2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Gel sarılalım benim de model aynı öyle olunca hiç eve öyle bişey almadık ama alınan şeye göre değişiyor galiba
Ben en son tekzenden ayakkabılık aldığımda eşim ters monte etti birde o vidalar sökülmuyormus. Halen kaplamalı değil de suntalı tarafıyla bakisiyoruz dolabın

Sen git önce de duruma göre belki bende giderim ama sonuç benim için yine aynı olacak gibi

Sen git önce de duruma göre belki bende giderim ama sonuç benim için yine aynı olacak gibi
Canım kendin Yapabiliyorsun guzel ama ben yapamıyorum.diyetisyene gidince para verdim yapayım bari moduna giriyorum birde diyetisyene gidince etrafta zayiflamani bekliyor kilo veremedim dememek için dikkat ediyorsun

Benim esim de yardım etmeyi sevmez ama her şey düzenli temiz olsun ister tipik başak burcu. Hayir bulaşık makinesi bosaltilacak duruyor iki gündür boşaltmaya tezgahın üzeri doldu sinir oldum en sonunda kendim boşalttım artık 32 ye yaklaştık ya korkmuyor utanmadan bir de voleybola gitti giderken de kendini yorma uzan diyor tam cinnet geçirmeli ve az önce bir baktım tezgahın üzeri tekrar dolmuş

Canım kendin Yapabiliyorsun guzel ama ben yapamıyorum.diyetisyene gidince para verdim yapayım bari moduna giriyorum birde diyetisyene gidince etrafta zayiflamani bekliyor kilo veremedim dememek için dikkat ediyorsun
Ben hamilelikten önce ac gezerek çözdüm bu işi bir de leslie tabi. Onun çok katkısı oldu bakalım bir hayırlısıyla doğuralim da

Annem temizledikce esim ne gerek vardı diyo sinir etti bizi
Ben eşime şunun bunun dip temizliğini yaptırmıştım ama beraber (tabi zorlanmadigim yerlerde bende el attım, sandalyenin tepesine falan çıkmadım yani dolap temizliğinden mesela ben aşağıdaki olanları temizledim) o mahvolmuştu gerek yok diyordu o da.. Bizim camlar kaldı temizlenmeyen, kaynana bu hafta bizimle ama ona soramayiz sağlık sorunlarından dolayı. Çare yavaş yavaş yapmak ya da birini çağırmak onuda hiç yapmadık tuhaf olur ama camlar var ya.... maalesef durumlar böyle ...

Benim tam tersi yemek yedikten sonra midem bulanıyor ve kusuyorum. Bizim burda da kime söylesem hep saçlardan dolayı diyorlar ben de anlamadım
Her kadın hamileliğini başka yaşıyor, her bebek için de değişebiliyormuş.. İlk aylar felaketi benim için. Bu aylar düzenli oluyor (şimdi on günde bir gibi), ama son aylara girince daha sık olabiliyormuş. Sen doktoruna danış geçici değilse belki hap önerir, ben ilk aylar hap alıyordum (belki yediklerini dokaniyorsa, ya da hastalık migde rahatsız değilse). Benim annemde çok oluyormuş mesela, kuzenlerimden birinde de çok oluyordu.. Diğer tanidiklarim bazen hiç olmamış bu durum.. Yinede yiyebildigime şükrediyorum, inşallah yoğunlaşmaz bu bulantilar kusmalar..

Kv yapsaydı keşke

Kendini yorma diyor herkes anca . Hiç el atan yok olmuyor olamıyor hemde seninde benimde Allah eksik etmesin küçük çocuklar varken. Bende bugün baya toplamıştır ama tezgah ve odalar yine dağıldı.hic ellemesek çöp ev olur

Ben normalde bu kadar ayrintili yapamam tam tepede olunca sanki ucuruma bakiyormus gibi oluyoruz basim donuyor. Bizim kv genç ve tam alt katimda dayanamaz kendi camları bal dök yala benimkiler toz icinde diye

Benim tam tersi yemek yedikten sonra midem bulanıyor ve kusuyorum. Bizim burda da kime söylesem hep saçlardan dolayı diyorlar ben de anlamadım
Bugun seni anladim canım gece kalkıp bi kustum uzun suredir basima gelmemisti boyle bir sey. Birde gobek buyudu ya artik cok zorlandım karnım acıdı

Benim ki de aynı sizin gibi. Sabah öğlen akşam hareket var ama gece hicbirsey hissetmiyorum, sık tuvalete falan da kalkıyorum ama hiç hareket olmuyor

Benim ki de aynı sizin gibi. Sabah öğlen akşam hareket var ama gece hicbirsey hissetmiyorum, sık tuvalete falan da kalkıyorum ama hiç hareket olmuyor

Sagolun kizlar bizimkiler gun icinde cok yoruyor kendini galiba Insallah denildigi gibi gece uykulari duzenli olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…