2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Ben cok yasıyorum ozellikle sol kasığımda. Hatta bazen sanci seklinde oluyor. Ilk hamileligimde olmamisti. Doktora ozellikle sordum. Rahim buyudugu icin bag ve kas dokusu geriliyormuş cok normal dedi.

magosit diye bir ilaç canım benim ki küçük bir şey

Ben cok yasıyorum ozellikle sol kasığımda. Hatta bazen sanci seklinde oluyor. Ilk hamileligimde olmamisti. Doktora ozellikle sordum. Rahim buyudugu icin bag ve kas dokusu geriliyormuş cok normal dedi.
Canım çok teşekkürler cevap verdiğin için gerçekten . İnsan bir tecrübeli kişilerden öğrenmek istiyor

Fetal dna da anne kolundan 1tüp kan alınıyor. Kanınızdan bebeğinizin dnaları ayrıştırılıp inceleniyor. Dolagısıyla bebepe zararı yok. Etrafımdan duyduğum ücretlee 4000 - 7000 tl aralığındaydı. Fakat benim bildiğim 10. ve 16. haftalar arasında yapılması öneriliyor. Geç kalındığında kanınızda bebeğe ait olan dna ların yoğunluğu azalıyor sanırım.

Evet benimkide o zmn yikamadan emzirilebiliyordum ben yara olmadigi halde duzenli kullanmistim. Yara olunca zor duzeliyormus zaten canim.
Emzirirken yara olup canı yanan arkadaşlarım vardı, sen ne kullandın, göğüs ucu için krem doğum öncesi mi sonrası mı başlanıyor. Ben vücuda lierac harici birşey sürmüyorum

Emzirirken yara olup canı yanan arkadaşlarım vardı, sen ne kullandın, göğüs ucu için krem doğum öncesi mi sonrası mı başlanıyor. Ben vücuda lierac harici birşey sürmüyorum
Lansinoh canim 32. Haftadan sonra baslanilmasi oneriliyor.ama ben zaten o hafta dogum yaptim hemen basladim.cok şükür hic problem yasamadim ben.

Ben çatlak için mustela kullanıyorum.ilk hamileliğimde de mustela kullandım hiç çatlağım olmadı.bunda da şimdilik çatlama olmadı umarım olmaz.ben doğumdan sonra sarkmalardan dolayı da mustelaya devam ettim 2-3 ay.göğüs için lansinoh aldım hiçbir faydasını görmedim.benim oğlum hiç emmedi ben 2 sene süt sağarak verdim.birçok kez meme kanallarım tıkandı, göğüslerim çok kanadı ama hiçbirşey fayda etmedi.nezaman ki sağma bitti ozaman geçti yaralar.yani 2 sene ara ara göğüs kanaması vs oldu maalesef

Selam herkese Günlük akıntılarınız oluyor mu, oluyorsa miktar, kıvam ve renk olarak nasıl acaba tarif eder misiniz

Bu ara terledikce sari ve çok fazla akıntım oluyo normalde rengi falan yumurta akı ama terle ilgili olduğunu düşünüyorum sırılsıklamim
Benim de bazen açık sarı, bazen beyaz, gün içinde sürekli değişen renk ve miktarda oluyor. Günlük ped kullanıyorum mecburen.
Sarı renk biraz aklıma takılıyor acaba enfeksiyon mu var diye ama başka da ağrı yanma kaşınma idrar yaparken sıkıntı vs gibi hiçbir sıkıntım yok

Yani idrar falan vermiştim hiç enfeksiyon çıkmamışti valla suda içiyorum sanmıyorum tehlikeli olduğunu

Süt sağma makinası ne düşünüyorsunuz ben de almak istiyorum lansinoh elle sagilandan kullanmıştım ilk bebiste çok yorucu bişey

Canım ayniyiz az ayakta dursam gezsem belim başta heryerim kopacak gibi ağrıyor ilk hamileliğimde doktoruma ağrım olduğunu söylediğimde magnezyum vermişti kontrole gittiğimde soylicem yine

Süt sağma makinası ne düşünüyorsunuz ben de almak istiyorum lansinoh elle sagilandan kullanmıştım ilk bebiste çok yorucu bişey
Benimki lansinoh tek taraflı otomatik makina almıştım gücü iyidi kademesi artıyordu. Elle pompa zor ben ilk almsitim süt var mi diye bakmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…