2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Bebegin iyi olmasına çok sevindim canım kılı olayi bende de problem normalde iyi gidiyordum ama 3 haftada 1.5 kilo aldık yatıp durmaktan

Kızlar daha önce normal dogum yapan var mi aramızda? Ben kararsızım dogum yöntemim hakkında normal dogumdan sonra vajinal genislik beni biraz tedirgin ediyor açıkçası sizce gerçekten cok genişliyor mu
Yaptim canim ama oyle bir durum yasamadim yani o oncesi ve sonrasi arasinda benim icin bir fark olmadi

Bizimkiler de halinden geçti bugün kargo arabasını seçemedim nerdeyse artık o iş de eşimin elinden öpecek herkese ayrı iş kitliyorum
Ben buraliyim ama senin kadar insan bulamıyorum iş yaptırmaya yahu. Annem evini tadilat ettiriyor ayrı alemde, ablam iki çocuğuyla ayrı bir alemde, eşim tam bir miskin. Huughkk bugün baya yordum kendimi yaa çocuk odasını temizledim beşikleri kurdum ev toparlama derken korktum bir de bir şey olcak diye

Benim tam tersi yemek yedikten sonra midem bulanıyor ve kusuyorum. Bizim burda da kime söylesem hep saçlardan dolayı diyorlar ben de anlamadım

Valla bu saatten sonra erkek kıza dönerse maviyi giyip çıkar yapacak birşey yok

Ben direkt diyetisyen semaya gidicem 40 çıkar çıkmaz
Ben diyetisyenle halledemiyorum bu işi ya. Burcuya üç kere gittim ucu de yarım kaldı ben aç kalacağım ve hareket edeceğim başka bir şekilde olmuyor

Bugun doktora gittik 1180gr olmuş bebis bir sıkıntı yok dedi.. Eşimle kan uyuşmazlığı olduğu için kan verdim sonuçla birlikte kan uyuşmazlığı iğnesi alacağız eczanede falan satilmiyormus eczane birliğinden alınıyormuş. Bir sonraki gorusme 4hafta sonra olacak. Tüm annelere ve bebislere sağlıklı günler dilerim

Bazen her şeyde bir hayır varmış diyorum eğer önceki hamilelik devam etseydi ben aşırı yalnız olurdum ama bu süreçte kardeşim yakın ilçeye atandı, kardeş gibi büyüdüğümüz kuzenim de Antalya da üni kazandı, eşim ful çalışsa da boş gün ayarlandı iğne ilaçtan çeksem de Rabbim bir yerden kolaylaştırdı galiba

Valla benim eşim hiç ev işi sevmez normalde ama mecbur ben günlük keyfime kendime iğne vurup onca ilaç almıyorum o da el atacak aman dikkat et ya sen bile o kadar detaylı temizlik ile uğraşma asla

Ah ahh nolacak bizim bu haller.
Tam bir kulkudedisiyiz. Sana dedim cevalligin lüzumu yok azıcık tadını cikar diye.

Ben diyetisyenle halledemiyorum bu işi ya. Burcuya üç kere gittim ucu de yarım kaldı ben aç kalacağım ve hareket edeceğim başka bir şekilde olmuyor
Burcu da bende pek veremedim canim.cunku o arkadaşım olduğu için o moda giremedim . Benim gittiğim diyetisyen katı olcak rahat birakmicak beni .tatlı yedim dediğimde bir kereden bir şey olmaz deyince saliveriyorum ben kendimi. Öteki gördün mü yemeseydin şu kadar gram daha vermiş olacaktın diye pişmanlik duygusu yaratıyor öyle daha çok dikkat ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…