2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
İnşallah canım ama dun soedum doktora böyle çalışamam mi diye ben sana çalışırsın diyemem böyle dedi ya o kadar tepki alma korkusu oluşmuş ki rahatsızım ama bunu ispatlama gereği duyuyorum çok kötü bir şey

Ay bide hala sordun mu Allahım cidden nasıl bir korku salmışlar yaa bu da fazla gerçekten neyse sonuç artık rahat rahat dinleneceksin bari şükürler olsun

Merhaba anneler, ben tecrübesiz bi anneyim :) o yüzden bi sorum olcak bebeğim bi kere pişik oldu geçirene kadar çok uğraştık çok da canı yandı yavrumun pişik olmadan engellemek adına ne kullanabilirim?

Bende doktora gittiğimde söyleyeyim bir ölçüm yapsınlar o zaman. Teşekkür ederim.

Merhaba anneler, ben tecrübesiz bi anneyim :) o yüzden bi sorum olcak bebeğim bi kere pişik oldu geçirene kadar çok uğraştık çok da canı yandı yavrumun pişik olmadan engellemek adına ne kullanabilirim?
Canım bezini değiştirebilirsin bir de uzunca bir süre ıslak mendil kullanma her kakadan sonra ılık suyla yıka bebeğin poposunu lavaboda, sonra da güzelce kurulayıp bezlersin.
Sudocrem vs de kullanan çok ama ben yıkamadan yanayım..

Bende doktora gittiğimde söyleyeyim bir ölçüm yapsınlar o zaman. Teşekkür ederim.
Aynısı bana da oluyor gece yarısı iki bacağıma aynı anda kramp girerek uyanıyorum. Birini ben birini eşim ovalıyor ama normal kramp ovalamayla geçer ya bu geçmiyor, ağlatacak kadar şiddetli pis bi kramp. İlk olduğunda hatta birileri iki bacağımı birden kırmaya çalışıyor sandım uyku sersemi. Doktor bana da yatmadan önce 2 magnezyum verdi şimdi daha iyiyim yine de haftada bir iki gece yine aynı şey olmaya devam ediyor

Benim haftam senden az iki hafta once 10 kilo almıştım, simdide almışimdir herhalde
Benim göbek de var ama vucuduma yayılan bir kilo var benim kollarim,kalcam göğsüm ,bacaklarim hepsi kalinlasti
Oy maşallah çok tatlı bir göbüş bu sen de hep hareketsizdin ondan oluyor sanırım kilolar gerçekten hamileliği hiç böyle hayal etmemiştim, pilatesler yürüyüşler diye düşünmüştüm ama hiç öyle olmadı neyse sağlıklı olalım da napalım kilo alınır verilir
Aynı ben de 4te uyanıyorum 6 7 gibi anca uykuya dalıyorum geri

İşte ben zentius diye bi ilaç onu kullandıktan sonra hiç olmadı, şuan gece falan çok rahatım yoksa her gece kramp giriyordu bacaklarıma mahvediyordu beni

Aynen kırmızı kurdele alip sade tacın üzerine yapistirabilirsin

Saol canim annemde cok kilo alirmis ablamda cok kilo aldi hamileyken tam 30 kilo aldi.ve su an cok güzel zayıfladı,o yuzden takmıyorum. Suyun fazla seker sınırda demeseler hic takmicam ama mecbur tutmaya çalışıyorum.
Ben de bu hamileligimde pilatesler hayal ediyordum,su halime sukrediyorum yatmak zorunda kaldığım günlerden sonra.
İlk hamileligim 32. Haftada toplam 12 kilo alarak yapmistim bakalim bunda nasil olur

Sudocrem bepanthol tavsiyem:) benim kızımda yaz ortasında pişik oldu ne kullandıysam gecmedi bepanthol iyi geliyordu ama iyileşmiyordu. Tavsiye etmiyorlar ama ben mecburen bebek pudrası alıp kullandım ertesi gün iyileşmişti.

aynı dertten muzdaribim ya ne sürdüysem önleyemedim geçiyo hoop tekrardan bende önerilere açığım

Canım benim inşallah minigimiz dayanacak.. doktora güvenmekten başka çaremiz yok. Şu an senin bebeğin ne kadar karnında kalırsa o kadar iyi onun için. İnşallah geçecek bu günler

Vallah ben Rusyadan direkt Iğdira gidiyorum

Ben bezindeki çizgi mavi olunca direk değiştiriyorum aa çizgi mavi olmuş ama bezi çok dolu değil deyip bekletmiyorum çünkü bir de beyaz tenli hemen kızarıyor poposu bir de o kısmını banyo yaptırırken sabunlamıyorum duru su ile yıkıyorum o da çok fayda ediyor ve bezi çok sıktırmadan bağlıyorum. Pişik önleyici kremlerden de kullandım bu arada ama işe yaramadı bizde.

Altının kirli şekilde uzun süre kalmamasına özen gösterin ve her bez değişiminden sonra yıkayıp iyice kurulayın. bi de pişik önleyici olarak bepanthol babynin merhemi iyi ondan kullanırsanız sorun yaşamazsnız

Oluyormuş arkadaşım da gece uyanıp öyle eşimi izliyorum sıkıntıdan diyordu nasıl diyordum bende 6 7 oluyor eşime kahvaltı hazırlıyorum yatıyorum anca öyle az uyuyorum

bu konuda bepanthol'ün pişik önleyici merhemi tek geçerim baya işe yarıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…