- 27 Eylül 2020
- 7.635
- 11.175
- 198
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #13.961
Onlar hiç biz gibi düşünmüyor ne münasebet bekleyemedin mi desin kiHiçbir fikrim yok ya, ilkinde olmustu doktoru aramıştım o kilcal damarlardan dolayi olabilir dedi kıpkırmızı degil pembeydi gitmiştim yine öyleydi ama şimdi neden oldu bilmem gidecemde utanıyorum doktora bunu demekten, ilk hamileliğimde utanmamstim ama smdi sanki ne var bekleyemedin mi derse gibi hissediyorum
Uzun süre sonra iliski oldugundan sebep acaba zorlandımı ki belki ondandır ama riske atma yine soyle doktoruna canim iliskiyi yasaklamadiysa. Bize yasaklamadı ama biz yapamadık eşim ve bende psikolojik olarak kapattık o konuyiKizlar 6 aydir ilk defa iliski oldu, onda da kanama oldu doktora henüz yazmadım pembe sekilde oldu biraz .ilk hamileliğimde de olmuştu ama biraz bekleyip gidecem pazar günü doktor genelde şehir dışında oluyor. Evime yakin bir hastaneye gitsem olur mu? Doktora bunu demekten cekiniyorum. Ne yapayim acaba ya duş aldim uzandım bakmadim daha
Merhaba ben de başta hızlı aldım hatta korktum şimdi hiç almıyorum ve sanki karnım da büyümüyor , doktor sorun yok dedi her şeyi normal bebeğinKızlar herkese iyi hafta sonlarısizlere bir sorum olacak. Ben gebelik boyunca toplam 5 kilo aldım ve tüm kiloları ilk 20 haftada aldım. Son 6 haftadır hiç kilo almıyorum bir diyet filanda uygulamiyorum. Maşallah bebişin kilosuda gayet iyiydi ama bu bir sorun olur mu acaba? Doktora danissam mi?
Bende öyle ya korkumdan yapamıyorumUzun süre sonra iliski oldugundan sebep acaba zorlandımı ki belki ondandır ama riske atma yine soyle doktoruna canim iliskiyi yasaklamadiysa. Bize yasaklamadı ama biz yapamadık eşim ve bende psikolojik olarak kapattık o konuyi
Ayyyy kız vallahi Allah korumuş..Ay kızlar evden sakın tüp başlığını kapatmadan çıkmayın biz evde yemek yedik çıktık evden 3 saat sonra tam eve gireceğiz binada nasıl bir gaz kokusu var kapıya geldik açıyoruz dedim eşime sakın ışığı açma belli kapı açılınca bizden geliyor, Allahım tüpe yaklaştık nasıl faşş diye ses bile geliyor tüp kalmamış bile içinde hemen dışarı attık başlık bozulmuş bir anda pes ve dalıp ışık açsak her yer kapalı alev alırdı
Canim şöyle yap. Doktora kanama geldigini soyle o zaten iliski ya da stres oldu mu diye sorar. Yani benimki soruyordu.Hiçbir fikrim yok ya, ilkinde olmustu doktoru aramıştım o kilcal damarlardan dolayi olabilir dedi kıpkırmızı degil pembeydi gitmiştim yine öyleydi ama şimdi neden oldu bilmem gidecemde utanıyorum doktora bunu demekten, ilk hamileliğimde utanmamstim ama smdi sanki ne var bekleyemedin mi derse gibi hissediyorum
Fark edilmez bişey değildi ki yönetici gruba mesaj atmış binada gaz kokusu var ocaklara bakın diye şansa eve gelmiştik zaten kapıyı açınca bariz kokuyorduAyyyy kız vallahi Allah korumuş..Ben de hep kapatırım Valla en korktuğum şey tüp Allahtan farketmişsiniz.
