2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Lohusa kurdelasi keske Ailem Turkiyedeyken alin deseydim unuttum, ben yurt disindayim acaba nerden bulucam istiyorum bir tane Aksesuar magzalarina bakarim artik (ordada sadece cocuklar icin anca bulunur kirmizi modeller) ya da burda Noel zamani belki satarlar kirmizili toka seklinde seyler Olmadi siyah sade alirim kurdele dolarim ve uzerine yapistiririm kirmizi fiyonkunu

Kizlar bir sorum olacak, ben farkettimki horlama basladi bugunlerde. Salonda uyuya kaldim bu hafta mesela kendi horlama sesimden uyandim Kocam da fark ettmisti ve bana bellirtmisti, sizin boyle oldumu ?
Birde hamilelikte mukoz/burun tikanmasi oldu bende, asiri kilo yok ama mukoz meselesi sanki bu. Doktoru pazartesi goruyorum ona da danisirim.

Nefes darlığı çekiyoruz artık horlama gayet normal bnce bende de oluyor
Dilyy canım çok sevindim bol istirahatlar sana

Beni eşim iki üç kez dilim boğazıma kaçtı da farklı bir ses çıkarıyorum diye düşünüp panikle uyandırdı sonra anladı ki o şekil horluyorum çünkü artık burnum tıkalı gibi zor nefes alıyorum benden ilerde doğumu yakın arkadaşım var o da öyle olmuştu hatta onun sesi bile değişti öyle tıkalı normal bence

Kizlar taburcu oldum, heyet raporu verdi 32 ye kadar bebeğin durumu iyi şu an istirahat dedi
Oh çok şükür minnak baktı annesi dinlenemiyor dur sen dedi bir aksiyon yarattı seni eve attırdı gördün mü bak sende erken gelecek diye kork o akıllı bıdık işini bilir seni rahat ettirdi şimdi o da vakti gelinceye içerde keyif sürecek

Kramp gibi degil ama bende de bacak agrilari oluyor. Bazen sadece sol bazen sadece sag. Etlerim cekiliyor gibi, kas agrisi gibi tam tarif de edemiyorum. Bana da magnezyum vermisti ama duzenli almiyorum. Kocama masaj yaptiriyorum, etlerimi ezdikce iyi geliyor gibi sacma sapan bi durum. Ama ben D vitaminimden suphelniyorum. Gebelik oncesinde de yasamistim bu agrilari ve D vitaminim 7 cikmisti. Saka gibi.
Sonra ben onu 50lere cikarmistim. Ve uzuuunca bur sure yasamamistim bu agrilari. Bugun yine dusundum D vitaminimi olcturup yeniden baslamayi. Siz de bir olcturun bence.

sonlarda ne olacak, o degilde gecen kendi sesime uyandim korktummm bu ses benden mi cikiyor
Kocalarda bize katlanacak artik, ben zaten ilk uc ay dogru durust uyku yasamadim, simdi onlar alisacak zor uyumaya bizim sesimizden

sonlarda ne olacak, o degilde gecen kendi sesime uyandim korktummm bu ses benden mi cikiyor
Kocalarda bize katlanacak artik, ben zaten ilk uc ay dogru durust uyku yasamadim, simdi onlar alisacak zor uyumaya bizim sesimizden
Valla ben evlilik başından beri onun tıslamalı değişik horlama desem değil sesi ile uyumasına adapte oldum o da olsun ama rahatsız olmaktan çok korkuyor boğuluyor gibi ses çıkarıyormuşum bunun yanında benim tuhaf olan gece atıyorum 4 gibi gözüm bir açılıyor sanki uykumu net almışım hiç uykum yok öyle bakıyorum etrafa geri dalamıyorum tekrar

Dün gece eşim uyandırdı bu nasıl horlamak böyle diye hahahahhaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…