2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Oxygen1 Oxygen1 canım belinin agrısı surekli ise dogum sancısı degil. Dogum sancısı belden baslayıp kasıklara dogru gelir pik yapar sonra azalır. Belli sure sonra aynısı bastan olur düzenli olur.

Dilyy Dilyy bence sabahı bekleme sen bi git içimiz rahat etsin
Canım ağrı kesiciden sonra hafifledi randevum akşama doğruydu onu öğlene çektim yarına. Yarın tekrar rahim uzunluğunu falan olcturexegim. Gece tekrar siddetlenirse gideceğim ama

Canım ağrı kesiciden sonra hafifledi randevum akşama doğruydu onu öğlene çektim yarına. Yarın tekrar rahim uzunluğunu falan olcturexegim. Gece tekrar siddetlenirse gideceğim ama
Canim sen sabahtan git agrim var gece acile gelecektim sabahi bekledim diye öne alirlar .randevun olmasa bile almak zorundalar acil durumdan

Evet canım aynen bende o şekilde yapıyorum
Eğer 1.saat yüksek çıkarsa 2.saate de bakılması gerekiyormuş doktorum söylemişti bana da,
Yemekten hemen sonra o 1 saatt yaptığım yürüyüş bana çok iyi geliyor düşük çıkıyor şekerim
Senin nasıl gidiyor canım ölçümlerin?
Benim gayet iyi gidiyordu bugün diyeti biraz bozdum ve hemen yüksek çıktı. Korktum valla artık diyet bozmak yok. Sabah 118 çıkmıştı akşam 185 çıktı 😔

Benim gayet iyi gidiyordu bugün diyeti biraz bozdum ve hemen yüksek çıktı. Korktum valla artık diyet bozmak yok. Sabah 118 çıkmıştı akşam 185 çıktı 😔
Ac ac uyuyorum ya. Dogumdan sonra diyet yapicaktim zaten simdi bari yeseydik 🤭 sabah ac karnina 136 cikmisti diyete uydum aksam tok karnina 134 cikti ,diyetle devam edicez galiba mecbur. 😔

Kizlar benim yasadigim ulkede gebelikte seker yuklemesi yapilmiyor, sadece yemekten iki saat sonra tokluk sekeri olculuyor. Benim yemegin uzerinden 1 saat 45 dakika gectikten sonra 108 cikti sekerim. Sinir burada 109 kabul ediliyormus. Doktor bebegin kilosu ve suyu da normal oldugu icin bir sey demedi sanirim, tatliyi abartma dedi sadece.

Bana bu rakamlar Turkiye'den farkli gibi geldi. Bilen arkadaslar yardimci olabilir mi acaba, yemekten 1 saat 45 dakika sonra 108 tokluk sekeri nasil bir sonuc? Seker yuklemesi yapilmadigi icin emin olamiyorum bir turlu.

Kizlar benim yasadigim ulkede gebelikte seker yuklemesi yapilmiyor, sadece yemekten iki saat sonra tokluk sekeri olculuyor. Benim yemegin uzerinden 1 saat 45 dakika gectikten sonra 108 cikti sekerim. Sinir burada 109 kabul ediliyormus. Doktor bebegin kilosu ve suyu da normal oldugu icin bir sey demedi sanirim, tatliyi abartma dedi sadece.

Bana bu rakamlar Turkiye'den farkli gibi geldi. Bilen arkadaslar yardimci olabilir mi acaba, yemekten 1 saat 45 dakika sonra 108 tokluk sekeri nasil bir sonuc? Seker yuklemesi yapilmadigi icin emin olamiyorum bir turlu.
Aslında guzel bir sonuc ama burda 140 tokluk kabul ediliyor. Belki cihazlar falan farklı okuyup o yuzden deger degisiyordur canım sen doktorun nasıl dıyorsa oyle yap

Burada 108 tokluga bir sey demezler canim. Toklugu tam hatırlamıyorum 150 felan olmasi lazim ama aclik 92 nin alti isteniyor.yarin randevum var unutmazsam sorarim

Burada 108 tokluga bir sey demezler canim. Toklugu tam hatırlamıyorum 150 felan olmasi lazim ama aclik 92 nin alti isteniyor.yarin randevum var unutmazsam sorarim
Pardon randevum bugun 11.40 da daha uyanmadim sanirim 🤭

Günaydin kizlar burda grupta yazmislardi geve yatarken kulagim aciyor diye ,benimkide acimaya basladi ben hamilelikle ilgili degildir diye düşünmüştüm bu da neyin nesiymis böyle kulak ne alaka 🤣

Sıfır uyku bütün gece diş ağrısı...
Günaydın kızlar bende bugün bı kan verip kalsiyuma baktiricam.Doktorada randevu alıp akşamüstü gideyim bu benim perisanligim bebekten de çıkmasın
Ya bence seninki de benim gibi dış agrisi değil de dış eti gibi. Sanki bütün dişlerin ağzına dökülecek gibi ağrıyor ben antibiyotikten sonra çok rahatladım inşallah senin de geçer canim

Back
X