- 24 Kasım 2013
- 3.003
- 2.105
- 133
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #16.981
Benim malesef hep oyle agrim oluyor doktor sorun görmüyor kizimda pek oyle seyler yasamadim ama bu bebegimde aylardir kasik agrisi cok girer en yakin ogleden sonra azicik yurudum agri girdi minik adimlarla eve kadar gelebildim ve dinlendim malesef yine baya sürdü. Boyle durumlarda en cok bebegi hissediyormuyum diye ozellikle bakarimKızlar bugün halsiz hissediyorum diye hep uzandım bi ara dışarıya çıktım 5 dk kadar yürüdüm sol kasığıma bıçak saplanır gibi ağrı girdi gecmisti simdi sag kasığıma regl ağrısı gibi sancı girip çıkıyor. Dr a yazdım ama henüz dönüş yapmadı sizce riskli bi durum mu esim de evde degil çalışıyor 1.5 saat uzaklıkta
Bilmiyordum canım ben vurulmaz sanıyordum bende çok sık grip olurum zaten ilaç kullanamıyoruz bari önden önlem alalımTabiki Bi risk grupları
Ne oldu canım. Allah yardımcın olsun insallh dogurmuyirsundurKızlar savcıdan oluyorum geçmiyor acile gidiyorum şimdi dua edinnhana lütfen
Ben haftaya doktora sorup Allahın izniyle hazırlayacağım canımKizlar dogum cantasi hazırlayan var mi aranizda eski mesajlara cok bakamadim ama
Haberdar er kuzum bizideKızlar savcıdan oluyorum geçmiyor acile gidiyorum şimdi dua edinnhana lütfen
Gecmis olsun yaz neden olduKızlar savcıdan oluyorum geçmiyor acile gidiyorum şimdi dua edinnhana lütfen
Bak ne olur bizi haberdar et bir şekil aklımız sendeKızlar savcıdan oluyorum geçmiyor acile gidiyorum şimdi dua edinnhana lütfen
Ben henüz başlamadım çünkü her ayrı konumdan bir eksik var içine koyulacak parça parça onları tamamlayıp hazırlamam lazım aslında ileride çok zor olur çünküKizlar dogum cantasi hazırlayan var mi aranizda eski mesajlara cok bakamadim ama
Çok geçmiş olsun aman diyeyim kendine dikkat et bir anda mı oldu yoksa hafif hafif başlayıp belli etti mi, işte böyle şeylerden korkuma asla evde ulaşamadığım bişey için bir nesne üstüne çıkmıyorum ne olacağı belli olmaz diyeHerkeste bir ağrı.. Grup sürekli sağlık problemi yaşıyor. Benim de iş yerinde tansiyonum düştü. Kalp çarpıntısı ve göz kararması oldu. Neyseki yere düşmedim, tuttu arkadaşlar. Dinlenince geçti . Herkese şifa dilerim.
35de hazırlamayı düşünüyorum canımBen haftaya doktora sorup Allahın izniyle hazırlayacağım canım
Canım haberdar et bizi de, inşallah sıkıntı çıkmazKızlar savcıdan oluyorum geçmiyor acile gidiyorum şimdi dua edinnhana lütfen
Naptin dilek haberdar et biziKızlar savcıdan oluyorum geçmiyor acile gidiyorum şimdi dua edinnhana lütfen
Allahtan hissettim canim hareket ediyoduBenim malesef hep oyle agrim oluyor doktor sorun görmüyor kizimda pek oyle seyler yasamadim ama bu bebegimde aylardir kasik agrisi cok girer en yakin ogleden sonra azicik yurudum agri girdi minik adimlarla eve kadar gelebildim ve dinlendim malesef yine baya sürdü. Boyle durumlarda en cok bebegi hissediyormuyum diye ozellikle bakarim
Canim elini karnına koy ya şafi ya allah de. İnşallah bebisin biraz daha sabrederYatis8m yapıldı nstde sancı var
Hayatımda ilk.kez alttan muayene yaptırabildim açılmam yok. Nidilat başladılar, 3 saatte bir nst, kan ve idrar alindi eğer sancı devam ederse sevk edecekler Antalya merkeze yenidogan yoğun bakım olan bir yere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?