2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Ne güzel 1😀😀 en azindan hamilelik kiloları olmayacak 🤣
Valla kimse hamile.olduguma inanmıyor öncesinde kilom olduğu için bir de alamadım zaten. Ama keşke normalde zayıf olsam da hamelikte alsam 🤣 Ben mart gibi diyete başladım bir ayda 10 kilo verdim 92 den 82 ye düştüm şimdi de 85im 3 kilo almışım sadece... Doğumdan sonra hemen sıkı bir diyete başlayacağım tekrardan

Kızlar günaydın 🌸 güzel bir gün olsun hepimiz için 💫
Reflü yatağı almayı düşünüyor musunuz? Çok tavsiye eden oldu bende sipariş verdim ama bunu kullanmamızın bebişimize bi zararı olur mu ki? Bilgisi olan var mı?
Bebek gazsız oluyo 2 ay orda yattığımda diye söylemler duydum😂

Valla kimse hamile.olduguma inanmıyor öncesinde kilom olduğu için bir de alamadım zaten. Ama keşke normalde zayıf olsam da hamelikte alsam 🤣 Ben mart gibi diyete başladım bir ayda 10 kilo verdim 92 den 82 ye düştüm şimdi de 85im 3 kilo almışım sadece... Doğumdan sonra hemen sıkı bir diyete başlayacağım tekrardan
Inşallah 83 kilodan zaten en az 8 gidecek.40 in çıkınca baskarsin bende 75.5 kiloyum ama ben diyetle, yalnz diyetisyen mesela 1 ay sonra 77 olmami söyledi once ki ayda 75.5 dum 76.5 olmami söyledi alman lazim diyor😃 bebekte iyiydi yani çokta gerek yok. Doğuma 80 -81 kilo olabilirsin dedi. Valla ben diyetsine gitmesem simdi 90 a gelmis olabiliridm.72 -73 ile hamile kaldim 13. Haftada 78 kilo olmuştum normalde yiyordum yani bilmiyorum belki gelecek aya bırakırım diyetisyeni sikildim. Her ay doktor+diyetisyen 1200 tl veriyoruz .

Reflü yatağı almayı düşünüyor musunuz? Çok tavsiye eden oldu bende sipariş verdim ama bunu kullanmamızın bebişimize bi zararı olur mu ki? Bilgisi olan var mı?
Günaydın canim. Zarari degil yarari var gazlı bebisler icin. İstersen cok gazlı olursa alırsın.ben beşiğin minderinin üst tarafina ekstra ince minder koyarak oglumda o pozisyonu veriyordum ,o yüzden almaya gerek duymadim.

Inşallah 83 kilodan zaten en az 8 gidecek.40 in çıkınca baskarsin bende 75.5 kiloyum ama ben diyetle, yalnz diyetisyen mesela 1 ay sonra 77 olmami söyledi once ki ayda 75.5 dum 76.5 olmami söyledi alman lazim diyor😃 bebekte iyiydi yani çokta gerek yok. Doğuma 80 -81 kilo olabilirsin dedi. Valla ben diyetsine gitmesem simdi 90 a gelmis olabiliridm.72 -73 ile hamile kaldim 13. Haftada 78 kilo olmuştum normalde yiyordum yani bilmiyorum belki gelecek aya bırakırım diyetisyeni sikildim. Her ay doktor+diyetisyen 1200 tl veriyoruz .
Cokmus ya ben diyetisyenle beceremedim kilo verme işini. Hareket ve aralıklı oruçla vermiştim. Şu an benim de yemem gerek çünkü bebegin kilosu haftasına göre sınırda. Şimdi evde olduğum için yiyebiliyorum az da olsa ama önceden hiç yemiyorum çalışırken. Ben lohusalikta çok aldim ilk hamileligimde. Toplamda 3 kilo almıştım doğumdan döndüm bir anda karnım indi ama o sabah 5 tane yumurta yemiştim 🤣🤣🤣

Biçok arkadsdim kullandı gayette memnun kaldi. Hem taşınabilir olmasi hem faydalı olmasi avantajli bişey bence. Bende alabilirim. Ben yan yastigi da kullanmıştım aklında olsun
Aldığımda yan yastıkları da var canım

