- 13 Eylül 2021
- 3.378
- 3.970
- 83
- 33
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #16.941
Benimki de asagida başı bende tuvaletteyim bazen koştura kostura gidiyorumDr bana söylemişti. Mesane ye baskı başlar tuvalete zor yetiştirsin belki kaçırdığın zamanlar da olur, merak etme, artık büyüdü baskı yapacak. Kafası aşağıya döndüğünde daha rahat olacaksın.. Demişti
Bende 10 almisim, disardan belli olmuyorKizlar 62 ile hamile kaldim bugun esim tarti almis bi tartildim 72kimse inanmadı nereye sakladin diyo esim bu 10 kiloyu dedim hepsi karnımda galiba doguma kadar kaç olurum ki ben
Aynı sorunu ben de yasıyorum ama baskıdan diye düşünüyorum canım. Wc ye gidip gelmiş olsam bile geliyor gibi oluyorKızlar birşey soracağım şuan 29. Hafta içindeyim en son şeker yüklemesinde idrar tahlili verdim bir sıkıntı yok, zaten öyle ağrı yanma kaşıntı gibi bir sorunum da yok ama bu 29. Hafta geldi bana bişey oldu bebek kıpırdasın ya da az hareket edeyim sürekli lavaboya gitme ihtiyacı hissediyorum anında sıkışıyorum sankisuyu önce de şimdi de çok içiyorum büyüdü diye mi böyle ki yoksa enfeksiyon vs mi oldu acaba
Ben de 8 almışım ama dısardan görünmuyor aynen ben hissediyorumKizlar 62 ile hamile kaldim bugun esim tarti almis bi tartildim 72kimse inanmadı nereye sakladin diyo esim bu 10 kiloyu dedim hepsi karnımda galiba doguma kadar kaç olurum ki ben
Günaydin, ne güzel bir mesaj bu.
Dogum günün kutlu olsun, bu yeni yasinda tüm dileklerin gerceklessin
Kesinlikle ben de böyle hissediyorum isteBöyle sanki nefes kanallarim dar bana yetmiyor gibi hissediyorum uzandigim an bı çarpıntı basıyor uzanamiyorum eski halim nasildi onu unuttum nasıl rahatça uzaniyordum mesela
Çalışabilir alırsak sıkıntı oluyo mu pekiDoğru biliyorsun ama almadığın her gün yatacak olan doğum parandan düşüyormuş yani 32+5 de çalışamaz raporu aldın mesela 5 gün eksik yatıyormuş para
Çalışabilir alırsak sıkıntı oluyo mu peki
Ben tetanoz da 2ci geçen hafta vuruldumSen covit aşısı olunca rahatsızlanmıştın. Şimdi grip aşısı korkutmuyor musadece tetenoz 2 doz aşı oldum. 10 gündür griptim yeni yeni geçiyor.
Anladım iyiki bende ordan ayrıldım. Şuan araştırma hastanesi gidiyorum çok memnunum Burcu Aykan Yüksel doktor .mükemmel bir kadın ve doktorEvet canım Akdeniz üniv. Hastanesi Eşim orda çalışıyor diye beni oraya götürüyor ama hiç memnun kalmadım bu kontroldeve üstelik doğum da orda olcak sırf eşimin tanıdık arkadaş Dr.lar var diye işte ama ilk doğumum da orda olmuştu..
O zaman beni rahatlatmak için söylemiş de olabilirBenimki de asagida başı bende tuvaletteyim bazen koştura kostura gidiyorum
Canım selam clx ölçümün kaç çıktı senin. Geçmiş olsun tekrar ben de bugün çıktım eve geldim.Kizlar doktorlar ilaç tedavisinin tamamen bittiğini daha fazlasının verilmediğini söyledi acilmam hala 1 cm kisalmam normal bu nedenle burda durmana gerek yok dediler enfeksiyon kapmisim bu sure zarfinda şase ilaç ve bol su dedi ayaga kalkmak yasak bir yandan kalsam daha iyiydi en azindan her gün kalp atışını dinliyorlardi diyorum duger yandan kovidli vakalar geldi yattığım koridora ne kadar dikkat etselerde kapariz korkusu ile eve gitsem iyi diyorum.
Buna şükür inşallah doguma kadar daha ugramam
Hasta olan ağrısı sızısı olan herkese gecmis olsun
Canım ben de akşam uyurken hissediyorum. Bebişler büyüdü ya artık baskı yapıyor ciğerlere ondan. Çok kötü oluyor ya çoğu zaman uyuyamıyorum.Kesinlikle ben de böyle hissediyorum iste
Evet canım çok fazla. 1 saat sonraki tokluk şekeri 140 geçmemeli. Mutlaka doktorun ile görüş. benimde suyum gayet normal ama şekerim yükselmeye çok meyilli. Birde yaş faktörü olunca doktor direk diyet verdi bana. Birde eve şeker ölçüm cihazı aldık her yemekten sonra kontrol ediyorum. Şekerimi yükselten şeyleri anlamaya çalışıyoruz.Şekerden dolayı diyet yapan arkadaşlar. Suyu fazla olanlar dr size sinir kac dedi. Bende olcuyorum bugun ilk defa 192 yi gordum cokmu fazla hic bu kadar yüksek çıkmamıştı. Tokluk sekerim.
Bende öyleyim otururken cok zorlanıyorum karnımı kasmayayim diyeBende 10 almisim, disardan belli olmuyorama ben hissediyorum tabi aradaki farki.
Simdi mesela koltuga yayilsam ve kalkmak istesem zor gelmeye basladi karin bolgesi bukulmesin diye ne pozisyonlara giriyorum
bana tokluğa 140 dan üstü sınır üstü dediŞekerden dolayı diyet yapan arkadaşlar. Suyu fazla olanlar dr size sinir kac dedi. Bende olcuyorum bugun ilk defa 192 yi gordum cokmu fazla hic bu kadar yüksek çıkmamıştı. Tokluk sekerim.
Ekmeğe tatlıya duskun degilim bende sabah kahvaltida ekmek yersem ki ekmeksiz kahvaltida doymam benBen de 8 almışım ama dısardan görünmuyor aynen ben hissediyorumdoktorum dikkat et dedi ama zaten tatlı ekmek vs tüketmiyorum normalde de. Bakalım sonumuz kaç kilo olacak
bu hangi uygulama canımmYok canim ya bende ayni oldum,hapsirirken oksururken azcik kaçıyor düşün yani
Bu haftalarda normalmis canim daha da artacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?