- 19 Mayıs 2022
- 3.112
- 4.697
- 63
- 32
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #15.861
Bebegin iyi olmasına çok sevindim canım kılı olayi bende de problem normalde iyi gidiyordum ama 3 haftada 1.5 kilo aldık yatıp durmaktanSelam kızlar bizim de bugün görüş günüydü1760 gram olmuş oğluş, 10 gün önden gidiyor dedi. Yalnız sen de epey önden gidiyorsun çok fazla kilo aldın dedi 62 ile başlayıp 77,5 oldum şu an şimdiye kadar 5-7 kilo almalıydın, kalan sürede 13-15’e tamamlardın ama bu çok fazla dedi..
Kasılmalar için iki kasılma arasındaki süreyi tut dedi. 2 dakikada bir mi oluyor, 5 dakikada bir mi gibi. Benim günde 18-20lerde kasılmam oluyor ama çok şükür aralarındaki süre düzenli değil yani yalancı sancı denenmiş, yorgunluğa bağlı dedi. Düzenli olursa gel hemen dedi.
Bebişin böbreklerindeki büyüme devam ediyor maalesef o konuda içim rahatlayamadı yine.. inşallah güzel haberler de alırım
Kiz deme öyleŞok şok şokFacebook ta kadın paylaştı
Yaptim canim ama oyle bir durum yasamadim yani o oncesi ve sonrasi arasinda benim icin bir fark olmadiKızlar daha önce normal dogum yapan var mi aramızda? Ben kararsızım dogum yöntemim hakkında normal dogumdan sonra vajinal genislik beni biraz tedirgin ediyor açıkçası sizce gerçekten cok genişliyor mu
Anladım canım kimisi cok farketti diyo da o da düşündürüyor beniYaptim canim ama oyle bir durum yasamadim yani o oncesi ve sonrasi arasinda benim icin bir fark olmadi
Bende şok 16 haftalıkken doktor erkek dedi sonra detaylı erkek dedi yani gittiğim her doktor erkek diyor en son 2 gün önce farklı bir doktora gittim bana kesin değil dediŞok şok şokFacebook ta kadın paylaştı
Sonrasında estetik yapılabiliyor sanirim canim da ihtiyac duymadim ben.Anladım canım kimisi cok farketti diyo da o da düşündürüyor beni
Kuzular iyi olsun da biz elbet veririz.Bebegin iyi olmasına çok sevindim canım kılı olayi bende de problem normalde iyi gidiyordum ama 3 haftada 1.5 kilo aldık yatıp durmaktan
Ben buraliyim ama senin kadar insan bulamıyorum iş yaptırmaya yahu.Bizimkiler de halinden geçti bugün kargo arabasını seçemedim nerdeyseartık o iş de eşimin elinden öpecek herkese ayrı iş kitliyorum
Verivercen eline bezi o zmnAnnem temizledikce esim ne gerek vardı diyo sinir etti bizi
Doğurur doğurmaz baslayacagim ben açlık grevineKuzular iyi olsun da biz elbet veririz.
Veririz değil mi?
Şok şok şokFacebook ta kadın paylaştı
Bakın bugün çok dillendi bu olayKiz deme öylekendimi kızım olacağına çok hazırladım
Aynen korkmaya başladım artık bir de babamın rüyası da oluncaBakın bugün çok dillendi bu olay
Valla bu saatten sonra erkek kıza dönerse maviyi giyip çıkar yapacak birşey yokŞok şok şokFacebook ta kadın paylaştı
Ben direkt diyetisyen semaya gidicem 40 çıkar çıkmazDoğurur doğurmaz baslayacagim ben açlık grevine
Benim tam tersi yemek yedikten sonra midem bulanıyor ve kusuyorum. Bizim burda da kime söylesem hep saçlardan dolayı diyorlar ben de anlamadımİyi akşamlar, benimde bu sabah kahvaltı da olduEn azından sonrasında hemen yeniden yiyebiliyorum. Kahvaltı etmeden evde koşuşturmuştum birde uzun süre aç hissedince oluyor. Saçlardan dolayı derdi babaannem benimki oğlan..
Ben diyetisyenle halledemiyorum bu işi ya. Burcuya üç kere gittim ucu de yarım kaldı ben aç kalacağım ve hareket edeceğim başka bir şekilde olmuyorValla bu saatten sonra erkek kıza dönerse maviyi giyip çıkar yapacak birşey yok
Ben direkt diyetisyen semaya gidicem 40 çıkar çıkmaz
Valla bende artık korkuyorum hersey pembiş pembiş aldımKiz deme öylekendimi kızım olacağına çok hazırladım
Bazen her şeyde bir hayır varmış diyorum eğer önceki hamilelik devam etseydi ben aşırı yalnız olurdum ama bu süreçte kardeşim yakın ilçeye atandı, kardeş gibi büyüdüğümüz kuzenim de Antalya da üni kazandı, eşim ful çalışsa da boş gün ayarlandıBen buraliyim ama senin kadar insan bulamıyorum iş yaptırmaya yahu.Annem evini tadilat ettiriyor ayrı alemde, ablam iki çocuğuyla ayrı bir alemde, eşim tam bir miskin. Huughkk bugün baya yordum kendimi yaa çocuk odasını temizledim beşikleri kurdum ev toparlama derken korktum bir de bir şey olcak diye
Ah ahh nolacak bizim bu haller.Ben buraliyim ama senin kadar insan bulamıyorum iş yaptırmaya yahu.Annem evini tadilat ettiriyor ayrı alemde, ablam iki çocuğuyla ayrı bir alemde, eşim tam bir miskin. Huughkk bugün baya yordum kendimi yaa çocuk odasını temizledim beşikleri kurdum ev toparlama derken korktum bir de bir şey olcak diye
Burcu da bende pek veremedim canim.cunku o arkadaşım olduğu için o moda giremedim . Benim gittiğim diyetisyen katı olcak rahat birakmicak beni .tatlı yedim dediğimde bir kereden bir şey olmaz deyince saliveriyorum ben kendimi. Öteki gördün mü yemeseydin şu kadar gram daha vermiş olacaktın diye pişmanlik duygusu yaratıyor öyle daha çok dikkat ediyorumBen diyetisyenle halledemiyorum bu işi ya. Burcuya üç kere gittim ucu de yarım kaldı ben aç kalacağım ve hareket edeceğim başka bir şekilde olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?