2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226

Merhaba yeni katıldım. 38 yaşındayım. İkinci çocuğuma hamileyim. Bir kızım var. İkincinin cinsiyeti erkek. Tahmini doğum tarihi 15 ocak 2023.

Guzel dusunelim guzel olsun canim. Rabbim korktugumuza uğratmasın

Kanguruyu hangi marka aldınız bebekler için ergonomik bikac marka vardi onlardan mi?
Ben oğlumda catbird almıştım Türkiye’de yoktu ozaman arkadaşım da ne hediye alayım dedi ondan istedim yurtdışından almıştı.bunda da onu kullanacağım.Yenidoğandan itibaren kullanılsın istemiştim oğlum çabuk kilo alınca uzun süre kullanamadım ama kızımda doğumdan itibaren kullanmayı düşünüyorum

Maşallah kızınız mi olacak ne güzel solomom,neko ,ergo baby i öneriyorlar. Ayrıca slingde denenebilir sanirim. Ben dolapa bakıyorm ama bisey alamıyorum

Yok canım calismiyorum hep evdeyim sıcaklardan da çıkamadım gündüzleri akşamları da eşim yorgun çıkamıyorum. Yok mesaj attım
Evin icinde hareketli olmaya calis canim.
Ben fazla hareketiyim galiba benim de dun bacaklarım agridi bugun birsey ypmadim hep dinlndim. Ama sicaktan gezme dersen o bndede yok

kızımdan kalan hiçbirşeyi atmadim vermedim iyiki vermemisim hepsi hazir bekliyor 2.kızımı insallah saglikla kucagimiza alalim da gerisi kolay bu kadar acele etmeyin.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…