2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Kızlar bugün halsiz hissediyorum diye hep uzandım bi ara dışarıya çıktım 5 dk kadar yürüdüm sol kasığıma bıçak saplanır gibi ağrı girdi gecmisti simdi sag kasığıma regl ağrısı gibi sancı girip çıkıyor. Dr a yazdım ama henüz dönüş yapmadı sizce riskli bi durum mu esim de evde degil çalışıyor 1.5 saat uzaklıkta
Benim malesef hep oyle agrim oluyor doktor sorun görmüyor kizimda pek oyle seyler yasamadim ama bu bebegimde aylardir kasik agrisi cok girer en yakin ogleden sonra azicik yurudum agri girdi minik adimlarla eve kadar gelebildim ve dinlendim malesef yine baya sürdü. Boyle durumlarda en cok bebegi hissediyormuyum diye ozellikle bakarim

Herkeste bir ağrı.. Grup sürekli sağlık problemi yaşıyor. Benim de iş yerinde tansiyonum düştü. Kalp çarpıntısı ve göz kararması oldu. Neyseki yere düşmedim, tuttu arkadaşlar. Dinlenince geçti . Herkese şifa dilerim.
Çok geçmiş olsun aman diyeyim kendine dikkat et bir anda mı oldu yoksa hafif hafif başlayıp belli etti mi, işte böyle şeylerden korkuma asla evde ulaşamadığım bişey için bir nesne üstüne çıkmıyorum ne olacağı belli olmaz diye

Gerçekten bizim topik biraz olaylı devam ediyor inşallah hepimizin sürecinin sonu güzel olur 🤲🏻

Bende henüz çantayı hazırlamadım. Oğlumda da sanirim 30 üstünde hazrlamsitim. O zaman 1 valiz kendime, 1 valiz ona hazırlamistim şuanda ne koyduğumu hic hatırlamıyorum.koyanlar liste atarsa ii olur 🙂

Benim malesef hep oyle agrim oluyor doktor sorun görmüyor kizimda pek oyle seyler yasamadim ama bu bebegimde aylardir kasik agrisi cok girer en yakin ogleden sonra azicik yurudum agri girdi minik adimlarla eve kadar gelebildim ve dinlendim malesef yine baya sürdü. Boyle durumlarda en cok bebegi hissediyormuyum diye ozellikle bakarim
Allahtan hissettim canim hareket ediyodu

Yatis8m yapıldı nstde sancı var
Hayatımda ilk.kez alttan muayene yaptırabildim açılmam yok. Nidilat başladılar, 3 saatte bir nst, kan ve idrar alindi eğer sancı devam ederse sevk edecekler Antalya merkeze yenidogan yoğun bakım olan bir yere
Canim elini karnına koy ya şafi ya allah de. İnşallah bebisin biraz daha sabreder

Back
X