2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Gelir canim benim kanamadan 2 gunde 1 yattigim zamanlarda bi gun pazara denk gelmisti serum proluton icin yine yatirdilar beni ertugrul bey gelmisti cok sasirmistim. Cunku artik o duruma ben bile alismistim aksam yatiyorsun tedavi ile sabah cihazla kontrol ediyorlardi ,onluk bi islem olmadigi halde geldi.
Ya ben rapor aldığım gece yattığımda 1 de gelmişti bir hastası için doğru gelebilir bakayım ağrı kesici içtim şimdi gecmezse gideceğiz zaten yarın da kontrolum var

Bende iki gündür böyleydim bir de bacak aramda sanki yirtilma hissi var gibiydi dün dayanamadım gittim açılmam varmış yaticaksin dedi yani bence gidebiliyorsan git için rahat etsin en azından canim bir de agrilar kasılma seklinde mi benim 15 dk bir kasilmam oluyordu
Canım kasılma degim.siddei regli agrisi gibi zaten erken doğum riskim vardi ama şimdi ağrı hiç geçmiyor yarın kesin gideceğim randevum var zaten bugün de ağrı kesiciler sonra gecmezse kesin gideceğim

Öyle canım evde bekleyen çocuk olmasa sıkıntı değil de... yarın tam 31+6 olacak. Şöyle 3 hafta daha dayansa çok güzel olacak
Ah işte doğru evde minik olunca çok zor bak o konuda haklısın,gör bak minik kız dayanacak 🥰

Benim belden kasikladims doğru girdi canim regli agrisi gibi tıpkı
Ah belimin ağrısından duramıyorum 😢 ne yapsam bilemiyorum yarın kendi doktoruma gidip istirahat mı alsam biraz hiç nst ye bağlamadılar henüz perşembe randevum vardı herşey yolunda dedi ama bu bel ağrısı beni çıldırttı bugün

Ah belimin ağrısından duramıyorum 😢 ne yapsam bilemiyorum yarın kendi doktoruma gidip istirahat mı alsam biraz hiç nst ye bağlamadılar henüz perşembe randevum vardı herşey yolunda dedi ama bu bel ağrısı beni çıldırttı bugün
Canım yarın kesin kendi doktoruna git ama duramayacak kadar.kotuysen acile git bence riske atma

Benim de bugün vajinama ara ara ağrı giriyor.Bebek çok hareketli bugün ya ondan ya da gaz da var ondan bilemedim.yarın kontrolüm var allahtan inşallah nst de sancı falan çıkmaz.grup 30. Haftalarda dökülmeye başladı.hakkımızda hayırlısı olsun şu 35 i bi görseydik iyiydi

Kızlar doğum sancısı bir kereden siddetli geçmeyen türde başlamaz dizilerde gördüğümüz gibi değil yani 🥴 regl ağrısı gibi gelip kasiklari sıkıştırır sonra ara verir bu ara belki 5 dk belki 10 dk belki 1 saat tek önemli olan gelip gitmesi ve aradaki sürenin düzenli olması

Benim kızda bugün çok hareketli çok ta kasılma oluyo düzensiz olduğu için takılmıyorum birde kızımın ismine karar verdik galiba eşim geri vazgecmezse Zeynep Mina olacak inşallah 🥰 ben hamile kalmadan bile bunu istiyordum ama eşim mina ismine bı turlu sıcak yaklaşmadi şimdiye kadar ikna asamasindaydim

Peki tansiyonunuz kacti? Saglicakla bebeginizi kucaginiza alin insallah☺️
14 /10 üstüne çıkıyordu, bZen 15/10 ama cok sarisciydi. O zaman 28 haftada olmuştu insallah şimdi olmaz diyorum. Tansiyon cok önemli , seker vs bunlar yanında Allah korusun o zaman grupta bir arkadas bebeğini kaybetti. Ne deniliyorsa yapmak gerek. Ben hastenere yattim, hergun tansiyon ve bebeğe baktılar o zaman yükselmeyince izinli çıktim ama hergün gidip nstye girdim, tansiyona. Baktilar ve bebeğe

14 /10 üstüne çıkıyordu, bZen 15/10 ama cok sarisciydi. O zaman 28 haftada olmuştu insallah şimdi olmaz diyorum. Tansiyon cok önemli , seker vs bunlar yanında Allah korusun o zaman grupta bir arkadas bebeğini kaybetti. Ne deniliyorsa yapmak gerek. Ben hastenere yattim, hergun tansiyon ve bebeğe baktılar o zaman yükselmeyince izinli çıktim ama hergün gidip nstye girdim, tansiyona. Baktilar ve bebeğe
Cevabiniz icin cok tesekkur ederim,umarim tansiyon sorunu asla yasazsiniz ve bebeginizi saglicakla kucaginiza alirsiniz♥️

Back
X