- 30 Ekim 2018
- 2.946
- 4.310
- 133
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #13.781
Kızlar herkese merhaba
Aranızda gece bacak krampları olan ve el parmaklarında eklemlerde ağrı olan var mı?
Günde 2 adet magnezyum kalsiyum takviyesi alıyorum. Tam iyi geldi geçti dedim. Dün gece yine başladı kramplar.
Ne yapacağım bilmiyorum. Doktorumda ilaç kullanıyorsun onun dışında yapacak başka birşey yok dedi.
Gece kramp ağrısına uykudan uyandım iki kez. Bacağımı doğrultamıyorum.
24+3 um canim banada haber verir misin ben yakin zamanda gitmistim doktora bir sonraki randevuya epey var.Aynı durum bende de oluyor maalesef. Sanırım bizim aramızda da 1 hafta var. Doktora gidince soracağım.
Insallah canim cok saol bekliyorum bakalim randevu saatimiBen 75 ml içtim ama hiç rahatsız edecek kadar kötü değildi tadı zaten gazoz gibi asitli bir şey ama gazozdan daha şekersiz bir tadı var bence bu sefer kolayca atlatacaksın hadi hayırlısı olsun, sonuçların güzel çıksın inşaAllah :)
Dantelli olanlardan benim onceki hamileliğimden bir tane var ablamda iki tane var iki çocuk oldugu icin onlari yanima alicam ama kullanacagimi sanmıyorum rahat bir pijama aldim bu sefer resmini ekliyorum başıma klasik kırmızı lohusa kurdelası alacağım.siyah incinin fiyati fena değil 270 tl
Ben iki takım lohusa aldım, bir iki takım da düğmeli pijama takımı alacağım açıkçası. Bir tanıdığım da o şekilde yaptı uzun vadede emzirme dönemi için çok kullanışlı olduğunu söylemişti bu önden düğmeli takımlar için.
Hastanede zaten sezaryen olursa pijama pek giylmiyor. Ben gecelik ve pijma almıştım pijamayi baya pahalıya ama geceligi kompedandan almstim hatta sabahlikta ayrıydi takım. Olmuştu o zamanda şifresini unuttuğum üyeligim vardi burda yine gruptaydm arkadaşlar yazmıştı aldim. Sadece hastanede geceliği kullandim. Şimdi bende bakıyorum uzun kollu gerçi syan şuan piyasalardan heryer pahali. Eğer arkadaşlar buldukları ya da aldıklarını linklerlerse bizde bakariz
Bende gecelik kullanamadim çok... Bir de şimdi kış gibi olacak ya üşümez miyiz? Benim boydan bir gecelik, lohusa takimi pijamalı, bir tane de normal büyük beden pijama takımı alaşım var yeter sanırım
İlk doğumum olacağı için hiç bilmiyorum hangisinde rahat ederim, 1 gecelik yanımda olsun ne olur ne olmaz geri kalanı pijama koyarım ben de. Annem de hastaneden sonrası için de kullanırsın sık terlersin 2 3 tane pijama alalım dedi ama bakalım. İnşallah sade şeyler bulabilirimBana ilk gebeliğimde sezeryan olacağın için uzun elbise tarzı bir şey al rahat edersin sezeryan dikişi ile pijama giyemezsin dediler bende öyle yaptım ama ben asıl o elbise ile rahat edemedim Allahtan ben alt üst pijama da almıştım yanıma koymuştum da hemen çıkardım elbise gibi olanı pijamalı takımı giydim sezeryan dikişi zaten çok aşağıda pijamanın lastiğinin geldiği yerle alakası yok yani beni rahatsız etmedi en azından o yüzden ben şimdide alt üst pijama alıcam 2 takım
Canım benim de öyleydi, kalsiyum yetmiyor demek ki dedi ilave kalsiyum alıyorum şimdi böyle şeker gibi ağızdan.Kızlar herkese merhaba
Aranızda gece bacak krampları olan ve el parmaklarında eklemlerde ağrı olan var mı?
Günde 2 adet magnezyum kalsiyum takviyesi alıyorum. Tam iyi geldi geçti dedim. Dün gece yine başladı kramplar.
Ne yapacağım bilmiyorum. Doktorumda ilaç kullanıyorsun onun dışında yapacak başka birşey yok dedi.
Gece kramp ağrısına uykudan uyandım iki kez. Bacağımı doğrultamıyorum.
Valla benim karnım da yırtılacak derecede oluyor o halde gittim adama hayır bu senin normal karnın dedi öne doğru hiç bir kıvrım oluşmuyordu gerginliktenOn yuz milyon baloncuk yutmusuz gibi desene :))) Bu arada ben doktora hic boyle detayli anlatmadim, kasilma filan hic aklima gelmedi. Boyle bisiy mumkun mu acaba? Dusunuyorum da benim bebe sanki karnimi yirtip cikicak gibi oluyor ozellikle aksamlari. Ama sabaha geciyor dedigin gibi. Bilemedim.
