- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #17.041
Cok gecmis olsun. Merak ettim hastanede bu sancilari durduracak serum vermiyorlar mi? Bir de neden oluyormus bu boyle surekli ya? Takip ettigim kadariyla acilma yok rahim agzi uzunlugu guzel vs neden bu agrilari cekiyorsunuz bir aciklama yapmiyorlar mi?Dindi canım iyiyim akşam aglYa ağlaya geldim inanamadım kendime ki benim ağrı eksiğim yüksektir
Ama bence çok romantik hahahahha prenses ElsaÇok istediğim bir 5 taş vardı onu almış kendi mesaideydi dün akşam öncesinde de benim işten eve geldiğim saatte çiçek gönderdi bir de olmazsa olmaz pasta aldı gelirkenbir de mesaiye kaldığı için pastanede pasta kalmamış oda elsa prensesli pasta almış bana pastanede pasta kalmamıştı demiyor da mesajı aldın değil mi karıcım sen bir prensessin demek istediğim için böyle bir şey seçtim diyor pastaneci de kız çocuğuna alıyor sanıp içine pembe balon koymuş poşetten çıktı balondan haberi yok oradan yakalandı
İlaç verdiler canım yalancı ağrılar olabilir dediler. İlaçlardan sonra rahatladım zaten doktor gelmedi daha onu bekliyorumCok gecmis olsun. Merak ettim hastanede bu sancilari durduracak serum vermiyorlar mi? Bir de neden oluyormus bu boyle surekli ya? Takip ettigim kadariyla acilma yok rahim agzi uzunlugu guzel vs neden bu agrilari cekiyorsunuz bir aciklama yapmiyorlar mi?
Çok geçmiş olsun ya akşamları pek giremiyorum şimdi gördüm işin en kötü yanı da arkanda bir çocuğunun daha olması çok iyi anlıyorum seniİnşallah canım.ilaclsrdan ignelerden saflastim resmen birazdan bir daha nst çekecekler ins iyi çıkarsa doktor büyük ihtimal çıkarır dediler
Kesinlikle beni en çok üzen o olduÇok geçmiş olsun ya akşamları pek giremiyorum şimdi gördüm işin en kötü yanı da arkanda bir çocuğunun daha olması çok iyi anlıyorum seni
Ama bence çok romantik hahahahha prenses Elsa
Ben üstünkörü hazırladım ne olur ne olmaz diye.bebeğe 5 parça hastane çıkışı koyduk zaten okadar almıştım.kendime 2 gecelik 2 külot 2 atlet.bi paket bez.ağız mendili.battaniye.müslin örtü.1 paket ıslak mendil koydum.pişik kremi almadım daha alınca onu da koyucam.terlik koyucam.tam değil çanta ama acil bişey olursa iş görsün diye hazırladımKizlar dogum cantasi hazırlayan var mi aranizda eski mesajlara cok bakamadim ama
Kesinlikle beni en çok üzen o oldu
Marttan beri yokKızlar cinsel iliskiye devam ediyo musunuz? Ben hamilelikte istegi tavan yapanlardanım ama bi zarari olur mu diye de merak ediyorum. Iliski sonrasi ağrı, sancı, kanama falan hiç olmadı simdilik
Hastanedeyim doktoru bekliyorum inşallahAllah yardımcın olsun hastane de misin halâ ? Eğer hastanedeysen en kısa zamanda çıkarsın inşaAllah yavrunla kavuşursun
Canım çok geçmiş olsun.Doğumun başlamamış olmasına çok sevindim.seninle 1 gün arayla gidiyoruz sürekli takip ediyorum.inşallah hepimiz 37. Haftayı devirebilirizHastanedeyim doktoru bekliyorum inşallah
Ay çok sevindim canım iyi olmanaİyiyim.canim sonn nst de sancı hafiff çıktı doktoru bekliyoruz inşallah çıkarır
Gunaydın hanımlar
Dilyy gecmis olsun nasil son durum?
Ben pek giremedim bu ara yine.
Bebek hareketleri büyüdükçe yer daraliyo diye mi nedir sadece hafif dürtüyor gibi hisseder oldum. Daha 1 hfta once gümbür gümbürtü. Sizde durumlar nasıl? 15 inde doktoruma randevum var.
Bende öyleyim penguen gibiyimBenimde 15 ine doktor randevum var sabah gidicem ama oturduğum yerden kalkamıyorum yatsam dönemiyorum topaç gibiyim iyice kocaman oldu karnım ve aşağıda çok aşağıda olduğu için doğru düzgün yürüyemiyorum da öyle geçip gidiyor işte günler mücadele içinde :)
İnşallah canım sağolCanım çok geçmiş olsun.Doğumun başlamamış olmasına çok sevindim.seninle 1 gün arayla gidiyoruz sürekli takip ediyorum.inşallah hepimiz 37. Haftayı devirebiliriz
Sağol canım doktoru bekliyoruz hala bakalım ben şu an iyiyim şükürGunaydın hanımlar
Dilyy gecmis olsun nasil son durum?
Ben pek giremedim bu ara yine.
Bebek hareketleri büyüdükçe yer daraliyo diye mi nedir sadece hafif dürtüyor gibi hisseder oldum. Daha 1 hfta once gümbür gümbürtü. Sizde durumlar nasıl? 15 inde doktoruma randevum var.
Hadi inşallah güzel haberler al.Sağol canım doktoru bekliyoruz hala bakalım ben şu an iyiyim şükür
İnşallah szeryandi canımHadi inşallah güzel haberler al.
Senin ilki sezeryan miydi canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?