- 7 Haziran 2022
- 2.561
- 2.830
- 63
- 33
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #15.901
Ben en son tekzenden ayakkabılık aldığımda eşim ters monte etti birde o vidalar sökülmuyormus. Halen kaplamalı değil de suntalı tarafıyla bakisiyoruz dolabınGel sarılalım benim de model aynıöyle olunca hiç eve öyle bişey almadık ama alınan şeye göre değişiyor galiba
Hayırlısıyla doğsunlar isiricam o bacaklarınıBnmkide hiç sakinmiyor her gittigimde doktor kesin kız diyor o kadar açıyor bacakları
Sen git önce de duruma göre belki bende giderim ama sonuç benim için yine aynı olacak gibiBurcu da bende pek veremedim canim.cunku o arkadaşım olduğu için o moda giremedim . Benim gittiğim diyetisyen katı olcak rahat birakmicak beni .tatlı yedim dediğimde bir kereden bir şey olmaz deyince saliveriyorum ben kendimi. Öteki gördün mü yemeseydin şu kadar gram daha vermiş olacaktın diye pişmanlik duygusu yaratıyor öyle daha çok dikkat ediyorum
Benimde öyleTerlemiyorum kuzu ama ustum acik oluyor genelde uyandigimda herhalde gece bunalip atiyorum
Canım kendin Yapabiliyorsun guzel ama ben yapamıyorum.diyetisyene gidince para verdim yapayım bari moduna giriyorum birde diyetisyene gidince etrafta zayiflamani bekliyorSen git önce de duruma göre belki bende giderim ama sonuç benim için yine aynı olacak gibi
Ben hamilelikten önce ac gezerek çözdüm bu işi bir de leslie tabi. Onun çok katkısı oldu bakalım bir hayırlısıyla doğuralim daCanım kendin Yapabiliyorsun guzel ama ben yapamıyorum.diyetisyene gidince para verdim yapayım bari moduna giriyorum birde diyetisyene gidince etrafta zayiflamani bekliyorkilo veremedim dememek için dikkat ediyorsun
Manzara şahaneKızlar kayınvalidem camlarımı siliyor utandım çok pismiş ya
Ben eşime şunun bunun dip temizliğini yaptırmıştım ama beraber (tabi zorlanmadigim yerlerde bende el attım, sandalyenin tepesine falan çıkmadım yani dolap temizliğinden mesela ben aşağıdaki olanları temizledim) o mahvolmuştuAnnem temizledikce esim ne gerek vardı diyo sinir etti bizi
Her kadın hamileliğini başka yaşıyor, her bebek için de değişebiliyormuş.. İlk aylar felaketi benim için. Bu aylar düzenli oluyor (şimdi on günde bir gibi), ama son aylara girince daha sık olabiliyormuş. Sen doktoruna danış geçici değilse belki hap önerir, ben ilk aylar hap alıyordum (belki yediklerini dokaniyorsa, ya da hastalık migde rahatsız değilse). Benim annemde çok oluyormuş mesela, kuzenlerimden birinde de çok oluyordu.. Diğer tanidiklarim bazen hiç olmamış bu durum.. Yinede yiyebildigime şükrediyorum, inşallah yoğunlaşmaz bu bulantilar kusmalar..Benim tam tersi yemek yedikten sonra midem bulanıyor ve kusuyorum. Bizim burda da kime söylesem hep saçlardan dolayı diyorlar ben de anlamadım
Kv yapsaydı keşkeBenim esim de yardım etmeyi sevmez ama her şey düzenli temiz olsun ister tipik başak burcu. Hayir bulaşık makinesi bosaltilacak duruyor iki gündür boşaltmaya tezgahın üzeri doldu sinir oldum en sonunda kendim boşalttım artık 32 ye yaklaştık ya korkmuyor utanmadan bir de voleybola gitti giderken de kendini yorma uzan diyor tam cinnet geçirmeli ve az önce bir baktım tezgahın üzeri tekrar dolmuş
Kendini yorma diyor herkes anca . Hiç el atan yokBenim esim de yardım etmeyi sevmez ama her şey düzenli temiz olsun ister tipik başak burcu. Hayir bulaşık makinesi bosaltilacak duruyor iki gündür boşaltmaya tezgahın üzeri doldu sinir oldum en sonunda kendim boşalttım artık 32 ye yaklaştık ya korkmuyor utanmadan bir de voleybola gitti giderken de kendini yorma uzan diyor tam cinnet geçirmeli ve az önce bir baktım tezgahın üzeri tekrar dolmuş
Ben normalde bu kadar ayrintili yapamam tam tepede olunca sanki ucuruma bakiyormus gibi oluyoruz basim donuyor. Bizim kv genç ve tam alt katimda dayanamaz kendi camları bal dök yala benimkiler toz icinde diyeBen eşime şunun bunun dip temizliğini yaptırmıştım ama beraber (tabi zorlanmadigim yerlerde bende el attım, sandalyenin tepesine falan çıkmadım yani dolap temizliğinden mesela ben aşağıdaki olanları temizledim) o mahvolmuştugerek yok diyordu o da.. Bizim camlar kaldı temizlenmeyen, kaynana bu hafta bizimle ama ona soramayiz sağlık sorunlarından dolayı. Çare yavaş yavaş yapmak ya da birini çağırmak onuda hiç yapmadık tuhaf olur ama camlar var ya.... maalesef durumlar böyle ...
Bugun seni anladim canım gece kalkıp bi kustum uzun suredir basima gelmemisti boyle bir sey. Birde gobek buyudu ya artik cok zorlandım karnım acıdıBenim tam tersi yemek yedikten sonra midem bulanıyor ve kusuyorum. Bizim burda da kime söylesem hep saçlardan dolayı diyorlar ben de anlamadım
Benim ki de aynı sizin gibi. Sabah öğlen akşam hareket var ama gece hicbirsey hissetmiyorum, sık tuvalete falan da kalkıyorum ama hiç hareket olmuyorKizlar hepinizin bebisi gece uyutmayan cinsten mi? Benimki gunduz ve aksam saatlerinde hareketli ama gece sanki benimle birlikte uyuyor ve uyaniyor. Gece agrilardan rahatsiz oldugum icin surekli uyaniyorum ama cok nadir hissediyorum. Hep gece tekmeden uyuyamayanlari duydugum icin normal mi merak ettim. Ya da acaba 30lu haftalardan sonra mi basliyor bu uyutmama olayi?
Benimde öyle gündüz ve akşam hareketli ama geceleri benimle uyuyup uyanıyor uykucu olacak galibagüzel bir şey bence kızım 4 buçuk yaşında o gece uyutmazdi beni doğduktan sonrada hiç uykuyu sevmedi bu kızım da uykucu olacak gibi
Benim ki de aynı sizin gibi. Sabah öğlen akşam hareket var ama gece hicbirsey hissetmiyorum, sık tuvalete falan da kalkıyorum ama hiç hareket olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?