- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #9.881
Yok canım sağlık ocağında ultroson oluyor mu bilmiyorum ama küçük bir makine var elde tutuluyor nabız ölçere benziyor benim bebisin kalbini de dinledik ordan biliyorumNeredesin il olarak , sağlık ocağında ultrason mi var, iyiymiş
Ben cok yasıyorum ozellikle sol kasığımda. Hatta bazen sanci seklinde oluyor. Ilk hamileligimde olmamisti. Doktora ozellikle sordum. Rahim buyudugu icin bag ve kas dokusu geriliyormuş cok normal dedi.Hanımlar merhaba sizlere bir soru sormak istiyorum. 17 haftalık hamileyim . Bu sürede hafif kasık ağrısı yaşayan var mı? Durduk yere neden olur ? Bazen böyle sola doğru bir kramp gibi bir ağrı da girip çıkıyor . Rahim mi büyüyor bilmiyorum.
magosit diye bir ilaç canım benim ki küçük bir şeyKızlar magnezyum olarak ne kullanıyorsunuz
Bana doktor bunu verdi
ama magnezyum okadar büyükki yutamıyorum ve resmen panik atak oluyorum boğazıma dilime yapışıyor
Sizler neler kullanıyorsunuz ilaç boyutunuz nasıl ?
Bir dahaki gittiğimde değiştirmesini isteyeceğim
İkiye de bölsem yok yutamıyorum hiç kaymıyor ilaç yapışıp kalıyor
Canım çok teşekkürler cevap verdiğin için gerçekten . İnsan bir tecrübeli kişilerden öğrenmek istiyorBen cok yasıyorum ozellikle sol kasığımda. Hatta bazen sanci seklinde oluyor. Ilk hamileligimde olmamisti. Doktora ozellikle sordum. Rahim buyudugu icin bag ve kas dokusu geriliyormuş cok normal dedi.
Fetal dna da anne kolundan 1tüp kan alınıyor. Kanınızdan bebeğinizin dnaları ayrıştırılıp inceleniyor. Dolagısıyla bebepe zararı yok. Etrafımdan duyduğum ücretlee 4000 - 7000 tl aralığındaydı. Fakat benim bildiğim 10. ve 16. haftalar arasında yapılması öneriliyor. Geç kalındığında kanınızda bebeğe ait olan dna ların yoğunluğu azalıyor sanırım.selam arkadaşlar
ocak 2023 te Allah izin verirse 2. kez anne olacağım
benim sorunum
2li tarama arada çıktı dedi doktorum
4 lü yaptık daha randevuma var ama bunun sonucuda 157,7 çıkmış
36 yaşındayım 10 yaşında oğlum var zaten riskli gebelikte takipliyim
kendi bağışıklık sistemi hastalığımdan dolayı
bu sonuçta anladığım kadarıyla arada yine size bir danışayım dedim
detaylıda bir sorun varsa çıkar mı 2 lide amniyosentez yapalım demişti doktorum
büyük ihtimalle bu gittiğimde de soracak yaptırmalı mıyım onunda riskleri var çünkü
Emzirirken yara olup canı yanan arkadaşlarım vardı, sen ne kullandın, göğüs ucu için krem doğum öncesi mi sonrası mı başlanıyor. Ben vücuda lierac harici birşey sürmüyorumEvet benimkide o zmn yikamadan emzirilebiliyordum ben yara olmadigi halde duzenli kullanmistim. Yara olunca zor duzeliyormus zaten canim.
