2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Kızlar benim kocam pek internettwn alınan demonte şeyleri kurmayı bilmez.Benimde tecrübem yok.Ama tornavida ile halledebilir miyim? İlla o şarjlı makineler mi lazım?

Valla sabah oturdum yarım saat ağladım (normalde sulu değilimdir ama hamilelikten herhalde) mutfak dolaplarım leş gibi oldu biri de gelip yardım edeyim demiyor diye.burayi biliyorsun temizlikçi zor bulunuyor bulsanda arkasından koşmaktan daha çok yoruluyor insan

Kızlar benim kocam pek internettwn alınan demonte şeyleri kurmayı bilmez.Benimde tecrübem yok.Ama tornavida ile halledebilir miyim? İlla o şarjlı makineler mi lazım?
Gel sarılalım benim de model aynı öyle olunca hiç eve öyle bişey almadık ama alınan şeye göre değişiyor galiba

Acaba senin bizzat söylemeni mi bekliyorlar ki yoksa hiç mi vakitleri yok

Ah ahh nolacak bizim bu haller.
Tam bir kulkudedisiyiz. Sana dedim cevalligin lüzumu yok azıcık tadını cikar diye.
Valla hamileliğin başında kanamam varken annemlerde kalıyordum zaten ama kanama bittiğinden beri herkes kayboldu ortadan
Hele annem yazlikdan çoktan gelmiş olmalıydı tadilat işine daldı gelemedi bende sinir oluyorum sırası mıydı diye
Kayınvalide zaten cook uzakta. Erken doğum riskim olmasa önemli değil ama zarar gelcek diye korkuyorum yapmasam da olmuyor evde çocuk olanlar bilir.

Ne olduğuna bağlı canım ne sipariş ediyorsun? Bebek yatağını tornovidayla hallettim ben mesela bugün.aldigin ürünün aciklamasinda yazar zaten canım nasil monte olacağı

Acaba senin bizzat söylemeni mi bekliyorlar ki yoksa hiç mi vakitleri yok
Valla şakayla söyledim iki kere şakayla konu kapandı şu gün geleyim diyen olmadı o yüzden ağladım zaten. Yani ablam eşinden ayrı iki çocuğa bakıyor,annemde bunca yıldır durmuş ev tadilat ettiriyor o da temizlikle uğraşıyor. Ablamla telefonda konuştum bugün yorma kendini çok diyor,dedim doğum yaklaşıyor kim yapacak mecbur yapicam diyorum.
Ben daha bir şey söylemem bir şey istemeyi seven biri değilim o kadarını da dusunebilirler yani.bir kaybım var sonuçta durumun ciddiyetini anlamıyorlar sa yapcak bir şey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…