- 7 Ocak 2021
- 1.029
- 1.019
- 63
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #17.001
Bebeginin kilosu ne kadar canimYatis8m yapıldı nstde sancı var
Hayatımda ilk.kez alttan muayene yaptırabildim açılmam yok. Nidilat başladılar, 3 saatte bir nst, kan ve idrar alindi eğer sancı devam ederse sevk edecekler Antalya merkeze yenidogan yoğun bakım olan bir yere
Cok çok geçmiş olsun geçen hafta aynı şeyleri yaşadım 1.5 gün hastanede kaldik inşallah azalacak sancılar seninde çok şükür ki açılma yok. Güzel haberlerini bekliyoruzYatis8m yapıldı nstde sancı var
Hayatımda ilk.kez alttan muayene yaptırabildim açılmam yok. Nidilat başladılar, 3 saatte bir nst, kan ve idrar alindi eğer sancı devam ederse sevk edecekler Antalya merkeze yenidogan yoğun bakım olan bir yere
1780di pazartesiBebeginin kilosu ne kadar canim
Amin inşallah canım bende öyle düşünmek istiyorumCok çok geçmiş olsun geçen hafta aynı şeyleri yaşadım 1.5 gün hastanede kaldik inşallah azalacak sancılar seninde çok şükür ki açılma yok. Güzel haberlerini bekliyoruz
Yatış canim nst niddilat ciğer gelistirici alttan muayene feleğin şaştı resmen ve her an sevk olayiNaptin dilek haberdar et bizi
Ciğer geliştirici olmusmuydun senYatis8m yapıldı nstde sancı var
3 hafta önce evet ama bugün tekrar yaptılarCiğer geliştirici olmusmuydun sen
Allah yardımcınız olsun kuzu siz bebeginle neler neler atlattiniz güzel bebiş dayanmaya devam edicem inşallah biraz daha sabırYatış canim nst niddilat ciğer gelistirici alttan muayene feleğin şaştı resmen ve her an sevk olayi
Hiç korkma o zaman İnşallah bunuda sıkıntısız bir şekilde atlatır evine dönersin canım3 hafta önce evet ama bugün tekrar yaptılar
Çok geçmiş olsun canım insallh gerek kalmaz sevke sabaha saglikla çıkarsınız hastanedenYatis8m yapıldı nstde sancı var
Sancıların azalacak inşallah eve çıkacaksınız, öyle hissediyorumYatis8m yapıldı nstde sancı var
Insallah canim aminnAllah yardımcınız olsun kuzu siz bebeginle neler neler atlattiniz güzel bebiş dayanmaya devam edicem inşallah biraz daha sabır
İnşallah canım sağolHiç korkma o zaman İnşallah bunuda sıkıntısız bir şekilde atlatır evine dönersin canım
İnşallah canım aminÇok geçmiş olsun canım insallh gerek kalmaz sevke sabaha saglikla çıkarsınız hastaneden
İnşallah canım.cok.sagolSancıların azalacak inşallah eve çıkacaksınız, öyle hissediyorumDualarım seninle canım
2ye bi sey kalmamis annesi. Her sey yolunda gider umarım1780di pazartesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?