- 19 Mayıs 2022
- 3.112
- 4.697
- 63
- 32
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #16.421
Ya ben rapor aldığım gece yattığımda 1 de gelmişti bir hastası için doğru gelebilir bakayım ağrı kesici içtim şimdi gecmezse gideceğiz zaten yarın da kontrolum varGelir canim benim kanamadan 2 gunde 1 yattigim zamanlarda bi gun pazara denk gelmisti serum proluton icin yine yatirdilar beni ertugrul bey gelmisti cok sasirmistim. Cunku artik o duruma ben bile alismistim aksam yatiyorsun tedavi ile sabah cihazla kontrol ediyorlardi ,onluk bi islem olmadigi halde geldi.
Ağrı kesici içtim bakalım gecmezse gideceğiz canimGit en azından bir açıklama yapan olur sanmıyorum minik sadece korkutuyor ama içimiz rahat olsun geçmezse evde durulmaz öyle
Canım kasılma degim.siddei regli agrisi gibi zaten erken doğum riskim vardi ama şimdi ağrı hiç geçmiyor yarın kesin gideceğim randevum var zaten bugün de ağrı kesiciler sonra gecmezse kesin gideceğimBende iki gündür böyleydim bir de bacak aramda sanki yirtilma hissi var gibiydi dün dayanamadım gittim açılmam varmış yaticaksin dedi yani bence gidebiliyorsan git için rahat etsin en azından canim bir de agrilar kasılma seklinde mi benim 15 dk bir kasilmam oluyordu
Nasılsın şimdi pekiAğrı kesici içtim bakalım gecmezse gideceğiz canim
Şükür canım hafifledi ama yarın bu ağrılardan dolayı tekrar yatış vermez inşallahNasılsın şimdi peki
Bebek sakin kalıp dursun da ne yapalım yatsan da herşey yolunda olsun yeter kiŞükür canım hafifledi ama yarın bu ağrılardan dolayı tekrar yatış vermez inşallah
Öyle canım evde bekleyen çocuk olmasa sıkıntı değil de... yarın tam 31+6 olacak. Şöyle 3 hafta daha dayansa çok güzel olacakBebek sakin kalıp dursun da ne yapalım yatsan da herşey yolunda olsun yeter ki
Ah işte doğru evde minik olunca çok zor bak o konuda haklısın,gör bak minik kız dayanacakÖyle canım evde bekleyen çocuk olmasa sıkıntı değil de... yarın tam 31+6 olacak. Şöyle 3 hafta daha dayansa çok güzel olacak
İnşallah canım ya Allah razı olsunAh işte doğru evde minik olunca çok zor bak o konuda haklısın,gör bak minik kız dayanacak
Evet canım iyi şeylerde oluyor iste sen onları düşün.insallah senin ufaklikta vaktini bekler sagliklaMasallah canim cok basarili erteleme olmusbenimkide 4 gunde bir proluton verdi , progestan gunde bir aliyordum zaten.
Benim belden kasikladims doğru girdi canim regli agrisi gibi tıpkıKızlar sancı denilen şey belden mi giriyor ölecem ağrıdan doktora mı gitsem
Ben hiç bilmiyorum ama sıkıntın varsa sakın riske atma gitKızlar sancı denilen şey belden mi giriyor ölecem ağrıdan doktora mı gitsem
Ah belimin ağrısından duramıyorumBenim belden kasikladims doğru girdi canim regli agrisi gibi tıpkı
Canım yarın kesin kendi doktoruna git ama duramayacak kadar.kotuysen acile git bence riske atmaAh belimin ağrısından duramıyorumne yapsam bilemiyorum yarın kendi doktoruma gidip istirahat mı alsam biraz hiç nst ye bağlamadılar henüz perşembe randevum vardı herşey yolunda dedi ama bu bel ağrısı beni çıldırttı bugün
14 /10 üstüne çıkıyordu, bZen 15/10 ama cok sarisciydi. O zaman 28 haftada olmuştu insallah şimdi olmaz diyorum. Tansiyon cok önemli , seker vs bunlar yanında Allah korusun o zaman grupta bir arkadas bebeğini kaybetti. Ne deniliyorsa yapmak gerek. Ben hastenere yattim, hergun tansiyon ve bebeğe baktılar o zaman yükselmeyince izinli çıktim ama hergün gidip nstye girdim, tansiyona. Baktilar ve bebeğePeki tansiyonunuz kacti? Saglicakla bebeginizi kucaginiza alin insallah
Cevabiniz icin cok tesekkur ederim,umarim tansiyon sorunu asla yasazsiniz ve bebeginizi saglicakla kucaginiza alirsiniz14 /10 üstüne çıkıyordu, bZen 15/10 ama cok sarisciydi. O zaman 28 haftada olmuştu insallah şimdi olmaz diyorum. Tansiyon cok önemli , seker vs bunlar yanında Allah korusun o zaman grupta bir arkadas bebeğini kaybetti. Ne deniliyorsa yapmak gerek. Ben hastenere yattim, hergun tansiyon ve bebeğe baktılar o zaman yükselmeyince izinli çıktim ama hergün gidip nstye girdim, tansiyona. Baktilar ve bebeğe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?