- 28 Ekim 2021
- 1.191
- 1.224
- 63
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #13.981
Kızın 52 erkeğin 120 püKızlar Chicco emzik indirimden aldım. İhtiyacınız varsa aşağıda linki bırakıyorum. Çiftli 52tl.
Chicco Physio Micro 0-2 Ay Silikon Emzik 2'li - Kız Pembe Fiyatları İndirimli | Dermoailem.com
Chicco Physio Micro 0-2 Ay Silikon Emzik 2'li - Kız Pembe ürünü ile Chicco markalı ve Biberon & Emzik & Oyuncak kategorili tüm orijinal ürünleri indirimli, kampanyalı ve en ucuz fiyatlar ile dermoailem.com dan satın alabilirsiniz.www.dermoailem.com
Valla bizim kız olunca erkeğin fiyatına hiç bakmadımKızın 52 erkeğin 120 pü
Kızlar Chicco emzik indirimden aldım. İhtiyacınız varsa aşağıda linki bırakıyorum. Çiftli 52tl.
Chicco Physio Micro 0-2 Ay Silikon Emzik 2'li - Kız Pembe Fiyatları İndirimli | Dermoailem.com
Chicco Physio Micro 0-2 Ay Silikon Emzik 2'li - Kız Pembe ürünü ile Chicco markalı ve Biberon & Emzik & Oyuncak kategorili tüm orijinal ürünleri indirimli, kampanyalı ve en ucuz fiyatlar ile dermoailem.com dan satın alabilirsiniz.www.dermoailem.com
Avent aldım valla umarım tutar bizimki yoksa çok üzülürümErkek emziği pahali ama trendyolda da var bende onu bırakayım.
Chicco Physio Micro Silikon Emzik Erkek 0-2 Ay 2li - Fiyatı, Yorumları
Chicco Physio Micro Silikon Emzik Erkek 0-2 Ay 2li yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Avent birçok bebeğin kabul ettiği bir emzik benim oğlum da onu sevmişti iyi yapmışsın avent almaklaAvent aldım valla umarım tutar bizimki yoksa çok üzülürüm
Bende gece parlayanı aldım eşim hala bu çocuğun gözüne gelirse ışığı diyor sanki fener yaaAvent aldım valla umarım tutar bizimki yoksa çok üzülürüm
Onuda alicam.O zamanda demiştim enişte çok karışmasınBende gece parlayanı aldım eşim hala bu çocuğun gözüne gelirse ışığı diyor sanki fener yaa
Bende biberonu avent aldımAvent aldım valla umarım tutar bizimki yoksa çok üzülürüm
Asla eksik kalmaz mümkün değilOnuda alicam.O zamanda demiştim enişte çok karışmasın
Benim oğlumda avent almıştım 2li emmedi pek ama ben her yenilenmesi gereken zamanda aldim sonra cocuk 1 yaşından sonra emmeye başladı, 2.5 yaşında biriktirdimAvent aldım valla umarım tutar bizimki yoksa çok üzülürüm
Benim de aynısı canım. Dinlenince geçmezse hastaneye gidersin. Benim dinlendiğimde geçiyoe ama sonra yine başlıyor, takip et kendini.Kızlar iyi geceler benim bu gece kasıklarim ağrıyor boyle adet olacakmis gibi inceden bi agri hatta bobreklerimde de hissediyorum.uyuysmadim gecmiyor.
Doktoruma yazdım parol içip dinlen gecmezse hastaneye gel dedi. Cuma kontrolum vardi hersey normaldi.
Sizde de oldu mu bu ağrı?
Bende hep devam ediyor sadece uzandığım da geçiyor sonra tekrar başlıyorKızlar iyi geceler benim bu gece kasıklarim ağrıyor boyle adet olacakmis gibi inceden bi agri hatta bobreklerimde de hissediyorum.uyuysmadim gecmiyor.
Doktoruma yazdım parol içip dinlen gecmezse hastaneye gel dedi. Cuma kontrolum vardi hersey normaldi.
Sizde de oldu mu bu ağrı?
İshalden de olabilir canım. Parol içmiyorum magnezyum vs içiyorum ben.Ooff ishal oldum gibi yaa ondan mi agri acaba
Bende magnezyum demir d vit multivitamin birde kullandıklarım bunlar.İshalden de olabilir canım. Parol içmiyorum magnezyum vs içiyorum ben.
Benim zaten erken doğum kasılmalarım var canım ama benim rahmim yapısal olarak böyle, doktor önceden bana söylemişti. Sende de olsa seninki de söylerdi. yazarım tabi doktordan sonra.Bende magnezyum demir d vit multivitamin birde kullandıklarım bunlar.
Senin bir riskin vs. Var miydi? Bugune kadar sorunsuz gelmistim korkuyorum açıkçası. Yarin doktorun ne diyecek sana bizede yaz olur mu etiketle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?