• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    227
Aa çok şaşırdım Zero da aspartam var tatlandırıcı ve çok zararlı çocuklara da normal kola içmen daha iyi bence canım bi araştır istersen
Sadece cocuklara mi kimseye faydali degil canim haklisin. Ama iste dedigim seye geliyoruz. Doktor ac da sise sise kafana dik demedi. Ara ara, birkac yudum aldim, dedigi gibi sakinlestirdi bulantimi. Ama benim hicbir zaman cola ve turevleriyle aram iyi olmadigi icin de devami gelmedi. Benim doktorumun bana su ana kadar yeme icmeyle ilgili herhangi bir kisitlamasi asla olmadi. Suyunu cikarmadiktan sonra her seyin yiyip icilebilcegini soyluyor. Kilo kontolunu birakma diyor. Ciger konusunda da kuzu cigeri ye dedi. Cok faydaliymis. Guzel temizlenmis olsun, haftada iki kere dahi yiyebilirsin dedi.
Bana su ana kadar herhangi ek vitamin takviye vs baslamadi. Folik asiti de 14.haftaya kadar kullanicaz dedi. Ben aralqrda aksatiyorum o ayri.
10. haftanin icindeyiz. Bu hafta beta hcgnin en peak yaptigi haftaymis. Bulanti kusmalarin bu haftadan sonra dususe gecicek dedi. Onun haricinde cok sukur her sey yolunda.

Kızlar ne kadar güzel neredeyse çoğu kişi cinsiyeti öğrendi bana 11 haftalıkken muayeneye gittiğimde 18. haftada öğrenebilirsin net bir şekilde ondan önce söylemek doğru değil değişebiliyor çünkü dedi doktor ama ben dayanamam o zamana kadar merakla bayram sonrasını bekliyorum 15 haftalık olacak umarım öğrenebilirim :dua::halay:

Ahahah benim oglum 6 yasinda kardes istiyor ama erkek kardes istiyor. Bazen diyorum insallah erkektir uzulmesin oglum diye 😂 diyorum ki kiz da olabilir annecim diyorum. O zaman ikinci olacak kardeşim erkek olur belki diyo 😂😂 erkek kardes buldurana kadar dogurtacak beni kendince 😂😂😂
Valla iyiymiş bizim ki istrmiyor hiç 😂 ins alışır zamanla

Eder canım benim bir çok arkadaşım 11 yada 12 de öğrendi kızları olacağını🥰 inşallah değişmez çünkü kendini kıza adapte edip yada erkeğe hiç farketmez tam tersi çıkınca insan bi tuhaf oluyor 😀
Ay bu durumu biz yaşadık iki doktorda ikisi de 11: haftada 100 de 100 kız dediler 14. Haftada erkek dediler kesin hatta pipisini bile gösterdiler bütün eşim ve ben kız istiyorduk hep şimdi olsun oğlumuzda sağlıklı olsun diyoruz :)

Ahahah benim oglum 6 yasinda kardes istiyor ama erkek kardes istiyor. Bazen diyorum insallah erkektir uzulmesin oglum diye 😂 diyorum ki kiz da olabilir annecim diyorum. O zaman ikinci olacak kardeşim erkek olur belki diyo 😂😂 erkek kardes buldurana kadar dogurtacak beni kendince 😂😂😂
Benim oglumda 5 yaş. Bu yaş gurupları kreşe gittiğinden herkesin kardeşi var benim yok diye istiyor.ben kızim olmadığı için kız istiyorum ama benim oglumda erkek istiyor.2 tane kız kuzeni var ,herkes kız bı ben erkeğim diye üzülüyor 🙈 belki kız olabilir diyince benimle pazarlık yapıyor o zmn iki tane olsun ben erkeğe bakarım sen kıza diyor 😅

Kızlar çıktım kontrolden 1,7 ense kalınlığı , 50 mm boyu çıktı minnoş minnoş zıplıyordu ayyyy çok güzel Rabbim herkesin evladına sağlık sıhhat versin takviye verdi onları alıyoruz şimdi, ikili testi yapalım dedi doktor yaştan dolayı yüksek çıkarsa canım sıkılır boluna dedim çıkamayabilir dedi.10-15 gün sonra çıkacak nasipse iyi sonuçlar alalım inşallah
Harika maşallah. Ben de dr kapısında bekliyorum. Cinsiyet hakkında bir şey söyledi mi. Ben soracağım, erken diyecek büyük ihtimalle 🙈

Benimde bugun araya sıkıştırdığım bir kontrolüm var 😅 ikili test sonuçlarım bi çıkmadı , doktora soracağım gitmişkende bi bebişi görelim belki bizede cinsiyet hakkinda tekrardan bir şeyler söyler ya da kesinlestirir 😂 bayrama anneannesine gidecegiz çünkü yolculuklar başlasın ❤🤗

