- 13 Eylül 2021
- 3.378
- 3.970
- 83
- 33
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #15.881
Aman haa söz saatine denk gelir ben her gittiğimde kız demi diyorum evet evet diyorBakın bugün çok dillendi bu olay
Valla sabah oturdum yarım saat ağladım (normalde sulu değilimdir ama hamilelikten herhalde) mutfak dolaplarım leş gibi oldu biri de gelip yardım edeyim demiyor diye.burayi biliyorsun temizlikçi zor bulunuyor bulsanda arkasından koşmaktan daha çok yoruluyor insanBazen her şeyde bir hayır varmış diyorum eğer önceki hamilelik devam etseydi ben aşırı yalnız olurdum ama bu süreçte kardeşim yakın ilçeye atandı, kardeş gibi büyüdüğümüz kuzenim de Antalya da üni kazandı, eşim ful çalışsa da boş gün ayarlandıiğne ilaçtan çeksem de Rabbim bir yerden kolaylaştırdı galiba
Valla benim eşim hiç ev işi sevmez normalde ama mecbur ben günlük keyfime kendime iğne vurup onca ilaç almıyorum o da el atacakaman dikkat et ya sen bile o kadar detaylı temizlik ile uğraşma asla
Oturamıyoruz ki eşim diyo kurt var kıçında diyeAh ahh nolacak bizim bu haller.
Tam bir kulkudedisiyiz. Sana dedim cevalligin lüzumu yok azıcık tadını cikar diye.
Bunun bence kız çıkma ihtimali yokAman haa söz saatine denk gelir ben her gittiğimde kız demi diyorum evet evet diyor
Gel sarılalım benim de model aynıKızlar benim kocam pek internettwn alınan demonte şeyleri kurmayı bilmez.Benimde tecrübem yok.Ama tornavida ile halledebilir miyim? İlla o şarjlı makineler mi lazım?
Gözümü karattim ben kurucam ama makinem yok yaGel sarılalım benim de model aynıöyle olunca hiç eve öyle bişey almadık ama alınan şeye göre değişiyor galiba
Acaba senin bizzat söylemeni mi bekliyorlar ki yoksa hiç mi vakitleri yokValla sabah oturdum yarım saat ağladım (normalde sulu değilimdir ama hamilelikten herhalde) mutfak dolaplarım leş gibi oldu biri de gelip yardım edeyim demiyor diye.burayi biliyorsun temizlikçi zor bulunuyor bulsanda arkasından koşmaktan daha çok yoruluyor insan
Valla hamileliğin başında kanamam varken annemlerde kalıyordum zaten ama kanama bittiğinden beri herkes kayboldu ortadanAh ahh nolacak bizim bu haller.
Tam bir kulkudedisiyiz. Sana dedim cevalligin lüzumu yok azıcık tadını cikar diye.
Öyle şeyde biz iki kişi bir tam adam anca ediyoruz bence eşinle güç bela yaparsınızGözümü karattim ben kurucam ama makinem yok ya
Ne olduğuna bağlı canım ne sipariş ediyorsun? Bebek yatağını tornovidayla hallettim ben mesela bugün.aldigin ürünün aciklamasinda yazar zaten canım nasil monte olacağıKızlar benim kocam pek internettwn alınan demonte şeyleri kurmayı bilmez.Benimde tecrübem yok.Ama tornavida ile halledebilir miyim? İlla o şarjlı makineler mi lazım?
Böyle 4 ,5 raflı kapaklı dolaplara bakıyordum kuzu da dur bakım açıklamalaraNe olduğuna bağlı canım ne sipariş ediyorsun? Bebek yatağını tornovidayla hallettim ben mesela bugün.aldigin ürünün aciklamasinda yazar zaten canım nasil monte olacağı
Pipi göstermeyin diyoruz kız anneleri var diyoruzBunun bence kız çıkma ihtimali yok
Hahahhahaha ama bugün çok dillendi bı dur demeliydimPipi göstermeyin diyoruz kız anneleri var diyoruz
Yiğidin mali meydandaHahahhahaha ama bugün çok dillendi bı dur demeliydim
Arsız biraz maşallah hiç saklamiyoYiğidin mali meydanda
Bnmkide hiç sakinmiyor her gittigimde doktor kesin kız diyor o kadar açıyor bacaklarıArsız biraz maşallah hiç saklamiyo
Valla şakayla söyledim iki kere şakayla konu kapandı şu gün geleyim diyen olmadı o yüzden ağladım zaten. Yani ablam eşinden ayrı iki çocuğa bakıyor,annemde bunca yıldır durmuş ev tadilat ettiriyor o da temizlikle uğraşıyor. Ablamla telefonda konuştum bugün yorma kendini çok diyor,dedim doğum yaklaşıyor kim yapacak mecbur yapicam diyorum.Acaba senin bizzat söylemeni mi bekliyorlar ki yoksa hiç mi vakitleri yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?