2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Bende coraspin kullanıyorum canım doktor benimkini 35 hafta keseceğiz dedi. Sezeryan olma olasılığına karşı. Biliyorsun kan çok seyreltilmiş olduğunda ameliyat için sıkıntı.
Arkadaşım yakın sezeryan oldu bir hafta önce bıraktı tabi onun erken doğum riski vs yoktu sezeryan oldu anestezi uzmanı 5 gün yeter demiş 🤷‍♀️biz doktor ile henüz konuşmadık artık birde onun korkusu başlar sil baştan coraspirin bırakınca bişey mi olacak diye

Kızlar hay ağzıma tüküreyim. 🤭Bu hamileligimde kramp olmuyor dedim hatta doktor magnezyum verecekti kramp olmayınca yazmadi.Doktordan geldigimden beri iki gecedir uyurken dizimden aşağı bilegime kadar şimşek gibi giriyor valla bağırarak uyanıyorum.
2 gece aglayarak uyaniyorum ya kramp giriyor ayaklarima bu zamana kadar iyi bile dayanmişsın kız 😂

Kızlar bence ağrı olayını yatış pozisyonu da etkiliyor. Önceki gece sırt üstü yatmıştım ve dün kasıklarım ağrıyordu. Dün gece dikkat ettim sola ve sağa dönük yattım, bugün daha iyiydim.

Dilyy Dilyy canım senin erken doğum riskin ne sebepten dolayı var? Bana rahmin bebeğe göre küçük o yüzden kasılıyor demişti mesela. Seninki neyden dolayı?

Kızlar ya geçenlerde kansizlik için doktora gitmiştim bana ilaç yazınca hiç reçeteye bile bakmadan çıkmıştım beğenmedim doktoru diye ama e nabizdan baktım bana progesteron ilacı yazmış ya acaba niye yazmış ki çokta kasılmam var Perşembe günü çok güvendiğim bı doktora gidicem haftaya Perşembe ama aklıma takıldı bu sizce bu haftada bu ilacı niye yazmıştır ve galiba bende idrar yolu enfeksiyonuda olmaya başlamış ya

Kızlar ya geçenlerde kansizlik için doktora gitmiştim bana ilaç yazınca hiç reçeteye bile bakmadan çıkmıştım beğenmedim doktoru diye ama e nabizdan baktım bana progesteron ilacı yazmış ya acaba niye yazmış ki çokta kasılmam var Perşembe günü çok güvendiğim bı doktora gidicem haftaya Perşembe ama aklıma takıldı bu sizce bu haftada bu ilacı niye yazmıştır ve galiba bende idrar yolu enfeksiyonuda olmaya başlamış ya
Kontrole gittiginde kasilman varmiydi? Söylemiş miydin doktora?
Ben basindan beri kullaniyorum zaten erken doğum riski oldugu icin ama geçen kasılma icin gittigimde progestana devam dedi yine.
Eger kasılman oldugunu soylediysen ondan yazmistir.

Rahmi rahatlatmak icin veriyor canım progestanı ben ilk öğrendigim andan beri kullanıyorum

Kızlar bence ağrı olayını yatış pozisyonu da etkiliyor. Önceki gece sırt üstü yatmıştım ve dün kasıklarım ağrıyordu. Dün gece dikkat ettim sola ve sağa dönük yattım, bugün daha iyiydim.

Dilyy Dilyy canım senin erken doğum riskin ne sebepten dolayı var? Bana rahmin bebeğe göre küçük o yüzden kasılıyor demişti mesela. Seninki neyden dolayı?
Hiçbir şey söylemedi canım benim çok ağrım oluyordu nstde de düzensiz sancılar çıktı. Bu da rahmi uyarıip doğuma sebep olabilirmiş bundan kaynaklı. Cidden ben beş dakika ayakta kalsam çok kasilmam oluyor. İlk hamileligimde böyle bir şey yoktu

Kötü canım bugün hastanede ki ebe arkadaşlarla da konuştum hareket etme edersen açılma olur sen yattigin için sancin olduğu halde açılma olmuyor dediler bilmiyorum nereye kadar dayanacagim böyle. Surekli geçmeyen siddetli regl agrisi gibi 🥲
Benimde böyle bir ağrım var geçmiyor alttan da bakmiyorlar artık sanki regl olacagimda olamiyorum ama bir anda patlicam gibi

Back
X