Bebek gazsız oluyo 2 ay orda yattığımda diye söylemler duydum😂
Ay inşallah ya 🙈 zaten minnak bişi 3 ay anca kullanılıyormuş, büyüklerden almadım

Günaydın canim. Zarari degil yarari var gazlı bebisler icin. İstersen cok gazlı olursa alırsın.ben beşiğin minderinin üst tarafina ekstra ince minder koyarak oglumda o pozisyonu veriyordum ,o yüzden almaya gerek duymadim.
Öyle de olabilirmiş aslında. Ben bu aralar dolap uygulamasına sarmış durumdayım 😂 sevi bebenin 400 küsür liralık yatağını 100 TL’ye görünce hemen aldım, hemde sıfır. Kızlar dolapta bir gezinin isterseniz. Sıfır etiketli ve uygun fiyatlı şeyler denk gelebiliyor gerçekten. Hello baby’nin 10lu hastane çıkışını 80 TL’ye aldım😍 Kutusu açılmamış bile. Mağazadan bu fiyata bulabilmek imkansız 🤷🏻‍♀️

Ben dusunuyorum kuzum cantali olanlar var ya trendyolda gormustum ondan istiyorum

Ay inşallah ya 🙈 zaten minnak bişi 3 ay anca kullanılıyormuş, büyüklerden almadım

Öyle de olabilirmiş aslında. Ben bu aralar dolap uygulamasına sarmış durumdayım 😂 sevi bebenin 400 küsür liralık yatağını 100 TL’ye görünce hemen aldım, hemde sıfır. Kızlar dolapta bir gezinin isterseniz. Sıfır etiketli ve uygun fiyatlı şeyler denk gelebiliyor gerçekten. Hello baby’nin 10lu hastane çıkışını 80 TL’ye aldım😍 Kutusu açılmamış bile. Mağazadan bu fiyata bulabilmek imkansız 🤷🏻‍♀️
Ahh ahh bende o bataktayim 😂😂

Uygun bulmuşsun iyi yapmissin canim.
Bende babyjem 250 tl olan köpüklü banyo filesini 80 tlye aldim ordan kullanilmamis paketinde. 👯
Yeni etiketli diye filtreleyip aratiyorum bende 😁

Uygun bulmuşsun iyi yapmissin canim.
Bende babyjem 250 tl olan köpüklü banyo filesini 80 tlye aldim ordan kullanilmamis paketinde. 👯
Yeni etiketli diye filtreleyip aratiyorum bende 😁
Süperrr 🌸 banyo filesini unutmuştum onu da alayım bariiiii 🙈 geçen a101 miydi bim miydi hatırlamıyorum, katlanabilir o meşhur küvetlerden gelmiş hemde 109 TL. Tesadüfen gördüm hemen kaptım 😂😂😂

Kızlar ardenkids ve feyzakids diye bir site var çok güzel ciciler var bakın isterseniz ben büyük kızıma bugun sipariş ettim 😍 5 lihastane çıkışı da var çok güzel ❣️
Dün sipariş etmiştim bugün geldi bile 🤭 evin içinde giydiririm diye almıştım ama çok güzel kalitesi kızlar tavsiye ederim 🙈

Eklentiler

• IMG_20221020_120709_edit_597552931118714.webp
    IMG_20221020_120709_edit_597552931118714.webp
    133,1 KB · Görüntüleme: 81
Anladim canim bence bi 7 daha alırsın en fazla ya.
Ben 170 boyum 52kg ile başladım suan zaten olmam gereken kilodayim boyuma göre 60 yani. Ondan hic kasmiyorum yanaklarim fln hep doldu iyi oldu. Kendimi bildim bileli kilo alamayan biriyim çünkü. Iyi oluyor gebelikler ama doğum sonrasi hemen veriyorum 1 yili bulmuyor eski kiloma gelmem. Herkes ay hamilelikte iyiydin diyor. Napim artik elimden gelen bisey yok🤷🏻‍♀️
Sen masallah baya tassin bence su an :) dedigin gibi kasmani gerektiricek bisiy yok. Benim garip sekilde popom sisiyo bir de bacaklarim kalinlasti epeyi. Umarim ben de senin gibi veririm gebelik kilolarimi da sonra sira onceki 10 kiloma gelir :))) 🤦🏻‍♀️

Back
X