- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #9.941
Canım bence enfeksiyon var doktoruna ulaşabilirsen sonucunu gönder ve bol su iç en az 3 litre. Çok geçmiş olsunEn yeni olanlar ilk baştaki kızlar sadece aklıma crp takıldı ya o enfeksiyon demekmis
Dr a bilgi verdin mi, kullanman gereken ilaç olabilir. Test versen emin olurdun. Ben gebelikten önce yakalandığımda kan sulandırıcı iğne kullandım, pıhtılaşmayı önlemek için. Gebelikte de verebilir.Günaydın kızlar güzel sorunsuz bir gün olsun inşallah biz sanırım koronaya yakalandık düğüne gitmiştik 4 gün önce bı kaç kişi pozitif çıktı kaç gündür oğlumda ateş var bende de boğaz ağrısı öksürük başladı
Aa onları bilmiyorum.Mevlüt takımı bile aldım oradan
Kuzu bizim cinsiyet belki olunca ben kiyafetler bile aldım. Buhar makinem vardı 4 sene once kendim icin almıştım. Anakucagi ve kanguruyu en yakin arkadasim verdi birde taşıma çantası var ya onuda verdi igneye asiya giderken soguklarda cok iyi oluyor diye zaten 3 ay kullanacagiz sonra bebis icinde durmazAa onları bilmiyorum.
Aldıklarını yazsana. Bende gerekli ise bakınmaya başlayayım
Ben süt pompası aldım 2 tane.
Çöp kovası, beşik, anakucağı, kanguru, buhar makinesi, sterilizatör.
Sordum da bol vitamin tüket başka şeye gerek yok dedi zaten bu 4. YakalanisimDr a bilgi verdin mi, kullanman gereken ilaç olabilir. Test versen emin olurdun. Ben gebelikten önce yakalandığımda kan sulandırıcı iğne kullandım, pıhtılaşmayı önlemek için. Gebelikte de verebilir.
Canım bende aile hekimine troid için kan vermeye gittiğimde crp de bakmış 10 çıkmıştı.doktora attım crp tek başına bişey ifade etmez değerler normal demişti.üzerinden 3 hafta geçti bi sıkıntım olmadıamza
Bende enfeksiyon olduğuna eminim zaten doktorum ilk başta demişti kusma ve ishal karın ağrım var diyince enfeksiyon diye kandada çıkınca bakarz ddi kanım çok geç cikti gosteremedim kaldı işte ama rahatım hiç yok yani BCanım bence enfeksiyon var doktoruna ulaşabilirsen sonucunu gönder ve bol su iç en az 3 litre. Çok geçmiş olsun
Geçmiş olsun canım çokGünaydın kızlar güzel sorunsuz bir gün olsun inşallah biz sanırım koronaya yakalandık düğüne gitmiştik 4 gün önce bı kaç kişi pozitif çıktı kaç gündür oğlumda ateş var bende de boğaz ağrısı öksürük başladı
Canım enfeksiyon kötü bir durum, doktorunun telefonu yok mu? Bol su iç ve meyve ye bol bol.Bende enfeksiyon olduğuna eminim zaten doktorum ilk başta demişti kusma ve ishal karın ağrım var diyince enfeksiyon diye kandada çıkınca bakarz ddi kanım çok geç cikti gosteremedim kaldı işte ama rahatım hiç yok yani B
Geçmiş olsun insallah kolaylikla giderGünaydın kızlar güzel sorunsuz bir gün olsun inşallah biz sanırım koronaya yakalandık düğüne gitmiştik 4 gün önce bı kaç kişi pozitif çıktı kaç gündür oğlumda ateş var bende de boğaz ağrısı öksürük başladı
Cumayı bekliycem ama pazartesi sabah sağlık ocağında bidaha kan vericem ya yükseldi mi bakicamCanım enfeksiyon kötü bir durum, doktorunun telefonu yok mu? Bol su iç ve meyve ye bol bol.
Ben arabayı sıfır aldım ebebekte yani garantili olsun çünkü ikinci el ne olur ne olmazVallaa ben neler almadım ki oradan miss gibi hepsi tertemiz geldiiiiarabalara bakıyorum bende orada gözüme henüz bir şey çarpmadı
Iyiki ben tek değilimAa onları bilmiyorum.
Aldıklarını yazsana. Bende gerekli ise bakınmaya başlayayım
Ben süt pompası aldım 2 tane.
Çöp kovası, beşik, anakucağı, kanguru, buhar makinesi, sterilizatör.
Oluyo su gibiSelam herkeseGünlük akıntılarınız oluyor mu, oluyorsa miktar, kıvam ve renk olarak nasıl acaba tarif eder misiniz
Valla benim ilk bebeğim de sarılık oldu ama daha doğar dogmaz mememi tuttu çok bilmiş gibiydiBenim de oğlum iki ay Zar zor emdi reddetti çok sütüm vardı sagamadim sonra süt gitti kendiliginden çok üzüldüm bunda emzirmek için direnecegim inşallah biberon Alınca bı daha anneyi emmiyormus galiba benim hatam bu oldu sarılık oldu mama verdik sonrada beni emmedi
canım bende geçirdim aynısını kandaki enfeksiyon için ilaç vermediler bol su iç demişti.önemli olan idrarda enfeksiyon var mı?Kızlar ya ben 2gundur aşırı kusma ve ishal vardı hicbise yiyemez olmuştum doktora gittim salgın var dedi kan istedi kan sonucu çıktı ama gosteremedim ya atsam bide siz fikir verin sadece bana mide için ilaç verdi ama hala karnım ağrıyor ve sarı akıntım çok var
Hadi inş güzel geçsin .duymadım ama baktım şimdi burda düzgün göremezse ona giderim.güzel haberlerle inşRadyolog su canım. Ben şimdi perinotologa gideceğim prof Selahattin kumcu duymussundur belki
Oo maşallah baya dolap eve gelmişYa kızlar şu uygulama dolap silmek lazım acilsabah 4 uyandım bile bakıyorum. Dün de otokoltugu aldım arabamız yokki ama ben bebek arabasi ile kullancam. İlk almayı istemedim dün Bi gördüm tertemiz arabamın da aynı marka offff aldım. Neyse sonra kanguru gördüm aldım ve akşam da tertemiz sıfır gibi park yatak gördüm onu da aldım kredi kartı bitirdim eşimin haberi yok daha
Benim cinsiyet belli değil işte. Kıyafet hiç Birşey almadım…Kuzu bizim cinsiyet belki olunca ben kiyafetler bile aldım. Buhar makinem vardı 4 sene once kendim icin almıştım. Anakucagi ve kanguruyu en yakin arkadasim verdi birde taşıma çantası var ya onuda verdi igneye asiya giderken soguklarda cok iyi oluyor diye zaten 3 ay kullanacagiz sonra bebis icinde durmazama kıyafetlere bakın bence ben neredeyse 0 3 ayı bitirdim . Reflü yatağı aldım astronot monttan aldım ☺☺ mevlut takımı bu bak bayıldım
İns csnim bakalım güzel haberler alırız hepimiz inşallahHadi inş güzel geçsin .duymadım ama baktım şimdi burda düzgün göremezse ona giderim.güzel haberlerle inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?