2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226

Ay o benim özellikle sağ ayak baldırıma çok oluyordu uykumdan krampla kalkıyordum magnezyum kullanınca biraz azaldı çok şükür ama bu ara da ellerimde uyuşma oluyor o neden oluyor bilmiyorum bir daha ki randevum da 1 ay sonra o zaman sorarım artık herhalde

Insallah canim cok saol bekliyorum bakalim randevu saatimi

Hanimlar şekerli suyu içtim 250 ml yazıyordu. Resmen glikoz surubu bu ya. Birazdan yine kan vericem bakalim kac cikacak şeker. Yalniz benim kiz bas aşağı pozisyon almis yine yüzünü gostermedi bi tane resmi yok ya. Popoyuda gobek deligime dayamış. Aynen buradaki resimdeki gibi yatıyordu suan.Alt tarafıma baski yapması ondanmis demek.Yine bakalim gitmeden uğra dedi doktor.Rahim agzina falan baktı karindan ultrasonla hersey normal cikti cok şükür. Birde karnimi doyursam mahvetti bu icecek beni 2 kere daha kan verilecek. Sizler neler yapıyorsunuz?

Bende gecelik kullanamadim çok... Bir de şimdi kış gibi olacak ya üşümez miyiz? Benim boydan bir gecelik, lohusa takimi pijamalı, bir tane de normal büyük beden pijama takımı alaşım var yeter sanırım

İlk doğumum olacağı için hiç bilmiyorum hangisinde rahat ederim, 1 gecelik yanımda olsun ne olur ne olmaz geri kalanı pijama koyarım ben de. Annem de hastaneden sonrası için de kullanırsın sık terlersin 2 3 tane pijama alalım dedi ama bakalım. İnşallah sade şeyler bulabilirim
Canım benim de öyleydi, kalsiyum yetmiyor demek ki dedi ilave kalsiyum alıyorum şimdi böyle şeker gibi ağızdan.
Benim doktor da mı sıkıntı var sürekli vitamin takviyesi yapıyor bana çocuk değil vitamin doğuracağım diye korkuyorum

Kızlar göbeğim çok gözükmemesine rağmen 10 kilo almışım doğuma kadar daha fazla almamak için ne yapabilirim? Zaten hareket edemiyorum riskli diye, anca yiyip yatıyorum

Valla benim karnım da yırtılacak derecede oluyor o halde gittim adama hayır bu senin normal karnın dedi öne doğru hiç bir kıvrım oluşmuyordu gerginlikten

On dk lik rahatsiz ediyor mesela hareket etmekte zorlaniyorum sonra yumusayip kayboluyor
Benim dünden sonra hiç olmadı dün ama sabah A101 vs derken kendimi yordum ondan mı oldu anlamadım Mehmet hocaya da yeni gittim kasıma kadar kaldı artık hoş bir daha olursa telde sorarım ama onu tarif etmesi bir zor

Kizlar sizce emin ismi nasl erkek ismi olarak? Söyledigm herkes suratini eksitiyor.. sizce nasl bence kulaga hos geliyor ve tanidigm kimsede yok hemde anlam.olarak begendm kendinden emin ve kararli, saglam vs...

Ellerde olan ağrılarda magnezyum kalsiyum eksikliğinden oluyormuş. Ben geçen gün doktorumu arayıp sordum (

24+3 um canim banada haber verir misin ben yakin zamanda gitmistim doktora bir sonraki randevuya epey var.
Veririm tabiki. Bende geçen hafta çarşamba gittim ama doktorum whatsapptan yazınca hemen cevap veriyor. Yazıp soracağım. Cevabını sanada yazarım. Bende bugün 25+2 oldum ama ultrasonda 10 gün önde gidiyoruz biz.

Yok canım benimde öyle. Sabah akşam magnezyum kalsiyum takviyesi. Öğlenleri imom omega. Sabahları aç karınına demir ilacı. Birde coraspin içiyorum. Yaşlı teyzeler amcalar gibi elimde vitaminlerim ile dolaşıyorum.

Kizlar sizce emin ismi nasl erkek ismi olarak? Söyledigm herkes suratini eksitiyor.. sizce nasl bence kulaga hos geliyor ve tanidigm kimsede yok hemde anlam.olarak begendm kendinden emin ve kararli, saglam vs...

Gayet güzel neden surat ekşitiyorlar? Benim emin diye bir arkadaşım ve eniştem var siz beğeniyorsanız koyun bence başkalarının ne dediğinin önemi yok :)

Bende eksittim Ama benim daha once sevmediğim birinin ismi olduğu icin canim,bence o isim konulari isimleri kimle tanıdığımız ile ilgili, bir ismi herkese begendiremezsin bana da esinin adini neden koydun diyen var guzel olmus diyen var icine sindiyse koy bence

Benim dünden sonra hiç olmadı dün ama sabah A101 vs derken kendimi yordum ondan mı oldu anlamadım Mehmet hocaya da yeni gittim kasıma kadar kaldı artık hoş bir daha olursa telde sorarım ama onu tarif etmesi bir zor
M Mrs Electrical Engineer takipte kal bebegim,o soracak doktora

Benim haftam senden az iki hafta once 10 kilo almıştım, simdide almışimdir herhalde
Benim göbek de var ama vucuduma yayılan bir kilo var benim kollarim,kalcam göğsüm ,bacaklarim hepsi kalinlasti

Eklentiler

• IMG_20221014_093925.webp
    63,7 KB · Görüntüleme: 70
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…