Lansinoh canim 32. Haftadan sonra baslanilmasi oneriliyor.ama ben zaten o hafta dogum yaptim hemen basladim.cok şükür hic problem yasamadim ben.Emzirirken yara olup canı yanan arkadaşlarım vardı, sen ne kullandın, göğüs ucu için krem doğum öncesi mi sonrası mı başlanıyor. Ben vücuda lierac harici birşey sürmüyorum
Lierac'ı gördüm reklamı çok yapılıyor. Ben de alsam mı emin olamadım. Bebe yağı ve nemlendiriciler yeterli oluyorsa boşuna o kadar para da vermek istemiyorumben lierac ve bio-oil aldım canım , dönüşümlü sürüyoeum hergün
Bu ara terledikce sari ve çok fazla akıntım oluyo normalde rengi falan yumurta akı ama terle ilgili olduğunu düşünüyorum sırılsıklamimSelam herkeseGünlük akıntılarınız oluyor mu, oluyorsa miktar, kıvam ve renk olarak nasıl acaba tarif eder misiniz
Benim de bazen açık sarı, bazen beyaz, gün içinde sürekli değişen renk ve miktarda oluyor. Günlük ped kullanıyorum mecburen.Bu ara terledikce sari ve çok fazla akıntım oluyo normalde rengi falan yumurta akı ama terle ilgili olduğunu düşünüyorum sırılsıklamim
Bende hiç hatırlamıyorumMustela mi lansinoh mu tam hatirlamiyorum benim ilkinde hic sorun yaşamamıştim goguslere.ama hangisiydi hatırlayamıyorum
Yani idrar falan vermiştim hiç enfeksiyon çıkmamışti valla suda içiyorum sanmıyorum tehlikeli olduğunuBenim de bazen açık sarı, bazen beyaz, gün içinde sürekli değişen renk ve miktarda oluyor. Günlük ped kullanıyorum mecburen.
Sarı renk biraz aklıma takılıyor acaba enfeksiyon mu var diye ama başka da ağrı yanma kaşınma idrar yaparken sıkıntı vs gibi hiçbir sıkıntım yok
Süt sağma makinası ne düşünüyorsunuz ben de almak istiyorum lansinoh elle sagilandan kullanmıştım ilk bebiste çok yorucu bişeyBebeklerine bir şeyler alanları gördükçe bende heyecanlanıyorumama hiçbie şey almadik daha. Detsyli ultrasonda istediğim şeyleri tam duyamadigim için ayın 9 unda bir prof. Perinotologa gideceğim ve için rahatladıktan sonra bir şeyler almayı düşünüyorum. Benim ilk çocuğum erkek olduğu icin ve yazın doğduğu için uzun kollu bir şeyi yok mecbur uzun kollu şeyler alacağım... Ama atlet vs almayacagim. Oğlundan kalanlaro giyer. Mont vs hepsi duruyor. Bir çok şeyi almayacak olmanın rahatlığı var belki de. En acil ve önemlisi süt sağma makinesi benim için. Çünkü doğum iznim bitince çalışacağım yine tekrar
Canım ayniyiz az ayakta dursam gezsem belim başta heryerim kopacak gibi ağrıyor ilk hamileliğimde doktoruma ağrım olduğunu söylediğimde magnezyum vermişti kontrole gittiğimde soylicem yineKizlar ben bu kuyruk kemiginin oldugu bolgedeki agridan duramiyorum yaa.ilk hamileligimde böyle olmamıştı. Biraz ayakta kalıp sandalye gibi sert bir yere oturayım agri giriyor ve uzanınca 3 saatte anca geciyor bu ağrı. doktora sorduğumda sert yere oturma dedi sadece. Acaba magnezyum ile alakali olabilir mi bu hamileligimde doktor magnezyum vermedi bana. Benim gibi oturup kalkarken agri cekenler varsa sizler neler yapiyorsunuz bu ağrı icin. Doktorunuz birsey onerdimi
Mochi nasil sizce bu ara gozume carptı , yakin arkadasimda otomatik alma manuel daha güzel diyorSüt sağma makinası ne düşünüyorsunuz ben de almak istiyorum lansinoh elle sagilandan kullanmıştım ilk bebiste çok yorucu bişey
Benimki lansinoh tek taraflı otomatik makina almıştım gücü iyidi kademesi artıyordu. Elle pompa zor ben ilk almsitim süt var mi diye bakmayaSüt sağma makinası ne düşünüyorsunuz ben de almak istiyorum lansinoh elle sagilandan kullanmıştım ilk bebiste çok yorucu bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?