- 27 Eylül 2020
- 7.635
- 11.163
- 198
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #17.081
Allah korumuş valla çok geçmiş olsunBelli etmedi. Anlık geldi. Sadece ayaktayım. Çarpıntı birden geldi, üzerine terleme, kulaklarım yandı. 30 sn sonra belki heryer karanlıktı. Dinlendim, şekerli bişeler verdiler, su içtim. Tansiyon küçük 4.8. Evde yalnızsan sandalye üstüne vs çıkma. O an tek korkum düşersem bebeğin üstüne düşmeyeyim diye dayanacak yer aradım.
Sağol canımÇok gecmis olsun canim banada o ilaclari başlatmıştı 12 doz içiyorsun dogumu engellemek icin Allah yarimcin olsun gecmis olsun cok
Taburcuyum şükürDilyy naptın kuzu varni değişiklik
İyiyim şükür canım ciktim
Gönderdiler şükür canımDilyy çok geçmiş olsun canım eve gönderirler büyük ihtimal bugün seni sancın azsa. Dinlenmene bak eve geçince bol bol evde çocukla zor ama mecbur artık.
Oğluna sarıl güzelce geçsin sıkıntınKızlar hepinize çok teşekkür ederim. Yazıpta göremediğim birileri varsa kusura bakmayın. Şükür eve gonderdi ama takib edeceğiz dedi. Bebegim dr 1900 gram olmuş. İlaç sayıları igne sayıları artti. Şükür şu an iyiyim
Kızlar hepinize çok teşekkür ederim. Yazıpta göremediğim birileri varsa kusura bakmayın. Şükür eve gonderdi ama takib edeceğiz dedi. Bebegim dr 1900 gram olmuş. İlaç sayıları igne sayıları artti. Şükür şu an iyiyim
Canım benim ki degisken bazen hiç durmuyor yerinde bazen cok sakinBenim kız galiba cok hareketli olucak durmuyor hiç herkesin ki farklı ama hamileliği senin dürtüyor arada bence iyi birsey hiç hareket etmemesinden
Miniş 2 kilo olmaya yaklaşmış bu çok iyiKızlar hepinize çok teşekkür ederim. Yazıpta göremediğim birileri varsa kusura bakmayın. Şükür eve gonderdi ama takib edeceğiz dedi. Bebegim dr 1900 gram olmuş. İlaç sayıları igne sayıları artti. Şükür şu an iyiyim
İnşallah canım çok sağolOğluna sarıl güzelce geçsin sıkıntın
Cok sağol canımÇok şükür canımÇok sevindim.
Kesinlikle öyle adını İpek koydum, nazlı ismiyle kötü anılarım olmasa nazlı koyacağım yaniMiniş 2 kilo olmaya yaklaşmış bu çok iyiiğne ilaç zor biliyorum sayısız ilaç ve iğnemden ama önemli olan ikinizin de bu süreci zamanında tamamlaması Rabbim şu ağrını yaşadıklarını görüyor inşallah sizin için en kolay ve sağlıklı şekilde olur şu doğum süreci Ahh minik kız daha gelişinden nazlı
Onlar biraz ağır eee bide yoğun ağrı çektin ne kadar hafiflese de adet dönemi gibi düşün o ağrı önce yere vururdu hafifleyince de insanın üstünden tır geçmiş gibi olurdu ama buna da şükür evine döndün yaKesinlikle öyle adını İpek koydum, nazlı ismiyle kötü anılarım olmasa nazlı koyacağım yaniilaçlar coo sersemletti, basimi tutamıyorum
Çok şükür canımKızlar hepinize çok teşekkür ederim. Yazıpta göremediğim birileri varsa kusura bakmayın. Şükür eve gonderdi ama takib edeceğiz dedi. Bebegim dr 1900 gram olmuş. İlaç sayıları igne sayıları artti. Şükür şu an iyiyim
Bu haftalarda olabilir dedi önemli olan açılmanin olmaması dediÇok şükür canımNeden olduğuyla ilgili bir şey dediler mi peki? Açılman da yok çünkü.
Kesinlikle canım dediğin gibi üzerimden tir geçmiş gibiyimOnlar biraz ağır eee bide yoğun ağrı çektin ne kadar hafiflese de adet dönemi gibi düşün o ağrı önce yere vururdu hafifleyince de insanın üstünden tır geçmiş gibi olurdu ama buna da şükür evine döndün yasen aynı çok temkinli ol en ufak şeyde hemen git hiç riske atma ilçede olunca erken davranmakta fayda var
Allahım ama cidden ismi Nazlı olacak kadar yok mu yaa
Varr canım benim 8 çıkmıştı 2 aydır depo kan ilaci kullanıyorumKızlar dün sağlık ocağında demir bakıldı bana ferritin 18 çıkmış, referans aralığı 30-400 arası görünüyor.
Var mı benim gibi olan? Pazartesi kontrolüm var konuşacağım doktorla
Ay ona kim olsa korkar minicik şeyler sonuçta ama şükür hanımefendi biraz daha sabretme kararı alarak durduKesinlikle canım dediğin gibi üzerimden tir geçmiş gibiyim
Benim.soguk kai eş sevk olayını duyunca bir anda çok kötü oldu bebek küçük nasıl olacak falan diye sabaha kadar korkuylaydik.
Kesinlikle nazlı ama koymam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?