- 7 Haziran 2022
- 2.561
- 2.830
- 63
- 33
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #13.761
Benimde 2 gebe tayti,4 oversize tişört onlari donduruyorum en çok onlarda rahat ediyorumGaliba kasilma dedikleri bu canım bana da oluyor rahatımıza düşkün olalım birak diğer kiyafetlerimi hep unuttum ben 3 parca seyi döndürüp duruyorum
On dk lik rahatsiz ediyor mesela hareket etmekte zorlaniyorum sonra yumusayip kayboluyorBugün benim kız da bir tuhaftıilk yukarıda bir yerde kaburgama yakın baskı yaptı değişik bir gerdi sonra aşağı indi yine aynı karnım farklı bir yamuk oldu ama öyle aşırı taş gibi değildi bak sadece o tarafa kaykıldı gibi oldu biraz durdu sonra düzeldi
Yaa oyle mi bende 25 e giricem yeni olmaya basladi zaten. İyi bari normalse.Ben de oluyor canım.. Doktora söyledim 25 haftadan sonra artık olucak dedi normal dedi sertleşme de baskı da olur dedi..
Gaviscon şurup kullansana canım. Antalyadaki doktor onu verdi bana gunde 3 ama ben midem yaninca kullaniyorum ben iyi geliyor. Naneli bi tadi varMide şişmesi değil ama deli gibi mide yanması yaşıyorum öleceğim zannediyorum
Bana usulen yatış verio heyet verdi , yatmadım.iyiysen o gün yatmana gerek yok cnm.Aa bana da pazartesi heyet verebilir acaba beni de mi yatıracak hastanede
Dantelli olanlardan benim onceki hamileliğimden bir tane var ablamda iki tane var iki çocuk oldugu icin onlari yanima alicam ama kullanacagimi sanmıyorum rahat bir pijama aldim bu sefer resmini ekliyorum başıma klasik kırmızı lohusa kurdelası alacağım.siyah incinin fiyati fena değil 270 tlKızlar hastane için pijama ve gecelik almak istiyorum ama bir türlü işin içinden çıkamıyorum ya. İnternette başına hamile ibaresi gelince hepsi çok pahalı oluyor. Gerçekten o kadar para vermeye gerek var mı? Hepsi de aşırı süslü. Sade olanlar daha da pahalı nedense. Gerçekten ne yapacağımı şaşırdım.
Ben öncesi ve sonrasında kan tahlili vermiştim herhangi bir sıkıntı çıkmamıştı. Ama prolutan kanama olduğu dönem için kullanılan bir tedavi süreci. Üçüncü bir görüş alın isterseniz ya da perinatologa falan tekrar gidecekseniz bir sorun.Progestanda hemfikirler canim proluton igneyi onermiyor onda kararsiz kaldim. Kanamalarim yok diye gerek görmüyor sanirim.birde prolutonun kansizlikla ilgili hastaliklara sebep oldugu konusunda arastirmalar varmis.Diger doktorum hafta bir devam dedi.o konuda kararsız kaldim ben devam edeyim diyorum cunku Allah korusun böyle bir durum varsa bile ben kullandim bu zamana kadar ,esim devam etme diyor .
Ben iki takım lohusa aldım, bir iki takım da düğmeli pijama takımı alacağım açıkçası. Bir tanıdığım da o şekilde yaptı uzun vadede emzirme dönemi için çok kullanışlı olduğunu söylemişti bu önden düğmeli takımlar için.Kızlar hastane için pijama ve gecelik almak istiyorum ama bir türlü işin içinden çıkamıyorum ya. İnternette başına hamile ibaresi gelince hepsi çok pahalı oluyor. Gerçekten o kadar para vermeye gerek var mı? Hepsi de aşırı süslü. Sade olanlar daha da pahalı nedense. Gerçekten ne yapacağımı şaşırdım.
