2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Galiba kasilma dedikleri bu canım bana da oluyor rahatımıza düşkün olalım birak diğer kiyafetlerimi hep unuttum ben 3 parca seyi döndürüp duruyorum
Benimde 2 gebe tayti,4 oversize tişört onlari donduruyorum en çok onlarda rahat ediyorum oglumdan kalan hamilelik kotlar dar geliyor doktor bu dar giyme dedi.

On dk lik rahatsiz ediyor mesela hareket etmekte zorlaniyorum sonra yumusayip kayboluyor

Dantelli olanlardan benim onceki hamileliğimden bir tane var ablamda iki tane var iki çocuk oldugu icin onlari yanima alicam ama kullanacagimi sanmıyorum rahat bir pijama aldim bu sefer resmini ekliyorum başıma klasik kırmızı lohusa kurdelası alacağım.siyah incinin fiyati fena değil 270 tl

Eklentiler

• Screenshot_2022-10-05-18-44-22-737_com.instagram.android.webp
    32,2 KB · Görüntüleme: 52
Ben öncesi ve sonrasında kan tahlili vermiştim herhangi bir sıkıntı çıkmamıştı. Ama prolutan kanama olduğu dönem için kullanılan bir tedavi süreci. Üçüncü bir görüş alın isterseniz ya da perinatologa falan tekrar gidecekseniz bir sorun.

Ben iki takım lohusa aldım, bir iki takım da düğmeli pijama takımı alacağım açıkçası. Bir tanıdığım da o şekilde yaptı uzun vadede emzirme dönemi için çok kullanışlı olduğunu söylemişti bu önden düğmeli takımlar için.

Mesela sabahlık olmasına gerek var mı? Pijama olanlarda lastiğe dikkat edin diyorlar ayarlı alın diyorlar sezaryen olursa dikişe denk gelir vs rahat edemezsin diyorlar. Çok kafam karışıyor
Hastanede zaten sezaryen olursa pijama pek giylmiyor. Ben gecelik ve pijma almıştım pijamayi baya pahalıya ama geceligi kompedandan almstim hatta sabahlikta ayrıydi takım. Olmuştu o zamanda şifresini unuttuğum üyeligim vardi burda yine gruptaydm arkadaşlar yazmıştı aldim. Sadece hastanede geceliği kullandim. Şimdi bende bakıyorum uzun kollu gerçi syan şuan piyasalardan heryer pahali. Eğer arkadaşlar buldukları ya da aldıklarını linklerlerse bizde bakariz

Bende gecelik kullanamadim çok... Bir de şimdi kış gibi olacak ya üşümez miyiz? Benim boydan bir gecelik, lohusa takimi pijamalı, bir tane de normal büyük beden pijama takımı alaşım var yeter sanırım

Bende gecelik kullanamadim çok... Bir de şimdi kış gibi olacak ya üşümez miyiz? Benim boydan bir gecelik, lohusa takimi pijamalı, bir tane de normal büyük beden pijama takımı alaşım var yeter sanırım
Bence yeter neden olmasin suan 6 aylığım benim. Normal pijamalarım. Oluyor tabi 9 ayda ne olur bilmem üşüme. Olbilir bencede

Bence yeter neden olmasin suan 6 aylığım benim. Normal pijamalarım. Oluyor tabi 9 ayda ne olur bilmem üşüme. Olbilir bencede
Normal pijamalarimdan da alt götürmeyi düşünüyorum iki tane, şimdilik benim de onlar oluyor gibi bakalım... Yelek falan koyacağım, çorap... Çünkü usutmememk gerekiyor. Bir de benim kanım çok hızlı düşüyor doğumdan sonra o yüzden daha fazla üşüyorum

Canım ne yaptın Dr konuştun mu

Canım ne yaptın Dr konuştun mu
Gelmedi canım daha dün akşam ugramisti bu şekilde devam ederse taburcu edeceğim sabah demişti ama.nst de çok az sancı çıktı sabah... Çok düşük ama. Hemşire bir şey hissediyor musun dedi yok dedim. Bugün belki gec gelebilir çünkü saat bir gibi doktorun sesini duydum koridorda bir kadın gelmişti acil ona geldi sanırım... Bana gece şekerli serumu dayayinca benim kız sbaaha kada.ruyumadi

Aynı durum bende de oluyor maalesef. Sanırım bizim aramızda da 1 hafta var. Doktora gidince soracağım.

Bana ilk gebeliğimde sezeryan olacağın için uzun elbise tarzı bir şey al rahat edersin sezeryan dikişi ile pijama giyemezsin dediler bende öyle yaptım ama ben asıl o elbise ile rahat edemedim Allahtan ben alt üst pijama da almıştım yanıma koymuştum da hemen çıkardım elbise gibi olanı pijamalı takımı giydim sezeryan dikişi zaten çok aşağıda pijamanın lastiğinin geldiği yerle alakası yok yani beni rahatsız etmedi en azından o yüzden ben şimdide alt üst pijama alıcam 2 takım

Kızlar herkese merhaba
Aranızda gece bacak krampları olan ve el parmaklarında eklemlerde ağrı olan var mı?
Günde 2 adet magnezyum kalsiyum takviyesi alıyorum. Tam iyi geldi geçti dedim. Dün gece yine başladı kramplar.
Ne yapacağım bilmiyorum. Doktorumda ilaç kullanıyorsun onun dışında yapacak başka birşey yok dedi.
Gece kramp ağrısına uykudan uyandım iki kez. Bacağımı doğrultamıyorum.

Ben 75 ml içtim ama hiç rahatsız edecek kadar kötü değildi tadı zaten gazoz gibi asitli bir şey ama gazozdan daha şekersiz bir tadı var bence bu sefer kolayca atlatacaksın hadi hayırlısı olsun, sonuçların güzel çıksın inşaAllah :)

Doğurduğum zaman 1 gecen fazla tutmasınlar bizi hastanede bebeğimde de hiçbir sorun çıkmasın evimize gidelim oğlumun yanına diye dua ediyorum her gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…