2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Kizlar dogum cantasi hazırlayan var mi aranizda eski mesajlara cok bakamadim ama
Bende erken doğum riski var diye ben 28.haftada hazirladim canim iki tane hastane çıkışı koydum 3 tane alt ust takim koydum sapkasi eldivenli ne olur ne olmaz diye 4-5 tane zıbın koydum bez islak mendil biberon emzik ince battaniye kalin battaniye müslin örtü alt açma pisik kremi falan koydum hepsini buz dolabi posetine koydum ustune yazdim hep mesela hastane çıkışı bir tanesi bir posete koydum hemsireys verilecek yazdim falan kendimede hasta lohusa pedi koydum 2 pijama ic camasiri emzirme sutyeni atleti gogus ucunkremi corap terlik havlu süt sagma makinesi gogus pedi gogus silikon ucu falan koydum

Çok gecmis olsun canim banada o ilaclari başlatmıştı 12 doz içiyorsun dogumu engellemek icin Allah yarimcin olsun gecmis olsun cok

Kızlar cinsel iliskiye devam ediyo musunuz? Ben hamilelikte istegi tavan yapanlardanım ama bi zarari olur mu diye de merak ediyorum. Iliski sonrasi ağrı, sancı, kanama falan hiç olmadı simdilik
Bize hep yasaktı canim biz hiç giremedik bir kere girdik ondada kanama basladi ben çok istekliyim de eşim de yoktu iyiki de olmamış

Hastanede sancıları geçirmek icin serum veriyorlar yani en azından bende vermislerdi nidicard da sancilar dursun açılma olmasin diye veriyorlar agri mecbur çekiyorsun canım istemsiz oluyor kasilmalardan yani bende oyleydi bir de bende acilmada vardı

Kizlar dogum cantasi hazırlayan var mi aranizda eski mesajlara cok bakamadim ama
Benimki hazir degil, bebegin camasirlarini yikamam lazim artik (ona ozel deterjan aldim).
Simdilik benim esyalarim yikandi, onlar hemen hemen hazir sayilir ama cantaya yerlestirmedim daha.
Nedense dogum cantasina esyalari koymaya baslasam sanki yarin dogacakmis gibi oluyor o yuzden erteliyorum
Artik zamani geldi, hazir olsun baslarim yakin zamanda.

Anladim canim, ben de okudukca hem korkuyorum hem uzuluyorum bu sekilde hastaneye giden arkadaslarimiza. Keske bunlari durdurmanin kesin bir yolu olsa. Allah hepimize zamaninda saglikla kucagina almayi nasip etsin.

Benim kız galiba cok hareketli olucak durmuyor hiç herkesin ki farklı ama hamileliği senin dürtüyor arada bence iyi birsey hiç hareket etmemesinden

Kendinize ne koydunuz?

Kizlar 15.30 da randevum var doktora bakalim bizimki nasil . Benim doktorun büyüyor dediği sağ bobregim agriyor normal oturunca bile ağrıyor insallh daha fazla buyumemistir onun dışında şimdilik bir sıkıntımızv yok kızımla

Kızlar dün sağlık ocağında demir bakıldı bana ferritin 18 çıkmış, referans aralığı 30-400 arası görünüyor.
Var mı benim gibi olan? Pazartesi kontrolüm var konuşacağım doktorla

Kızlar dün sağlık ocağında demir bakıldı bana ferritin 18 çıkmış, referans aralığı 30-400 arası görünüyor.
Var mı benim gibi olan? Pazartesi kontrolüm var konuşacağım doktorla
Canım benim ferritin 5 ti eylül 15 te, sonra serklaj oldum magnezyum,mom vital dha, demir ilacı kullandım bir buçuk ayda nasıl olmuş bende anlamadım 44 e çıkmış değerlerim, ben ilaçlardan çok beslenmeyle alaklı bennce benimki, çünkü daha önce kullanıyordum yükselmemişti, serklajdan sonra evde dinlendim çok güzel yedim kiloda aldım değerlerim hep yükselmiş

Kendinize ne koydunuz?
Gecelik 2 tane, gunduz icin rahat kiyafet, emzirme sutyenleri. Fileli kulot, kalin pedler, bir paket emici kulot kattim. Gogus ucu kremi, kozmetik dolum seti (sampuan, krem kattim, sabun), havlular.

Gogus ucu pedlerim bitti, onlardan alip katmam lazim, simdilik is yerinde yikanabilir olanindan kullaniyorum ama biraz kucukler, ped olunca daha iyiydi giysiye yapisiyordu yerinde duruyordu ve buyuklerdi (Lansinoh). Baska mendil katarim, islak bez belki katarim, bir rulo tuvalet kagidi kattin diye onerenler olmustu baska biryerde okudum, hastanenin tuvalet kagidi biraz sert olabiliyor (turkcesini bulamadim ama bahsettigim hafif kahverengi kagitlar burada hastanede kullaniyorlar ve onlar sert olabiliyor, normal dogum dusunenler belki evden daha yumusak bir rulo alip cantaya koymali o bakimdan).
Belki birkac biskuvi/atistirmalik katariz zamani yaklasinca cantaya, ondan sonra suyu dusunmemiz lazim onuda esim getirir dogum sonrasinda cunku burada su vermiyorlar bilmiyorum Turkiyede nasil oluyor hastanede yatinca.

Oh süper canım maaşallah hemen toparladığını okumak iyi geldi, dikkat edersem yükselir inşallah benim de
Ben koşuşturmadan haftanın 2 günü içtiysem 5 günü unuttum resmen, daha ilk aldığım demir kutusunun yarısına bile gelmemişim farkında bile değildim bu kadar az kullandığımın. Değeri düşük görünce bi baktım da blasterin biri bile bitmemiş ki benim hatam tamamen.. günler birbirine girmiş
Şu aşırı yorgunluk ve çarpıntıların sebebi buysa ve düzelecekse çok memnun olacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…