Bende renni tablet kullanıyorum şimdilik o da baya iyi geliyor bana en aizndna bir kaç saat rahatlatıyorGaviscon şurup kullansana canım. Antalyadaki doktor onu verdi bana gunde 3 ama ben midem yaninca kullaniyorum ben iyi geliyor. Naneli bi tadi var
Hastanede zaten sezaryen olursa pijama pek giylmiyor. Ben gecelik ve pijma almıştım pijamayi baya pahalıya ama geceligi kompedandan almstim hatta sabahlikta ayrıydi takım. Olmuştu o zamanda şifresini unuttuğum üyeligim vardi burda yine gruptaydm arkadaşlar yazmıştı aldim. Sadece hastanede geceliği kullandim. Şimdi bende bakıyorum uzun kollu gerçi syan şuan piyasalardan heryer pahali. Eğer arkadaşlar buldukları ya da aldıklarını linklerlerse bizde bakarizMesela sabahlık olmasına gerek var mı? Pijama olanlarda lastiğe dikkat edin diyorlar ayarlı alın diyorlar sezaryen olursa dikişe denk gelir vs rahat edemezsin diyorlar. Çok kafam karışıyor
Bende gecelik kullanamadim çok... Bir de şimdi kış gibi olacak ya üşümez miyiz? Benim boydan bir gecelik, lohusa takimi pijamalı, bir tane de normal büyük beden pijama takımı alaşım var yeter sanırımHastanede zaten sezaryen olursa pijama pek giylmiyor. Ben gecelik ve pijma almıştım pijamayi baya pahalıya ama geceligi kompedandan almstim hatta sabahlikta ayrıydi takım. Olmuştu o zamanda şifresini unuttuğum üyeligim vardi burda yine gruptaydm arkadaşlar yazmıştı aldim. Sadece hastanede geceliği kullandim. Şimdi bende bakıyorum uzun kollu gerçi syan şuan piyasalardan heryer pahali. Eğer arkadaşlar buldukları ya da aldıklarını linklerlerse bizde bakariz
Bence yeter neden olmasin suan 6 aylığım benim. Normal pijamalarım. Oluyor tabi 9 ayda ne olur bilmem üşüme. Olbilir bencedeBende gecelik kullanamadim çok... Bir de şimdi kış gibi olacak ya üşümez miyiz? Benim boydan bir gecelik, lohusa takimi pijamalı, bir tane de normal büyük beden pijama takımı alaşım var yeter sanırım
Normal pijamalarimdan da alt götürmeyi düşünüyorum iki tane, şimdilik benim de onlar oluyor gibi bakalım... Yelek falan koyacağım, çorap... Çünkü usutmememk gerekiyor. Bir de benim kanım çok hızlı düşüyor doğumdan sonra o yüzden daha fazla üşüyorumBence yeter neden olmasin suan 6 aylığım benim. Normal pijamalarım. Oluyor tabi 9 ayda ne olur bilmem üşüme. Olbilir bencede
Canım ne yaptın Dr konuştun muNormal pijamalarimdan da alt götürmeyi düşünüyorum iki tane, şimdilik benim de onlar oluyor gibi bakalım... Yelek falan koyacağım, çorap... Çünkü usutmememk gerekiyor. Bir de benim kanım çok hızlı düşüyor doğumdan sonra o yüzden daha fazla üşüyorum
Gelmedi canım daha dün akşam ugramisti bu şekilde devam ederse taburcu edeceğim sabah demişti ama.nst de çok az sancı çıktı sabah... Çok düşük ama. Hemşire bir şey hissediyor musun dedi yok dedim. Bugün belki gec gelebilir çünkü saat bir gibi doktorun sesini duydum koridorda bir kadın gelmişti acil ona geldi sanırım... Bana gece şekerli serumu dayayinca benim kız sbaaha kada.ruyumadiCanım ne yaptın Dr konuştun mu
Aynı durum bende de oluyor maalesef. Sanırım bizim aramızda da 1 hafta var. Doktora gidince soracağım.Kizlar benim hafta cogunuzdan geri oldugu icin geriden geliyorum. Bu aralar karnimin alt tarafinda oyle baski ve sislik oluyor ki hareket etmekte zorlaniyorum. Simdi misafirlige gidiyorum tam hazirlanacagim zaman oldu paçoz gibi çıktım simdi arabada geçti.sertlesme dedigjniz olay bu mu oluyor.taş gibiydi yumusadi. Neden oluyor mus bu.bebek altta toparlan mis gibi hissettim.
Kızlar hastane için pijama ve gecelik almak istiyorum ama bir türlü işin içinden çıkamıyorum ya. İnternette başına hamile ibaresi gelince hepsi çok pahalı oluyor. Gerçekten o kadar para vermeye gerek var mı? Hepsi de aşırı süslü. Sade olanlar daha da pahalı nedense. Gerçekten ne yapacağımı şaşırdım.
Hanımlar benim yarın şeker yuklemesi ve kontrol var buyuk gün o içeceği nasıl icicem bilmiyorum nefret ederim şekerli iceceklerden4 yil oncede ictigimde fenalık gecirmistim kac ml verdiler size. Su icip gidebiliriz dimi bu arada
Yok canim şimdi bir nst daha yaptılar serum taktılar sonra sabah cikacagim sanırım aklım oğlum da... Üç gece ayrı kaldım ondan üç yılda bu da dört olacak. Birinde esim ameliyat oldu, diğer ikisinin de de nöbetim vardı... Ama hepsinde çok özledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?