2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Kızın 52 erkeğin 120 pü

Erkek emziği pahali ama trendyolda da var bende onu bırakayım.

Yarın 11de doktor randevum var kızlar. Sürekli yattığım halde son 2 3 gündür zorlayan ağrılarım, sancılarım var internette bir kaç video izledim 1 hafta hastanede yatan olmuş acaba bana ne diyecek yarın stres basıyor

Kızlar iyi geceler benim bu gece kasıklarim ağrıyor boyle adet olacakmis gibi inceden bi agri hatta bobreklerimde de hissediyorum.uyuysmadim gecmiyor.
Doktoruma yazdım parol içip dinlen gecmezse hastaneye gel dedi. Cuma kontrolum vardi hersey normaldi.
Sizde de oldu mu bu ağrı?

Benim de aynısı canım. Dinlenince geçmezse hastaneye gidersin. Benim dinlendiğimde geçiyoe ama sonra yine başlıyor, takip et kendini.

Bende hep devam ediyor sadece uzandığım da geçiyor sonra tekrar başlıyor

İshalden de olabilir canım. Parol içmiyorum magnezyum vs içiyorum ben.
Bende magnezyum demir d vit multivitamin birde kullandıklarım bunlar.
Senin bir riskin vs. Var miydi? Bugune kadar sorunsuz gelmistim korkuyorum açıkçası. Yarin doktorun ne diyecek sana bizede yaz olur mu etiketle.

Bende magnezyum demir d vit multivitamin birde kullandıklarım bunlar.
Senin bir riskin vs. Var miydi? Bugune kadar sorunsuz gelmistim korkuyorum açıkçası. Yarin doktorun ne diyecek sana bizede yaz olur mu etiketle.
Benim zaten erken doğum kasılmalarım var canım ama benim rahmim yapısal olarak böyle, doktor önceden bana söylemişti. Sende de olsa seninki de söylerdi. yazarım tabi doktordan sonra.

Bebek bir yerde toplanıyor mu, hiç fark ettin mi? Ya da uzanıp bir kaç dakika bekle sonra rahmine dokun sert mi? yorgunluktan vs de olabilir, kendini korkutma, dinlen güzelce geçer inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…