- 19 Mayıs 2022
- 3.112
- 4.697
- 63
- 32
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #13.821
Sağol canımHadi geçmis olsun , bu guzel haber
Sağol canim inşallahNefes darlığı çekiyoruz artık horlama gayet normal bnce bende de oluyor
Dilyy canım çok sevindim bol istirahatlar sana
İnşallah canım ama dun soedum doktora böyle çalışamam mi diye ben sana çalışırsın diyemem böyle dediOh çok şükür minnak baktı annesi dinlenemiyor dur sen dedi bir aksiyon yarattı seni eve attırdı gördün mü baksende erken gelecek diye kork o akıllı bıdık işini bilir seni rahat ettirdi şimdi o da vakti gelinceye içerde keyif sürecek
Ay bide hala sordun mu Allahım cidden nasıl bir korku salmışlar yaa bu da fazla gerçektenİnşallah canım ama dun soedum doktora böyle çalışamam mi diye ben sana çalışırsın diyemem böyle dediya o kadar tepki alma korkusu oluşmuş ki rahatsızım ama bunu ispatlama gereği duyuyorum çok kötü bir şey
Ya geçen grip oldum y bide o iyice tıkadı beni napim o hep horluyo bişey olmaz hayat müşterekAllahım çok komik ama ya kendi sesime uyandığımda diyorum bu nasıl benden çıkıyor
Bende doktora gittiğimde söyleyeyim bir ölçüm yapsınlar o zaman. Teşekkür ederim.Kramp gibi degil ama bende de bacak agrilari oluyor. Bazen sadece sol bazen sadece sag. Etlerim cekiliyor gibi, kas agrisi gibi tam tarif de edemiyorum. Bana da magnezyum vermisti ama duzenli almiyorum. Kocama masaj yaptiriyorum, etlerimi ezdikce iyi geliyor gibi sacma sapan bi durum. Ama ben D vitaminimden suphelniyorum. Gebelik oncesinde de yasamistim bu agrilari ve D vitaminim 7 cikmisti. Saka gibi.
Sonra ben onu 50lere cikarmistim. Ve uzuuunca bur sure yasamamistim bu agrilari. Bugun yine dusundum D vitaminimi olcturup yeniden baslamayi. Siz de bir olcturun bence.
Canım bezini değiştirebilirsin bir de uzunca bir süre ıslak mendil kullanma her kakadan sonra ılık suyla yıka bebeğin poposunu lavaboda, sonra da güzelce kurulayıp bezlersin.Merhaba anneler, ben tecrübesiz bi anneyim :) o yüzden bi sorum olcak bebeğim bi kere pişik oldu geçirene kadar çok uğraştık çok da canı yandı yavrumun pişik olmadan engellemek adına ne kullanabilirim?
Aynısı bana da oluyorBende doktora gittiğimde söyleyeyim bir ölçüm yapsınlar o zaman. Teşekkür ederim.
Oy maşallah çok tatlı bir göbüş buBenim haftam senden az iki hafta once 10 kilo almıştım, simdide almışimdir herhalde
Benim göbek de var ama vucuduma yayılan bir kilo var benim kollarim,kalcam göğsüm ,bacaklarim hepsi kalinlasti
Aynı ben de 4te uyanıyorum 6 7 gibi anca uykuya dalıyorum geriValla ben evlilik başından beri onun tıslamalı değişik horlama desem değil sesi ile uyumasına adapte oldum o da olsun ama rahatsız olmaktan çok korkuyor boğuluyor gibi ses çıkarıyormuşumbunun yanında benim tuhaf olan gece atıyorum 4 gibi gözüm bir açılıyor sanki uykumu net almışım hiç uykum yok öyle bakıyorum etrafa geri dalamıyorum tekrar
İşte ben zentius diye bi ilaç onu kullandıktan sonra hiç olmadı, şuan gece falan çok rahatım yoksa her gece kramp giriyordu bacaklarıma mahvediyordu beniAynısı bana da oluyorgece yarısı iki bacağıma aynı anda kramp girerek uyanıyorum. Birini ben birini eşim ovalıyor ama normal kramp ovalamayla geçer ya bu geçmiyor, ağlatacak kadar şiddetli pis bi kramp. İlk olduğunda hatta birileri iki bacağımı birden kırmaya çalışıyor sandım uyku sersemi. Doktor bana da yatmadan önce 2 magnezyum verdi şimdi daha iyiyim yine de haftada bir iki gece yine aynı şey olmaya devam ediyor
