2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Günaydın kızlar ya sabah evi temizlerken birden elim ayağım titredi ayakta durmakta güçlük yaşadım belki şekerim düştü diye hemen gidip çikolata tarzı şeyler yedim geçmedi oturdum kahvaltılık ekmek falan yedim çay içtim ama hala kendime gelebililmis değilim ayaklarım titriyor gibiyim sanki uzandım geçmesini bekliyorum evde de kimse yok durup dururken niye böyle oldum anlamadım
Gecen gün bende tezgah basinda oyalanirken oyle oldum. Dedihin gibi hem tatli hem yemek yedigim halde geçmedi uzun sure. Tansiyon mi düşüyor bilemedim. Ama sen esini ara haber ver gevinceye kadar ara ara yoklasim seni cnm

Ben cok kullanamadim ya onlari normal atlet daha kullanışlı geldi bna sütyenle. Benim goguslerim büyümüyoroyle cok zaten.
Ondan belki de. 75 den 80 oluyordur 🤷🏻‍♀️
Alttan atleti siyirip gogusude sutyenin üstünden çıkarıyorum oluyordu. Belki kucukler diye.emxirme sutyenleri aldim cesitli ortadan acilan vs. Bez komple ama yok kullanamadım kucucukler çünkü 😂
80 giyiyorum bende 85 olurlar belki diye dusunuyorum ay bilemedim ya bir kac tane alayim dursun artik kendime alisverise basladim sukur ki 😍😍

Kesinlikle katiliyorum. Soguk sicak demeden biz çocuklarımız icin yollara dusup bi suru insanin kahrini çekiyoruz. Benim eşim de gecenlerde kardesine yardim etmek istedi ama buyuk kavga çıkardım. Cunku kari koca calisiyolar ve acayip luks yasiyorlar. bi giydikleriyle sosyal medyada foto attilarsa bi kez daha giymiyorlar o derece yani 😁 bu konuda gercekten cok hassasim ben de.
Neyine yardim edicekmis peki bu durumda 😂 ben bu tarz seylere karşı ciktigimda gudubetmisim gibi hissettiriyor.
Daha once bayramda cocuk giydirelim dedi tamam diyorum, Ramazan da kuzu keselim yemek verelim diyor tamamdiyorum.suna tamam demedim diye ne bicim insansinlar felan. Ay konustukca yine geliyorlar sagdan soldan 🙈

Günaydın kızlar ya sabah evi temizlerken birden elim ayağım titredi ayakta durmakta güçlük yaşadım belki şekerim düştü diye hemen gidip çikolata tarzı şeyler yedim geçmedi oturdum kahvaltılık ekmek falan yedim çay içtim ama hala kendime gelebililmis değilim ayaklarım titriyor gibiyim sanki uzandım geçmesini bekliyorum evde de kimse yok durup dururken niye böyle oldum anlamadım
Tansiyon dusuyor demekki canım cok yorma su sıralar kendini bırak bende supurecegim ama nasil bilmiyorum cok üşendim 🤨🤨

Bu haftalarda artık bizim için tansiyon önemli böyle olunca mutlaka tansiyonu ölç ve doktorunun da haberi olsun anlattığın şeyler belli tansiyonu gösteriyor sen çok hareketlenme dinlen ama dediğim gibi böyle durumlarda mutlaka tansiyonunu ölçtür

Eklentiler

• Screenshot_20221024_121940_com.huawei.browser.webp
    Screenshot_20221024_121940_com.huawei.browser.webp
    32,3 KB · Görüntüleme: 41
Kizlar bebek harekeri azaldi dediniz dediniz sizi teselli ederken aha bana da oldu. Dunden beri cok yavasladi asiri hareketliydi🙄🤪
Valla bebekler cidden kafalarına göre bazen cidden öyle hafif hareket ediyor ki eee bu önce böyle değildi kesin bişey oldu diyorum hele dikkatimi verip tam dinlersem iyice hareket azalıyor ama hiç takip etmeyeyim hemen başlıyor 🥰bence takip ederken stres yapıyoruz onlar da etkileniyor ya 😅

Kızlar balık yağı kullanıyor musunuz? Hangisini ve ne kadar kullanıyorsunuz?
Bunu kullanıyorum canım, doktor önermişti. Haftada 2 gün balık ye dedi yiyemem diyince bunu önerdi. Yanılmıyorsam 10.haftalardan beridir kullanıyorum.

Eklentiler

• DC9F9CA5-CFC8-42E1-A117-2991EE944625.webp
    DC9F9CA5-CFC8-42E1-A117-2991EE944625.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 39
Karanfil falan mi cignesen.
Benimde dis etim kanıyor bu ara. Dişler iyice tirtladi emzirme sonrasina ne olur bilmem. Cekim ypiliyo mu ki gebelikte tedavili disim kırılmış
Dişçi bana çekim yapılmıyor dedi ama kanal yapıldı. Anlamadım. Çekim neden olmadı. 5.ayı geçince yapmıyorlarmis. Doktorumdan yazı almıştım kanal içinde. 3hafta önce oldu ama iyiki yaptırmıştım hayatımda öyle agri cekmedim çünkü

Kızlar bende bugün biraz kötüyüm. Bel ağrım var çok. midem bulanıyor bağırsaklar kötü 😢 Üşüttüm dün eşimin memleketine gitmiştik, çok soğuktu. Aksine İzmir bugün yanıyorrrrr 😳

Back
X