2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Onlar hiç biz gibi düşünmüyor ne münasebet bekleyemedin mi desin ki aksine yasak yoksa çok doğal görüp bide yasaklarken vs yüzümüze yüzümüze rahat şöyle şöyle yapmayın diyorlar yada yapın şeklinde anlatıyorlar ama bişey olduğunu sanmıyorum uzun süre olmayınca daralıp sonra tahriş olma olabiliyor, yine de söyle sen aklın rahat olsun arkadaşın da ilişki arkasına pembe öyle oldu 2 3 gün progestan fitil verdi misal

Uzun süre sonra iliski oldugundan sebep acaba zorlandımı ki belki ondandır ama riske atma yine soyle doktoruna canim iliskiyi yasaklamadiysa. Bize yasaklamadı ama biz yapamadık eşim ve bende psikolojik olarak kapattık o konuyi

Merhaba ben de başta hızlı aldım hatta korktum şimdi hiç almıyorum ve sanki karnım da büyümüyor , doktor sorun yok dedi her şeyi normal bebeğin

Ayyyy kız vallahi Allah korumuş.. Ben de hep kapatırım Valla en korktuğum şey tüp Allahtan farketmişsiniz.

Canim şöyle yap. Doktora kanama geldigini soyle o zaten iliski ya da stres oldu mu diye sorar. Yani benimki soruyordu.

Ayyyy kız vallahi Allah korumuş.. Ben de hep kapatırım Valla en korktuğum şey tüp Allahtan farketmişsiniz.
Fark edilmez bişey değildi ki yönetici gruba mesaj atmış binada gaz kokusu var ocaklara bakın diye şansa eve gelmiştik zaten kapıyı açınca bariz kokuyordu ben artık gün içinde bile kapatıyorum eşim yokken uyuyamam yoksa korkudan

O zaman onun da planlamasını yapın. Ama ben şimdi gebelik okuluna gidiyorum. Ebeler zaten sancı gelince doğuracak seviyede gelmiyorsunuz taksi ile toplu taşıma ile bile gelebilirsiniz diyor.
Benim taksi ile giden çok arkadaşım var. Çünkü eşler işte oluyor.
Bende kendim araç kullanacağım gibi plan yapıyorum.
Ebe bana emniyet şerife geçip sancı geldikçe durup devam edebilirsin. Eski kadınlar doğurup işe devam ediyorlardı. Gözünüz korkmasın dedi.
Bende açıkçası tek başıma gidecek şekilde plan yapıyorum.

Arkadaşın gidecegi yol pek düzgün bir yol değil... ve buranın yağmuru çok kötü aynı bölge de oturduğumuz için biliyorum bir de normal doğumla sezeryan daha farklı... Normal doğumlar emisyon olmazsa tabiri ayağa kalkarsın ama sezeryan da istemsizce bir ağrı evresi oluyor

Kızlar bu ara aşırı sinirliyim... Sanırım kanım düşüyor ona bağladım bilemiyorum artık. Her şeye ofkeleniyorum

Ya kizlar ben bu ara aşırı duygusalim. Yani biri bana dese ki gozunun ustunde kaşın var hemen ağlıyorum hayir aglarken de aklima geliyor hamilelik hormonlarindan diyorum ama durduramıyorum kendimi de. Bu duygusal hallerimiz ilk aylar olması gerekmiyo muydu

Aynı durumdayım bir de bende sinir başladı. Çok sabırsız ve sinirli oldum.

Dilyy de açıklamış burası bilindiği gibi bir yola sahip olmayınca galiba cesaret edemem hele tek gitmek zaten benim yapacağım iş değil bakalım yakın arkadaşım bu hafta sezeryan olacak aynı doktorda bi gidip bakayım

Beni de çok insancıl yaptı normalde çok çabuk parlayan sinir olan kafaya takan biriydimşimdi eşim diyor Allahım annelik ile içinden bir melek çıktı bu güncelleme kalacak değil mi diye ne sinir oluyorum ne bişeyi kafaya takıyorum ne üzülüyorum öyle sakinim ki beynim dinlendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…