Aynen kırmızı kurdele alip sade tacın üzerine yapistirabilirsinLohusa kurdelasi keske Ailem Turkiyedeyken alin deseydim unuttum, ben yurt disindayim acaba nerden bulucam istiyorum bir taneAksesuar magzalarina bakarim artik (ordada sadece cocuklar icin anca bulunur kirmizi modeller) ya da burda Noel zamani belki satarlar kirmizili toka seklinde seyler Olmadi siyah sade alirim kurdele dolarim ve uzerine yapistiririm kirmizi fiyonkunu
Saol canimOy maşallah çok tatlı bir göbüş busen de hep hareketsizdin ondan oluyor sanırım kilolar gerçekten hamileliği hiç böyle hayal etmemiştim, pilatesler yürüyüşler diye düşünmüştüm ama hiç öyle olmadı neyse sağlıklı olalım da napalım kilo alınır verilir
Aynı ben de 4te uyanıyorum 6 7 gibi anca uykuya dalıyorum geri
Sudocrem bepanthol tavsiyem:) benim kızımda yaz ortasında pişik oldu ne kullandıysam gecmedi bepanthol iyi geliyordu ama iyileşmiyordu. Tavsiye etmiyorlar ama ben mecburen bebek pudrası alıp kullandım ertesi gün iyileşmişti.Merhaba anneler, ben tecrübesiz bi anneyim :) o yüzden bi sorum olcak bebeğim bi kere pişik oldu geçirene kadar çok uğraştık çok da canı yandı yavrumun pişik olmadan engellemek adına ne kullanabilirim?
aynı dertten muzdaribim ya ne sürdüysem önleyemedim geçiyo hoop tekrardan bende önerilere açığımMerhaba anneler, ben tecrübesiz bi anneyim :) o yüzden bi sorum olcak bebeğim bi kere pişik oldu geçirene kadar çok uğraştık çok da canı yandı yavrumun pişik olmadan engellemek adına ne kullanabilirim?
Canım benim inşallah minigimiz dayanacak.. doktora güvenmekten başka çaremiz yok. Şu an senin bebeğin ne kadar karnında kalırsa o kadar iyi onun için. İnşallah geçecek bu günler
Vallah ben Rusyadan direkt Iğdira gidiyorumEn iyisi benimkieşimin tayini sebebiyle ığdırdayiz burda hem özele hemde içinden cikamadigim bı durum olursa kliniğe gidiyorum.Asil doktorum ozeldeki neyse.
Ozeldeki normal 2 bin sezeryan 2 buçuk dedi.
Klinikte normal 5 sezeryan 6 dedi.Ben zaten özelde 2 binlik doktoruma yaptiricam doğum ama burası çok uygun ya
Merhaba anneler, ben tecrübesiz bi anneyim :) o yüzden bi sorum olcak bebeğim bi kere pişik oldu geçirene kadar çok uğraştık çok da canı yandı yavrumun pişik olmadan engellemek adına ne kullanabilirim?
Altının kirli şekilde uzun süre kalmamasına özen gösterin ve her bez değişiminden sonra yıkayıp iyice kurulayın. bi de pişik önleyici olarak bepanthol babynin merhemi iyi ondan kullanırsanız sorun yaşamazsnızMerhaba anneler, ben tecrübesiz bi anneyim :) o yüzden bi sorum olcak bebeğim bi kere pişik oldu geçirene kadar çok uğraştık çok da canı yandı yavrumun pişik olmadan engellemek adına ne kullanabilirim?
Oluyormuş arkadaşım da gece uyanıp öyle eşimi izliyorum sıkıntıdan diyordu nasıl diyordumOy maşallah çok tatlı bir göbüş busen de hep hareketsizdin ondan oluyor sanırım kilolar gerçekten hamileliği hiç böyle hayal etmemiştim, pilatesler yürüyüşler diye düşünmüştüm ama hiç öyle olmadı neyse sağlıklı olalım da napalım kilo alınır verilir
Aynı ben de 4te uyanıyorum 6 7 gibi anca uykuya dalıyorum geri
bu konuda bepanthol'ün pişik önleyici merhemi tek geçerim baya işe yarıyorMerhaba anneler, ben tecrübesiz bi anneyim :) o yüzden bi sorum olcak bebeğim bi kere pişik oldu geçirene kadar çok uğraştık çok da canı yandı yavrumun pişik olmadan engellemek adına ne kullanabilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?