2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Benimki de asagida başı bende tuvaletteyim bazen koştura kostura gidiyorum

Kizlar 62 ile hamile kaldim bugun esim tarti almis bi tartildim 72 kimse inanmadı nereye sakladin diyo esim bu 10 kiloyu dedim hepsi karnımda galiba doguma kadar kaç olurum ki ben
Bende 10 almisim, disardan belli olmuyor ama ben hissediyorum tabi aradaki farki.
Simdi mesela koltuga yayilsam ve kalkmak istesem zor gelmeye basladi karin bolgesi bukulmesin diye ne pozisyonlara giriyorum

Aynı sorunu ben de yasıyorum ama baskıdan diye düşünüyorum canım. Wc ye gidip gelmiş olsam bile geliyor gibi oluyor

Kizlar 62 ile hamile kaldim bugun esim tarti almis bi tartildim 72 kimse inanmadı nereye sakladin diyo esim bu 10 kiloyu dedim hepsi karnımda galiba doguma kadar kaç olurum ki ben
Ben de 8 almışım ama dısardan görünmuyor aynen ben hissediyorum doktorum dikkat et dedi ama zaten tatlı ekmek vs tüketmiyorum normalde de. Bakalım sonumuz kaç kilo olacak

Çalışabilir alırsak sıkıntı oluyo mu peki

Çalışabilir alırsan ve 37 ye kadar çalışırsan devlet o 5 haftanın parasını vermiyor. Sen zaten çalıştın, para kazandın gebelikten dolayı bir mağduriyet yaşamadın mantığıyla 32. hafta-37. hafta arasındaki 5 haftayı ödemiyor. Ben ilk doğumda 32. haftada çalışabilir raporu aldım 35. haftada izne ayrıldım devlet 32-35 arasındaki 3 haftalık kısmı çalıştığım için ödemedi doğum öncesi için sadece 35 de aldığım rapor sonrası 2 haftalık kısmı ödedi. Bunu bende bilmiyordum bu hamileliğimde öğrendim.

Sen covit aşısı olunca rahatsızlanmıştın. Şimdi grip aşısı korkutmuyor mu sadece tetenoz 2 doz aşı oldum. 10 gündür griptim yeni yeni geçiyor.
Ben tetanoz da 2ci geçen hafta vuruldum hiç birsey hissetmedim . Ben aşıdan korkmuyorum işte bazen biraz etkiliyor

Anladım iyiki bende ordan ayrıldım. Şuan araştırma hastanesi gidiyorum çok memnunum Burcu Aykan Yüksel doktor .mükemmel bir kadın ve doktor

Canım selam clx ölçümün kaç çıktı senin. Geçmiş olsun tekrar ben de bugün çıktım eve geldim.

Kızlar selam ben bugün çıktım hastaneden eve geldim nstde ilaç kullanmadığım halde sancı çıkmadı. Son clx ölçümüm 26 mm normal mi sizce?

Şekerden dolayı diyet yapan arkadaşlar. Suyu fazla olanlar dr size sinir kac dedi. Bende olcuyorum bugun ilk defa 192 yi gordum cokmu fazla hic bu kadar yüksek çıkmamıştı. Tokluk sekerim.
Evet canım çok fazla. 1 saat sonraki tokluk şekeri 140 geçmemeli. Mutlaka doktorun ile görüş. benimde suyum gayet normal ama şekerim yükselmeye çok meyilli. Birde yaş faktörü olunca doktor direk diyet verdi bana. Birde eve şeker ölçüm cihazı aldık her yemekten sonra kontrol ediyorum. Şekerimi yükselten şeyleri anlamaya çalışıyoruz.

Reactions: zyk
Şekerden dolayı diyet yapan arkadaşlar. Suyu fazla olanlar dr size sinir kac dedi. Bende olcuyorum bugun ilk defa 192 yi gordum cokmu fazla hic bu kadar yüksek çıkmamıştı. Tokluk sekerim.
bana tokluğa 140 dan üstü sınır üstü dedi
açlıkta 94-95 altı olmalı dedi canım
eğer tokluk 140 dan fazla çıkarsa 2.saat tokluğu ölç demişti bende öyle yapıyorum

Reactions: zyk
Ben de 8 almışım ama dısardan görünmuyor aynen ben hissediyorum doktorum dikkat et dedi ama zaten tatlı ekmek vs tüketmiyorum normalde de. Bakalım sonumuz kaç kilo olacak
Ekmeğe tatlıya duskun degilim bende sabah kahvaltida ekmek yersem ki ekmeksiz kahvaltida doymam ben aksam yemem asla ekmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…