2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Süt sağma makinası ne düşünüyorsunuz ben de almak istiyorum lansinoh elle sagilandan kullanmıştım ilk bebiste çok yorucu bişey
Acikcasi çok pahalı bir şey almayı düşünmüyorum... Zaten hepsinin fiyatları uçmuş ama elle sağılan almayacağım. İlkinde de elektrikli almıştım bunda da elektrikli alacağım

Benim medela swing vardı ilk çocuğumda.çok memnundum.hep küçük hem vakumu iyi.işyerine götürüyordum işyerinde sağıyordum.evde hastane tipi kullanıyordum işte swing.işte sağdığım evdekine göre 20 cc az çıkartıyordu sadece.böyle böyle 2 sene sağarak verdim benim çocuğum emmedi hiç ama 2 sene anne sütü aldı.emmeyince süt azalmasın site vakumu en güçlü makinaları tercih ettim.inşallah bu emer, emmesi için herşeyi yapıcam

Benim de oğlum iki ay Zar zor emdi reddetti çok sütüm vardı sagamadim sonra süt gitti kendiliginden çok üzüldüm bunda emzirmek için direnecegim inşallah biberon Alınca bı daha anneyi emmiyormus galiba benim hatam bu oldu sarılık oldu mama verdik sonrada beni emmedi

Mochi nasil sizce bu ara gozume carptı , yakin arkadasimda otomatik alma manuel daha güzel diyor
Bende mochi var. Manuel sağmak için düşünüyorsan hiç önermem, avent ya da lansinoh manuel alabilirsin mochi yerine. Çünkü bu pompa gibi değil. Mesela sağdan emzirirken soldan akar ya işte o sütü topluyor. Veya çok fazla sütün varsa bebek hepsini içemiyorsa, fazla kalan süt hani sertleşiyor ya meme, işte o dolgunluğu alsın rahatlayayım diyorsan güzel. Ben o amaçlarla almıştım işimi gördü. Ama manuel bi pompa asla değil. Onu bi kere vakumlayıp yapıştırıyorsun, fazlalıkları topluyor

Benimki de sarılık oldu ama bende süt de geç geldi.birde meme ucum yok o yüzden tutamadı memeyi.olmadı yani ama bu sefer gerekirse emzirme uzmanıyla falan çalışacağım

Kızlar benim kız çok komik, elime telefonu aldığım an hareket ediyor hissediyorum, telefonu bırakıp onu dinlediğim an bırakıyor hareket etmeyi utangaç mıdır nazlı mıdır oyuncu mudur bilemedim
Arkadaşta bilgisayar başına geçtiğinde benzer durumu yaşadığını söylemişti.
Hemşire rahatsız olduğu için demiş..

Canım bana da 4lüden sonra gerek yok ama nipt testi yaptırabilirsin demişti.5800 e yaptırdık şükür temiz çıktı.doktor ama deyince insan içi rahat etsin istiyo.fetal DNA ile aynı mı bilmiyorum bu da en azından sadece kan vererek bakılıyordu .bi hafta olmadan çıkmıştı.

Ilk beni alacaklar galiba 9 da olsun gorunmekte fayda var canım o gun alır mı ki kaç haftalık oluyorsun sen
Tam 18 haftalık olucam benim daha erken Eylül sonu için randevu alıcam.. hadi güzel haberlerle gel inşallah.. çıkınca yaz nasıl geçti ne kadar sürdü doktor nasıldı diye

Canım benim de pazartesine randevum var antalyada ama vitaleye gitçem ordaki inceleyen doktor sanırım radyoloji uzmanıymış,perinotolog değilmiş.senin bu Suat bey dediğinde perinotologdu demi.iyi bakamadı deyince benimde aklıma takıldı inş düzgünce görebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…