- 31 Ağustos 2015
- 1.524
- 1.989
- 133
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #17.101
yok koyma koyma ipek iyidir =) çok geçmiş olsun canım dayanacak biliyorum minik kızın sadece sizi çok merak edip arada gelsem mi diye yokluyor.Kesinlikle canım dediğin gibi üzerimden tir geçmiş gibiyim
Benim.soguk kai eş sevk olayını duyunca bir anda çok kötü oldu bebek küçük nasıl olacak falan diye sabaha kadar korkuylaydik.
Kesinlikle nazlı ama koymam
ya bak çok sinirlendim şöyle ağızlarının üstüne bi tane vurcan. bekarsın ne zaman evelncen diye darlarlar evlenirsin çocuk ne zaman diye. çocuk olur ikinci ne zaman diye. çok sinirleniyorum böyle oluncaAy ona kim olsa korkar minicik şeyler sonuçta ama şükür hanımefendi biraz daha sabretme kararı alarak durduAllahım bu benim ilk hamileliğim inşallah ben sağlıklı bebek de sağlıklı olur burdan sonrasını Rabbim isteyene versin valla ben süreci burda kapatırım bunca şey sonrası bazen çevremde aileden ikinci çocuk da mı böyle zor iğne ilaç ile olacakmış diyor bana bir sinir geliyor kimse ikinci düşünecek mi dur bakalım demiyor biri yaptılar çoktan ikinin planına geçtiler
Sonra pat diye yüzlerine lafı söyleyince de ben sinirli oluyorumyok koyma koyma ipek iyidir =) çok geçmiş olsun canım dayanacak biliyorum minik kızın sadece sizi çok merak edip arada gelsem mi diye yokluyor.
ya bak çok sinirlendim şöyle ağızlarının üstüne bi tane vurcan. bekarsın ne zaman evelncen diye darlarlar evlenirsin çocuk ne zaman diye. çocuk olur ikinci ne zaman diye. çok sinirleniyorum böyle olunca
sen öyle diyenlere beni örnek göster birinciden sonra öyle tırstım ki 6 yıl sürdü ikinciye ikna olmamSonra pat diye yüzlerine lafı söyleyince de ben sinirli oluyorumbide ikna çabası öyle deme hele bunu bir gör nasıl isteyeceksin ikinciyi diye diye bak anlatırken yine sinir oluyorum aslında sırf bu yüzden değişik birşey derler deli ederler diye eşimin ailesi aradığında beni de onu da arasalar o konuşur asla denk düşürmemeye çalışıyor çünkü babası bak annesi değil babası tam bir facia kendi annemden duymadığım akılları verecek erkek haliyle
Biz galiba kazara olmazsa ikna olamayızsen öyle diyenlere beni örnek göster birinciden sonra öyle tırstım ki 6 yıl sürdü ikinciye ikna olmam
ayy karı kılıklı kayınpeder haa Allah düşmanıma vermesin benim bir arkadaşımınki de öyle. kaynanasının gıkı çıkmıyor arkadaşım atıyorum bir yemeği yanlış pişirmiş olsa günlerce öyle değil böyle pişircektin diye soyleniyor adam
Benim 7 çıkmıştı, sonra 11 oldu. 3 4 haftadır bir daha bakmadık. Gebelikte Referans değeri 15 üstü olmalı diye biliyorum. Eğer yükselmezse sona doğru serumla veriyorlar.Kızlar dün sağlık ocağında demir bakıldı bana ferritin 18 çıkmış, referans aralığı 30-400 arası görünüyor.
Var mı benim gibi olan? Pazartesi kontrolüm var konuşacağım doktorla
sen öyle diyenlere beni örnek göster birinciden sonra öyle tırstım ki 6 yıl sürdü ikinciye ikna olmam
ayy karı kılıklı kayınpeder haa Allah düşmanıma vermesin benim bir arkadaşımınki de öyle. kaynanasının gıkı çıkmıyor arkadaşım atıyorum bir yemeği yanlış pişirmiş olsa günlerce öyle değil böyle pişircektin diye soyleniyor adam
Hepimiz bu hamileliklerden sonra ikinciye zor gözüyle bakıyoruz yalnızBiz galiba kazara olmazsa ikna olamayızAy çok tuhaf değil mi ama yaa benim babamdan böyle görmeyince ilk şok olmuştum pısırık biri olmadığım için idare etmem zor değil susturabiliyorum ama çok beyin yoruyor öyle öyle kv yi yemiş bitirmiş kadın şimdi tam bir üşengeçler kraliçesi hayattan elini eteğini çekmiş beden yaşı 54 ruh 100 dolaşıyor pardon dolaşsa iyi oturuyor ama abartmıyorum günün yarısından fazlasını oturup öyle bakıyor en merak ettiğim şey böyle bir eve minik bebek ile gidince ne olacak
Deme ne olur bak diyorum Rabbim asla elimizdeki ile imtihan etmesin isteyene hayırla bakabilecek olana da nasip etsin valla benim fazlada gözüm yokHepimiz bu hamileliklerden sonra ikinciye zor gözüyle bakıyoruz yalnız1 yıl sonra yine burada buluşuyormuşuz ikinci hamileliklerle
Allah aşkına topik olarak kendimizi okuyalım valla aksiyonumuz hiç eksik değilKapi çaldı birden ayağa kalkınca hali kaydi düşüyordum belim cok kötü oldu. Düşmedim ama düşmüş kadar agri oldu
Tekrar kan tahlili yapıldı mı canım şimdi nasıl olmuş yükselmiş mi?Varr canım benim 8 çıkmıştı 2 aydır depo kan ilaci kullanıyorum
anladım canım yükselmiştir umarım senin deBenim 7 çıkmıştı, sonra 11 oldu. 3 4 haftadır bir daha bakmadık. Gebelikte Referans değeri 15 üstü olmalı diye biliyorum. Eğer yükselmezse sona doğru serumla veriyorlar.