Benim dünden sonra hiç olmadı dün ama sabah A101 vs derken kendimi yordum ondan mı oldu anlamadımOn dk lik rahatsiz ediyor mesela hareket etmekte zorlaniyorum sonra yumusayip kayboluyor
Ellerde olan ağrılarda magnezyum kalsiyum eksikliğinden oluyormuş. Ben geçen gün doktorumu arayıp sordumAy o benim özellikle sağ ayak baldırıma çok oluyordu uykumdan krampla kalkıyordum magnezyum kullanınca biraz azaldı çok şükür ama bu ara da ellerimde uyuşma oluyor o neden oluyor bilmiyorum bir daha ki randevum da 1 ay sonra o zaman sorarım artık herhalde
Veririm tabiki. Bende geçen hafta çarşamba gittim ama doktorum whatsapptan yazınca hemen cevap veriyor. Yazıp soracağım. Cevabını sanada yazarım. Bende bugün 25+2 oldum ama ultrasonda 10 gün önde gidiyoruz biz.24+3 um canim banada haber verir misin ben yakin zamanda gitmistim doktora bir sonraki randevuya epey var.
Yok canım benimde öyle. Sabah akşam magnezyum kalsiyum takviyesi. Öğlenleri imom omega. Sabahları aç karınına demir ilacı. Birde coraspin içiyorum. Yaşlı teyzeler amcalar gibi elimde vitaminlerim ile dolaşıyorum.İlk doğumum olacağı için hiç bilmiyorum hangisinde rahat ederim, 1 gecelik yanımda olsun ne olur ne olmaz geri kalanı pijama koyarım ben de. Annem de hastaneden sonrası için de kullanırsın sık terlersin 2 3 tane pijama alalım dedi ama bakalım. İnşallah sade şeyler bulabilirim
Canım benim de öyleydi, kalsiyum yetmiyor demek ki dedi ilave kalsiyum alıyorum şimdi böyle şeker gibi ağızdan.
Benim doktor da mı sıkıntı var sürekli vitamin takviyesi yapıyor bana çocuk değil vitamin doğuracağım diye korkuyorum
Kızlar göbeğim çok gözükmemesine rağmen 10 kilo almışımdoğuma kadar daha fazla almamak için ne yapabilirim? Zaten hareket edemiyorum riskli diye, anca yiyip yatıyorum
Canim ne oldu ? mesaj mi kacirdim ben.Kizlar hastane odamın manzarasibir yanda da tabiki vazgeçilmez Esra Erol
Gecmis olsun , nasil oldun ?Haklısın ben bir günde daraldim hastane dehemşire olaraj çalışınca böyle degildi
Kizlar sizce emin ismi nasl erkek ismi olarak? Söyledigm herkes suratini eksitiyor.. sizce nasl bence kulaga hos geliyor ve tanidigm kimsede yok hemde anlam.olarak begendm kendinden emin ve kararli, saglam vs...
Bende eksittimKizlar sizce emin ismi nasl erkek ismi olarak? Söyledigm herkes suratini eksitiyor.. sizce nasl bence kulaga hos geliyor ve tanidigm kimsede yok hemde anlam.olarak begendm kendinden emin ve kararli, saglam vs...
M Mrs Electrical Engineer takipte kal bebegim,o soracak doktoraBenim dünden sonra hiç olmadı dün ama sabah A101 vs derken kendimi yordum ondan mı oldu anlamadımMehmet hocaya da yeni gittim kasıma kadar kaldı artık hoş bir daha olursa telde sorarım ama onu tarif etmesi bir zor
Amin canım hepimiz inşallahDoğurduğum zaman 1 gecen fazla tutmasınlar bizi hastanede bebeğimde de hiçbir sorun çıkmasın evimize gidelim oğlumun yanına diye dua ediyorum her gün
Canım kontorl amaçlı yatirdiCanim ne oldu ? mesaj mi kacirdim ben.
Gecmis olsun , nasil oldun ?
Benim haftam senden az iki hafta once 10 kilo almıştım, simdide almışimdir herhaldeİlk doğumum olacağı için hiç bilmiyorum hangisinde rahat ederim, 1 gecelik yanımda olsun ne olur ne olmaz geri kalanı pijama koyarım ben de. Annem de hastaneden sonrası için de kullanırsın sık terlersin 2 3 tane pijama alalım dedi ama bakalım. İnşallah sade şeyler bulabilirim
Canım benim de öyleydi, kalsiyum yetmiyor demek ki dedi ilave kalsiyum alıyorum şimdi böyle şeker gibi ağızdan.
Benim doktor da mı sıkıntı var sürekli vitamin takviyesi yapıyor bana çocuk değil vitamin doğuracağım diye korkuyorum
Kızlar göbeğim çok gözükmemesine rağmen 10 kilo almışımdoğuma kadar daha fazla almamak için ne yapabilirim? Zaten hareket edemiyorum riskli diye, anca yiyip yatıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?