2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Dr a bilgi verdin mi, kullanman gereken ilaç olabilir. Test versen emin olurdun. Ben gebelikten önce yakalandığımda kan sulandırıcı iğne kullandım, pıhtılaşmayı önlemek için. Gebelikte de verebilir.

Aa onları bilmiyorum.
Aldıklarını yazsana. Bende gerekli ise bakınmaya başlayayım
Ben süt pompası aldım 2 tane.
Çöp kovası, beşik, anakucağı, kanguru, buhar makinesi, sterilizatör.
Kuzu bizim cinsiyet belki olunca ben kiyafetler bile aldım. Buhar makinem vardı 4 sene once kendim icin almıştım. Anakucagi ve kanguruyu en yakin arkadasim verdi birde taşıma çantası var ya onuda verdi igneye asiya giderken soguklarda cok iyi oluyor diye zaten 3 ay kullanacagiz sonra bebis icinde durmaz ama kıyafetlere bakın bence ben neredeyse 0 3 ayı bitirdim . Reflü yatağı aldım astronot monttan aldım ☺☺ mevlut takımı bu bak bayıldım

Eklentiler

• Screenshot_20220827-122419_Dolap.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 59
Dr a bilgi verdin mi, kullanman gereken ilaç olabilir. Test versen emin olurdun. Ben gebelikten önce yakalandığımda kan sulandırıcı iğne kullandım, pıhtılaşmayı önlemek için. Gebelikte de verebilir.
Sordum da bol vitamin tüket başka şeye gerek yok dedi zaten bu 4. Yakalanisim

İİste cnm ben rahatsızım zaten 2gundur midem ishal ve ben hal olarak çok kötüyüm

Canım bence enfeksiyon var doktoruna ulaşabilirsen sonucunu gönder ve bol su iç en az 3 litre. Çok geçmiş olsun
Bende enfeksiyon olduğuna eminim zaten doktorum ilk başta demişti kusma ve ishal karın ağrım var diyince enfeksiyon diye kandada çıkınca bakarz ddi kanım çok geç cikti gosteremedim kaldı işte ama rahatım hiç yok yani B

Canım enfeksiyon kötü bir durum, doktorunun telefonu yok mu? Bol su iç ve meyve ye bol bol.

Valla benim ilk bebeğim de sarılık oldu ama daha doğar dogmaz mememi tuttu çok bilmiş gibiydi ama onun da şansına sütüm yoktu mama vermek istedik ilk basta hemsireler asla izin vermedi açlıktan uyumuyor sürekli ağlıyordu odama yeni doğum yapmış bir anne geldi memelerini tutarak kızım emmiyor sütüm doldu taştı napabilirm diye sordu tecrubesizlikten bizde bilmiyoruz dedik aklımıza dahil gelmedi.. Simdi olsa sağma makinasi ile sagip kasikla veya bardakla verin derdim herhalde işte.. Sonra bebeğim hic durmadi süt istiyordu ama sütüm yok mama da izin vermiyorlar. Sonra annem o bayani kizimi emzirmesi icin cagirmaya gitti ama taburcu olmuştu sanirsam. annem bir cay kaşığı şekerli su verdi de uyumuştu mecburen.. Sonra kilo vermeye başladı dr mama verin eve gidince dedi. Sma kullandik beni de emdi biberonu da emdi o konuda sorun yaşamadık.. Ilk basta korktuk hemsire bardakla veya kaşıkla verin dedi eve geldiğimizde annem öyle yapti zor oluyordu ama öyle de birde biberonu deneyelim dedik memeyi tutmamazlik yaparsa vermeyiz diye ama memeyi tuttu biberonu da emdi sorun olmadi. Bazı bebekler reddedebiliyor.. Süt gelsin diye sürekli emziriyordum 3 gün sonra sütüm artmaya başladı bebek ne kadar çok emerse sütte geliyor pes etmedim asla
Tabi memelerim maf oldu yara oldu lansinoh mor renkte küçük tüplü bir krem kullandik etkili oldu iyilesmede sut makinasi da manuel aldik hala evde duruyor onu kullanirim lazim oldukca.. Bakalım inşallah bu bebiste ablası gibi memeci olur inşallah

canım bende geçirdim aynısını kandaki enfeksiyon için ilaç vermediler bol su iç demişti.önemli olan idrarda enfeksiyon var mı?

Oo maşallah baya dolap eve gelmiş bende sürekli geziyorum favoriye alıyorum ama detaylıyı bekliyorum .ondan sonra başlasın alışveriş

Benim cinsiyet belli değil işte. Kıyafet hiç Birşey almadım…
Puset ile taşıma çantasını görümcem verecek…
Bebek arabasını da verebilirim dedi ama ben 0 almak istedim…
Şimdi kafam karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…