2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Dindi canım iyiyim akşam aglYa ağlaya geldim inanamadım kendime ki benim ağrı eksiğim yüksektir
Cok gecmis olsun. Merak ettim hastanede bu sancilari durduracak serum vermiyorlar mi? Bir de neden oluyormus bu boyle surekli ya? Takip ettigim kadariyla acilma yok rahim agzi uzunlugu guzel vs neden bu agrilari cekiyorsunuz bir aciklama yapmiyorlar mi?

fionawoody kız eşin ne sürpriz yapıyor

Çok istediğim bir 5 taş vardı onu almış kendi mesaideydi dün akşam öncesinde de benim işten eve geldiğim saatte çiçek gönderdi bir de olmazsa olmaz pasta aldı gelirken bir de mesaiye kaldığı için pastanede pasta kalmamış oda elsa prensesli pasta almış bana pastanede pasta kalmamıştı demiyor da mesajı aldın değil mi karıcım sen bir prensessin demek istediğim için böyle bir şey seçtim diyor pastaneci de kız çocuğuna alıyor sanıp içine pembe balon koymuş poşetten çıktı balondan haberi yok oradan yakalandı

Ama bence çok romantik hahahahha prenses Elsa

İlaç verdiler canım yalancı ağrılar olabilir dediler. İlaçlardan sonra rahatladım zaten doktor gelmedi daha onu bekliyorum

İnşallah canım.ilaclsrdan ignelerden saflastim resmen birazdan bir daha nst çekecekler ins iyi çıkarsa doktor büyük ihtimal çıkarır dediler
Çok geçmiş olsun ya akşamları pek giremiyorum şimdi gördüm işin en kötü yanı da arkanda bir çocuğunun daha olması çok iyi anlıyorum seni

Kizlar dogum cantasi hazırlayan var mi aranizda eski mesajlara cok bakamadim ama
Ben üstünkörü hazırladım ne olur ne olmaz diye.bebeğe 5 parça hastane çıkışı koyduk zaten okadar almıştım.kendime 2 gecelik 2 külot 2 atlet.bi paket bez.ağız mendili.battaniye.müslin örtü.1 paket ıslak mendil koydum.pişik kremi almadım daha alınca onu da koyucam.terlik koyucam.tam değil çanta ama acil bişey olursa iş görsün diye hazırladım

Benimde 15 ine doktor randevum var sabah gidicem ama oturduğum yerden kalkamıyorum yatsam dönemiyorum topaç gibiyim iyice kocaman oldu karnım ve aşağıda çok aşağıda olduğu için doğru düzgün yürüyemiyorum da öyle geçip gidiyor işte günler mücadele içinde :)

Bende öyleyim penguen gibiyim
Yatmak kalkmak eğilmek cok zorlaştı.
Hayırla saglikla bir doğuralım yavrularımızı insallah. Rüyalarıma giriyor artik

Sağol canım doktoru bekliyoruz hala bakalım ben şu an iyiyim şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…