İnsanlar gerçekten çok boş konuşuyorlar ya söylenecek söz var söylenmeyecek söz ver. Kimseyi ilgilendirmez ki gerçekten sinir okuyorum.Ay ona kim olsa korkar minicik şeyler sonuçta ama şükür hanımefendi biraz daha sabretme kararı alarak durduAllahım bu benim ilk hamileliğim inşallah ben sağlıklı bebek de sağlıklı olur burdan sonrasını Rabbim isteyene versin valla ben süreci burda kapatırım bunca şey sonrası bazen çevremde aileden ikinci çocuk da mı böyle zor iğne ilaç ile olacakmış diyor bana bir sinir geliyor kimse ikinci düşünecek mi dur bakalım demiyor biri yaptılar çoktan ikinin planına geçtiler
Gereksiz heyecan seviyor benim kızyok koyma koyma ipek iyidir =) çok geçmiş olsun canım dayanacak biliyorum minik kızın sadece sizi çok merak edip arada gelsem mi diye yokluyor.
ya bak çok sinirlendim şöyle ağızlarının üstüne bi tane vurcan. bekarsın ne zaman evelncen diye darlarlar evlenirsin çocuk ne zaman diye. çocuk olur ikinci ne zaman diye. çok sinirleniyorum böyle olunca
Sağol canım bir ara bende doğuracağı sandım gerçekten ama Ertuğrul bey çok ilgilendi gerçekten doktor değiştirme kararım sonsuza kadar değiştiDilyy canım büyük gecmis olsun neler olmus öyle bastan sona yeni okudum , doğuracaksin sandım oh cok sukur taburcu olmussun ins bi daha yasamazsin ayni seyi . Cok zor bi gece gecirmissin,Güzelce yat dinlen kuzum .
Geçmiş olsun canım inşallah gelişiminde bir sıkıntı olmazda zamanın da doğarKızlar biliyorsunuz bir enfeksiyon süreci geçiriyorum. Bu süreçte bebeğimin suyu azaldı ve gelişimi yavaşladı. Acil sezeryan 36. Haftada sezeryan gündeme geldi. Sonra doktor 2 günde bir yakın takip istedi.
Bugün tekrar kontrole gittim
Bundan önce hep asistanları ölçüm yapıyordu kendi yorumluyordu. Bugün kendi girdi ultrasona, iyi bir cihazla. Baya dikkatli ölçtü, gelişimi 1 hafta geri, suyu evet az ama çok kritik seviyede değil dedi. 2 günde bir takip yerine 5 günde bir dedi. Bu şekilde giderse 37 e kadar bekleyebiliriz dedi rahatladım. Kilosu da son ölçümlerle 2350 çıktı çok şükür. Şimdi bekliyoruz bakalım. Eğer crp yükselirse yine hemen alabilir sezeryana, amq antibiyotik kullanarak süre geçirmeye çalışacağız. Şimdilik durum stabil
Carsamba tekrardan kan tahlili istedi canım bakalim yukseldi gibi sanki halsizligim gitti şükür ki. Gyno ferro sanol bende kullandim ama etki etmedi bana gynoferron depo verdi simdi bu daha rahat icmesiTekrar kan tahlili yapıldı mı canım şimdi nasıl olmuş yükselmiş mi?
Doktoruma sonuçları attımBöyle yapmış sadece
anladım canım yükselmiştir umarım senin deHangisini kullanıyorsun? Ben gyno ferro sanol kullanıyorum daha doğrusu kullanmalıydım
Oh çok şükür baya nefes almışsındır amaKızlar biliyorsunuz bir enfeksiyon süreci geçiriyorum. Bu süreçte bebeğimin suyu azaldı ve gelişimi yavaşladı. Acil sezeryan 36. Haftada sezeryan gündeme geldi. Sonra doktor 2 günde bir yakın takip istedi.
Bundan önce hep asistanları ölçüm yapıyordu kendi yorumluyordu. Bugün kendi girdi ultrasona, iyi bir cihazla. Baya dikkatli ölçtü, gelişimi 1 hafta geri, suyu evet az ama çok kritik seviyede değil dedi. 2 günde bir takip yerine 5 günde bir dedi. Bu şekilde giderse 37 e kadar bekleyebiliriz dedi rahatladım. Kilosu da son ölçümlerle 2350 çıktı çok şükür. Şimdi bekliyoruz bakalım. Eğer crp yükselirse yine hemen alabilir sezeryana, amq antibiyotik kullanarak süre geçirmeye çalışacağız. Şimdilik durum stabil
Geçmiş olsun insallah zamanında gelirKızlar biliyorsunuz bir enfeksiyon süreci geçiriyorum. Bu süreçte bebeğimin suyu azaldı ve gelişimi yavaşladı. Acil sezeryan 36. Haftada sezeryan gündeme geldi. Sonra doktor 2 günde bir yakın takip istedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?