir
Yazarım canımm insallah her şey yolundadırTam 18 haftalık olucam benim daha erken Eylül sonu için randevu alıcam.. hadi güzel haberlerle gel inşallah.. çıkınca yaz nasıl geçti ne kadar sürdü doktor nasıldı diye
Aa acaba telefondan mı rahatsız elimi koymamdan mıArkadaşta bilgisayar başına geçtiğinde benzer durumu yaşadığını söylemişti.
Hemşire rahatsız olduğu için demiş..
Herşeyi denedim canım olmadıEmzirme uzmanı iyi olur bence de bir de silikon uçla emzirmeyi denemiş miydin
Ben ilk hamilelikte kullandim her yerim de çatladı. Bence genetik ve alinan kilo da etkili. Su anda daha cok yaglara yoneldim. Eltim saf kakao yagi kullandi eczaci tavsiye etmis cok az catlagi oldu ama genetikten mi bilemiyorum.Lierac'ı gördüm reklamı çok yapılıyor. Ben de alsam mı emin olamadım. Bebe yağı ve nemlendiriciler yeterli oluyorsa boşuna o kadar para da vermek istemiyorum
Yaa cok gecmis olsun. Insallah benim gibi agir gecirmezsiniz.Günaydın kızlar güzel sorunsuz bir gün olsun inşallah biz sanırım koronaya yakalandık düğüne gitmiştik 4 gün önce bı kaç kişi pozitif çıktı kaç gündür oğlumda ateş var bende de boğaz ağrısı öksürük başladı
Geçmiş olsunGünaydın kızlar güzel sorunsuz bir gün olsun inşallah biz sanırım koronaya yakalandık düğüne gitmiştik 4 gün önce bı kaç kişi pozitif çıktı kaç gündür oğlumda ateş var bende de boğaz ağrısı öksürük başladı
İşte deneme yanılma bulacağız.Aa acaba telefondan mı rahatsız elimi koymamdan mıelimi koyduğum an hareket etmiyor çünkü
Bence de silmelisin…Ya kızlar şu uygulama dolap silmek lazım acilsabah 4 uyandım bile bakıyorum. Dün de otokoltugu aldım arabamız yokki ama ben bebek arabasi ile kullancam. İlk almayı istemedim dün Bi gördüm tertemiz arabamın da aynı marka offff aldım. Neyse sonra kanguru gördüm aldım ve akşam da tertemiz sıfır gibi park yatak gördüm onu da aldım kredi kartı bitirdim eşimin haberi yok daha
Peki benim az önce dolaptan çıkıp bu mesajını görmemYa kızlar şu uygulama dolap silmek lazım acilsabah 4 uyandım bile bakıyorum. Dün de otokoltugu aldım arabamız yokki ama ben bebek arabasi ile kullancam. İlk almayı istemedim dün Bi gördüm tertemiz arabamın da aynı marka offff aldım. Neyse sonra kanguru gördüm aldım ve akşam da tertemiz sıfır gibi park yatak gördüm onu da aldım kredi kartı bitirdim eşimin haberi yok daha
Canım bende aile hekimine troid için kan vermeye gittiğimde crp de bakmış 10 çıkmıştı.doktora attım crp tek başına bişey ifade etmez değerler normal demişti.üzerinden 3 hafta geçti bi sıkıntım olmadıEn yeni olanlar ilk baştaki kızlar sadece aklıma crp takıldı ya o enfeksiyon demekmis
Canım masken yok muydu gerçi açık alansa maskesiz durulabiliniyor. Öksürüğe karşı zeytinyağını veya tereyağını eritip içine pekmez koyuyorsun onu sıcak sıcak içiyorsun biraz öksürüğü bogazi yumuşatıyorGünaydın kızlar güzel sorunsuz bir gün olsun inşallah biz sanırım koronaya yakalandık düğüne gitmiştik 4 gün önce bı kaç kişi pozitif çıktı kaç gündür oğlumda ateş var bende de boğaz ağrısı öksürük başladı
Yok canım ya aynen açık alan olduğu için maske kullanmaya gerek duymadım ama keşke kullansaymisimCanım masken yok muydu gerçi açık alansa maskesiz durulabiliniyor. Öksürüğe karşı zeytinyağını veya tereyağını eritip içine pekmez koyuyorsun onu sıcak sıcak içiyorsun biraz öksürüğü bogazi yumuşatıyor
Vallaa ben neler almadım ki oradan miss gibi hepsi tertemiz geldiiiiYa kızlar şu uygulama dolap silmek lazım acilsabah 4 uyandım bile bakıyorum. Dün de otokoltugu aldım arabamız yokki ama ben bebek arabasi ile kullancam. İlk almayı istemedim dün Bi gördüm tertemiz arabamın da aynı marka offff aldım. Neyse sonra kanguru gördüm aldım ve akşam da tertemiz sıfır gibi park yatak gördüm onu da aldım kredi kartı bitirdim eşimin haberi yok daha
Mevlüt takımı bile aldım oradanBence de silmelisin…
Bende aynı şekilde bir sürü şey aldım. Çöp kovası bile aldım
Şimdi ikinci el almayı düşündüğüm birşey kalmadı bıraktım.
Ana kucağı bile aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?