O zaman onun da planlamasını yapın. Ama ben şimdi gebelik okuluna gidiyorum. Ebeler zaten sancı gelince doğuracak seviyede gelmiyorsunuz taksi ile toplu taşıma ile bile gelebilirsiniz diyor.Doktordan yana aslında güvenim tam diğeri de güvensiz biri değil çevremizde memnun olan çok sadece kendi doktorumuz ile bir tanışmıştık hissi fazla ama merkeze eşimin kullanması ile en az bir saat sürer ki beni asıl korkutan eşim dün de gördüm ki asla sakin soğuk kanlı değil arabayı zaten mecburiyetten kullanır ve kışın zorda kalmaz ise yağmurda asla kullanmaz aşırı dikkati dağılıyor, buranın da yağmurunu bazı arkadaşlar bilir gelince hiç sakin gelmez. Hamile kaldığımdan beri doğumdan ziyade o yolu kışın eşimle nasıl gideriz düşüncesi vardı zaten hatta bunu düşünmek diğerlerinden daha çok yoruyor beni
Arkadaşın gidecegi yol pek düzgün bir yol değil... ve buranın yağmuru çok kötü aynı bölge de oturduğumuz için biliyorumO zaman onun da planlamasını yapın. Ama ben şimdi gebelik okuluna gidiyorum. Ebeler zaten sancı gelince doğuracak seviyede gelmiyorsunuz taksi ile toplu taşıma ile bile gelebilirsiniz diyor.
Benim taksi ile giden çok arkadaşım var. Çünkü eşler işte oluyor.
Bende kendim araç kullanacağım gibi plan yapıyorum.
Ebe bana emniyet şerife geçip sancı geldikçe durup devam edebilirsin. Eski kadınlar doğurup işe devam ediyorlardı. Gözünüz korkmasın dedi.
Bende açıkçası tek başıma gidecek şekilde plan yapıyorum.
Evet sordum gecti yani şehir dışındaymış, deyince büyük ihtimalle kilcal damarla alakali dedi takip et dedi. Zaten simdi geçti bakalim. Ay yapamazdm birden olduCanim şöyle yap. Doktora kanama geldigini soyle o zaten iliski ya da stres oldu mu diye sorar. Yani benimki soruyordu.
Aynı durumdayım bir de bende sinir başladı. Çok sabırsız ve sinirli oldum.Ya kizlar ben bu ara aşırı duygusalim. Yani biri bana dese ki gozunun ustunde kaşın var hemen ağlıyorumhayir aglarken de aklima geliyor hamilelik hormonlarindan diyorum ama durduramıyorum kendimi de. Bu duygusal hallerimiz ilk aylar olması gerekmiyo muydu
O zaman onun da planlamasını yapın. Ama ben şimdi gebelik okuluna gidiyorum. Ebeler zaten sancı gelince doğuracak seviyede gelmiyorsunuz taksi ile toplu taşıma ile bile gelebilirsiniz diyor.
Benim taksi ile giden çok arkadaşım var. Çünkü eşler işte oluyor.
Bende kendim araç kullanacağım gibi plan yapıyorum.
Ebe bana emniyet şerife geçip sancı geldikçe durup devam edebilirsin. Eski kadınlar doğurup işe devam ediyorlardı. Gözünüz korkmasın dedi.
Bende açıkçası tek başıma gidecek şekilde plan yapıyorum.
Arkadaşın gidecegi yol pek düzgün bir yol değil... ve buranın yağmuru çok kötü aynı bölge de oturduğumuz için biliyorumbir de normal doğumla sezeryan daha farklı... Normal doğumlar emisyon olmazsa tabiri ayağa kalkarsın ama sezeryan da istemsizce bir ağrı evresi oluyor
Beni de çok insancıl yaptı normalde çok çabuk parlayan sinir olan kafaya takan biriydimYa kizlar ben bu ara aşırı duygusalim. Yani biri bana dese ki gozunun ustunde kaşın var hemen ağlıyorumhayir aglarken de aklima geliyor hamilelik hormonlarindan diyorum ama durduramıyorum kendimi de. Bu duygusal hallerimiz ilk aylar olması gerekmiyo muydu
Aha isyan çıktıBen bı tane İzmir bombası aldım birazdan yicem valla yeter bence bu kadar tatlısızlik bı taneden bişey olmaz
Vallahi artık yemezsem bı tarafım siserdiAha isyan çıktı
Bende yarım sufle yarim fıstık rüyası yedimVallahi artık yemezsem bı tarafım siserdi
Keşke herşeyden yiyebilsemmBende yarım sufle yarim fıstık rüyası yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?