- 7 Haziran 2022
- 2.561
- 2.830
- 63
- 33
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #13.801
Süper canim gözün aydinKizlar taburcu oldum, heyet raporu verdi 32 ye kadarbebeğin durumu iyi şu an istirahat dedi
Cok şükür cok sevindim canim. Simdi stres yapmadan evinde oglusun ve kizcenle gunlerin tadını cikar bol bol dinlenKizlar taburcu oldum, heyet raporu verdi 32 ye kadarbebeğin durumu iyi şu an istirahat dedi
Aynen canımSüper canim gözün aydin
Amin canım çok sağol inşallahCok şükür cok sevindim canim. Simdi stres yapmadan evinde oglusun ve kizcenle gunlerin tadını cikar bol bol dinlen
Kuzum sen nasil seviyorsan ,hoşuna gidiyorsa kimseyi takmaKizlar sizce emin ismi nasl erkek ismi olarak? Söyledigm herkes suratini eksitiyor.. sizce nasl bence kulaga hos geliyor ve tanidigm kimsede yok hemde anlam.olarak begendm kendinden emin ve kararli, saglam vs...
Lohusa kurdelasi keske Ailem Turkiyedeyken alin deseydim unuttum, ben yurt disindayim acaba nerden bulucam istiyorum bir taneDantelli olanlardan benim onceki hamileliğimden bir tane var ablamda iki tane var iki çocuk oldugu icin onlari yanima alicam ama kullanacagimi sanmıyorum rahat bir pijama aldim bu sefer resmini ekliyorum başıma klasik kırmızı lohusa kurdelası alacağım.siyah incinin fiyati fena değil 270 tl
Hadi geçmis olsun , bu guzel haberKizlar taburcu oldum, heyet raporu verdi 32 ye kadarbebeğin durumu iyi şu an istirahat dedi
Nefes darlığı çekiyoruz artık horlama gayet normal bnce bende de oluyorKizlar bir sorum olacak, ben farkettimki horlama basladi bugunlerde. Salonda uyuya kaldim bu hafta mesela kendi horlama sesimden uyandimKocam da fark ettmisti ve bana bellirtmisti, sizin boyle oldumu ?
Birde hamilelikte mukoz/burun tikanmasi oldu bende, asiri kilo yok ama mukoz meselesi sanki bu. Doktoru pazartesi goruyorum ona da danisirim.
Beni eşim iki üç kez dilim boğazıma kaçtı da farklı bir ses çıkarıyorum diye düşünüp panikle uyandırdı sonra anladı ki o şekil horluyorumKizlar bir sorum olacak, ben farkettimki horlama basladi bugunlerde. Salonda uyuya kaldim bu hafta mesela kendi horlama sesimden uyandimKocam da fark ettmisti ve bana bellirtmisti, sizin boyle oldumu ?
Birde hamilelikte mukoz/burun tikanmasi oldu bende, asiri kilo yok ama mukoz meselesi sanki bu. Doktoru pazartesi goruyorum ona da danisirim.
Ah tamam o zaman@Mrs Electrical Engineer takipte kal bebegim,o soracak doktora
Oh çok şükür minnak baktı annesi dinlenemiyor dur sen dedi bir aksiyon yarattı seni eve attırdı gördün mü bakKizlar taburcu oldum, heyet raporu verdi 32 ye kadarbebeğin durumu iyi şu an istirahat dedi
Kramp gibi degil ama bende de bacak agrilari oluyor. Bazen sadece sol bazen sadece sag. Etlerim cekiliyor gibi, kas agrisi gibi tam tarif de edemiyorum. Bana da magnezyum vermisti ama duzenli almiyorum. Kocama masaj yaptiriyorum, etlerimi ezdikce iyi geliyor gibi sacma sapan bi durum. Ama ben D vitaminimden suphelniyorum. Gebelik oncesinde de yasamistim bu agrilari ve D vitaminim 7 cikmisti. Saka gibi.Kızlar herkese merhaba
Aranızda gece bacak krampları olan ve el parmaklarında eklemlerde ağrı olan var mı?
Günde 2 adet magnezyum kalsiyum takviyesi alıyorum. Tam iyi geldi geçti dedim. Dün gece yine başladı kramplar.
Ne yapacağım bilmiyorum. Doktorumda ilaç kullanıyorsun onun dışında yapacak başka birşey yok dedi.
Gece kramp ağrısına uykudan uyandım iki kez. Bacağımı doğrultamıyorum.
sonlarda ne olacak, o degilde gecen kendi sesime uyandim korktummm bu ses benden mi cikiyorBeni eşim iki üç kez dilim boğazıma kaçtı da farklı bir ses çıkarıyorum diye düşünüp panikle uyandırdı sonra anladı ki o şekil horluyorumçünkü artık burnum tıkalı gibi zor nefes alıyorum benden ilerde doğumu yakın arkadaşım var o da öyle olmuştu hatta onun sesi bile değişti öyle tıkalı normal bence
Valla ben evlilik başından beri onun tıslamalı değişik horlama desem değil sesi ile uyumasına adapte oldum o da olsun ama rahatsız olmaktan çok korkuyor boğuluyor gibi ses çıkarıyormuşumsonlarda ne olacak, o degilde gecen kendi sesime uyandim korktummm bu ses benden mi cikiyor
Kocalarda bize katlanacak artik, ben zaten ilk uc ay dogru durust uyku yasamadim, simdi onlar alisacak zor uyumaya bizim sesimizden
Demekki normal, korkutuyor birsey mirssey olur diye birden nefes alamazsam diye korktum simdi gecen oyle bir ses cikti kiNefes darlığı çekiyoruz artık horlama gayet normal bnce bende de oluyor
Dilyy canım çok sevindim bol istirahatlar sana
Kizlar bir sorum olacak, ben farkettimki horlama basladi bugunlerde. Salonda uyuya kaldim bu hafta mesela kendi horlama sesimden uyandimKocam da fark ettmisti ve bana bellirtmisti, sizin boyle oldumu ?
Dün gece eşim uyandırdı bu nasıl horlamak böyle diye hahahahhahaBeni eşim iki üç kez dilim boğazıma kaçtı da farklı bir ses çıkarıyorum diye düşünüp panikle uyandırdı sonra anladı ki o şekil horluyorumçünkü artık burnum tıkalı gibi zor nefes alıyorum benden ilerde doğumu yakın arkadaşım var o da öyle olmuştu hatta onun sesi bile değişti öyle tıkalı normal bence
Allahım çok komik ama ya kendi sesime uyandığımda diyorum bu nasıl benden çıkıyorDün gece eşim uyandırdı bu nasıl horlamak böyle diye hahahahhaha
Sağol cnaim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?