2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
İki gün önce gittim ben 30+3 tü 2 hafta sonra gel dedi

Ben 29+4 de gitmiştim doktor 3 hafta sonra çağırdı.32 haftada rapor almam lazım deyince ozaman seni yormayalım 32 de gel dedi 3-4 gün öne çekti yani 2 hafta 3 gün sonra gitmiş olcam.bundan sonra sıklaşır heralde 2 haftaya iner diye düşünüyorum 32 den sonra.ama 29+4 de gittiğimde nst ye girmeye başladım

Benim ki diyor 10 gün kontrol sürecinde gittiğimde ondan önce sekreteri diyor daha geçen hafta gelmistiniz diye

Kızlar kontrol vardı bugün.
Regl tarihime göre 29+5, kafa ve uyluk ölçülerine göre 31 haftalık, genel olarak 30+4 çıkıyor 1660 gr, 42 cm olmuş bile.
Doktor gerçekten rahmin taşıyamıyor dedi. Çok garip geliyor Ağrın olduğu an uzan dedi o ağrı seni doğuma getirir çok hassas durum dedi ama ağrın yoksa hareket edebilirsin dedi.
bağırsak sancım olduğunu da söyledim, o sancı da doğumu tetikleyebilir dedi enterogermina verdi sabahları içicem. Onun dışında magnezyum ve fitil devam.
Çok şükür bebeğim gayet iyi, içeride dayanabildiği kadar dayanacak. İkinci ismini Diren mi koysam diyorum

Benim ki diyor 10 gün kontrol sürecinde gittiğimde ondan önce sekreteri diyor daha geçen hafta gelmistiniz diye
Off o adamın sekreterini sadece iki kez gördüm ama hayatta ısınamadım yaa şaşırmadım o yüzden atlayıp öyle demesine ne acayipler ya hayır bide sen keyfine lay lay lom da gitmiyorsun ha asıl onların sık çağırıp göz önünde tutması gerekirken son dk doğuma gelsen öyle hoşlarına gidecek demek ki

Kesinlikle doktordan çok sekreteri konuşuyor daha önce Mehmet beyin sekreteriydi ben 37 haftalikken gittim aç gel demişti sezeryana alabilirim demişti gittik normalde 9.30 du randevum 11.30 giremedik daha esime sürekli acil hastaları vs vardır dedim en sonunda eşim kavga etti o kadinla. Kavga edince aldı bizi bir de içeri de kusura bakmayın soyle böyle muhabbeti oldu Ben en son bayılacaktim açlıktan. Bizi oradan hatırlıyor ben tek gidince gıcık davranıyor ama eşimle gidince farklı davranıyor o kavgadan ötürü sanırım

Nasıl insanlar var ya bak cidden düşünüyorum keyfinden öyle olsa haksız yere tartışsanız hadi kin tut kolay mı son haftalar o saate kadar aç kalmak iş kendilerine dönse yıkarlar ama ortalığı valla öyle şeyde bende saf saf acil bişey vardır diye beklerim çoğu yerde eşim olmasa hadi gireyim sorayım demem ayıp olacak gibi gelir

Ben de öyleydim bir de hemşire olunca ben de onlardan biriyim sorun çıkarmayım mantığından saatlerce beklerim

Kizlar bugün çok ağrım var bakalım ne olacak böyle anlamadım
Canım doktor bana dedi ki hamile birinin oturur olmasıyla ayakta olması aynı şey, rahmin aşağı doğru bakmaması lazımmış bizim gibi riskli durumlarda. Uzanır vaziyette, rahim ağzı karşıya bakıyor olmalı dedi. Eğer çok oturduysan vs ondan da ağrın artıyor olabilir.

Ben de öyleydim bir de hemşire olunca ben de onlardan biriyim sorun çıkarmayım mantığından saatlerce beklerim
Ama işte her zaman da olmuyormuş geçen gün toplu kan tahlili yaptırınca dahiliye de öğleden sonra sabah kan sırasına göre sonuç yorumluyor doktor zaten şeker yüklemesi vs pertim çıkmış sabahtan beri nede olsa ilk sıradayım erkenden çağırır dedim ay klasik kapı önü teyzeleri hop daldı çıkmak da bilmeyince girdim valla ben keyfime mi bekliyorum diye sekreter de siz daha gelmemişsinizdir diye çağırmadım diyor ne alaka

Maşallah kilosu boyu iyi canım
Ama gelişimi için 34. Haftayı beklemesine fayda var .inşallah dayanır bebiş

Ya çok güzel anlatıyor senin doktorun canım benim ki sürekli bu haftalarda normal değil söyle böyle diyor geçmesi gerek ağrının diyor, bel fıtığı olmasın diyor, en sonda bana abartıyorsun gibi muamele yapıyor anlamadım yani gerçekten. Bugün hiç oturamıyorum zaten uzanıyorum sürekli popom açıyor bildigin

Herkes sırasını beklese hicbir problem yaşamayız da biz halk olarak bunu pek anlamıyoruz hele bazı yaşlı teyzeler çok problem çıkarıyor ben formayla doktorun yanına inmek hiç istemiyorum dövecek gibi bakıyorlar

Bana çok iyi davranıyor eşim iyi ki var doktor çoğu şeye bakmayı unutuyor o hatırlatiyor diyor bizim ilk tanışmamız düşük yaptığımda olmustu eşim gelinceye kadar koridorda ağlamıştım. Galiba ondan bı ilgili davranıyor bana.

Hala o doktora mi gidiyorsun? Peki nasil erken doğum riski gördü sonunda

Resmen pusuda bekliyorlar ya haklısın korkmakta

Bak işte sana da iyi davranıyor

Kızlar bugün 4te doktor randevum var hazırlandım bekliyorum dua edin benim için lütfen
Of çok heyecanlı ben her doktor kontrolünde aşırı heyecan yapıyorum hala geçmedi bu benim de cuma ama 1 ay önce randevu alınca saati unuttum yarın sorcam arayıp saat kaçtı diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…