Kızlar çıktım kontrolden 1,7 ense kalınlığı , 50 mm boyu çıktı minnoş minnoş zıplıyordu ayyyy çok güzel Rabbim herkesin evladına sağlık sıhhat versin takviye verdi onları alıyoruz şimdi, ikili testi yapalım dedi doktor yaştan dolayı yüksek çıkarsa canım sıkılır boluna dedim çıkamayabilir dedi.10-15 gün sonra çıkacak nasipse iyi sonuçlar alalım inşallah
İnşallah normal çıkar canım ona hiç takılma bak benim normal çıkmasına rağmen doktor yüzünden dün o kadar korku yaşadım 😱

Sadece cocuklara mi kimseye faydali degil canim haklisin. Ama iste dedigim seye geliyoruz. Doktor ac da sise sise kafana dik demedi. Ara ara, birkac yudum aldim, dedigi gibi sakinlestirdi bulantimi. Ama benim hicbir zaman cola ve turevleriyle aram iyi olmadigi icin de devami gelmedi. Benim doktorumun bana su ana kadar yeme icmeyle ilgili herhangi bir kisitlamasi asla olmadi. Suyunu cikarmadiktan sonra her seyin yiyip icilebilcegini soyluyor. Kilo kontolunu birakma diyor. Ciger konusunda da kuzu cigeri ye dedi. Cok faydaliymis. Guzel temizlenmis olsun, haftada iki kere dahi yiyebilirsin dedi.
Bana su ana kadar herhangi ek vitamin takviye vs baslamadi. Folik asiti de 14.haftaya kadar kullanicaz dedi. Ben aralqrda aksatiyorum o ayri.
10. haftanin icindeyiz. Bu hafta beta hcgnin en peak yaptigi haftaymis. Bulanti kusmalarin bu haftadan sonra dususe gecicek dedi. Onun haricinde cok sukur her sey yolunda.
Tabi canım herkese zararlı doğru yudum yudumdan bir şey de olmaz bende azar azar yenilmesi gerektiğini düşünüyorum yani canının istediği her şeyi tabi çiğ et veya çiğ balım tarzı şeyler dışında ciğer konusunda bende aslımda hiç sevmem normal ciğeri yiyemiyorum ama burda akciğeri kavuruyolar kıyma gibi farklı olduğu için sanırım bi onu yiyebildim ama kuzu akciğeri mi bilmiyorum tabi bende dün unutmuşum prilam içmeyi ama çok güzel geçirdim günü sanırım azalmış baya yoksa yataktan kalkamıyodum hepimiz zor günleri geride bırakıyoruz sanırım şimdi tadını çıkarmaya başlıcaz inşallah🤗🙏

Benimde bugun araya sıkıştırdığım bir kontrolüm var 😅 ikili test sonuçlarım bi çıkmadı , doktora soracağım gitmişkende bi bebişi görelim belki bizede cinsiyet hakkinda tekrardan bir şeyler söyler ya da kesinlestirir 😂 bayrama anneannesine gidecegiz çünkü yolculuklar başlasın ❤🤗
Ayy ne güzel 🤗🤗 bayramda ailenin yanındasın o zaman ❤️ Hadi inşallah cinsiyeti de söyler ailene müjdelersin yüzyüze🤗

Ay bu durumu biz yaşadık iki doktorda ikisi de 11: haftada 100 de 100 kız dediler 14. Haftada erkek dediler kesin hatta pipisini bile gösterdiler bütün eşim ve ben kız istiyorduk hep şimdi olsun oğlumuzda sağlıklı olsun diyoruz :)
😂😂😂 allahım oda ayrı bi şok oluyor demi değişince ☺️ aynen sağlıkla gelsinlerde insan işte tabiki oğlu varken kızı da olsun istiyor 😊

Ayy gözünaydın canım ayrı bi mutlu oluyor gün boyu insan güzel haberlerini alınca bebişlerin 🤗🤗 hangi takviyeleri verdi ? İçini Ferhat tut güzel çıkıcak inşallah sonuçların🙏🙏

İyiyiz iyiyiz çok şükür Selizaycım doktor mağdurlarımız olanlar oldu ama şükür hiçbir sorum yok ☺️ Cinsiyetler öğreniliyor yavaş yavaş ☺️ Sen nasılsın hala annemlerde misin nasıl geçiyor 😍
Evet canım annemdeyim yarın dönüyorum. 😍 Ben de perşembe öğrenecem kesin cinsiyeti ❤️Takip edemedim grubu neler oldu

Aynen öyle canım resmen travma oldu 😔 inşallah sıcak bakar ♥️
Çok şikayet varmış o doktor hakkında herhalde yazsanız şikayet etsenize canım. Sonuçta bu çok önemli bir konu aman ekmeginden olmasın denecek birşey değil. Ya düzgün yapsın yada yapmasın. Hamile insanı böyle şeylerle korkutmak doğacak bebekler içinde tehlikeli

Çok şikayet varmış o doktor hakkında herhalde yazsanız şikayet etsenize canım. Sonuçta bu çok önemli bir konu aman ekmeginden olmasın denecek birşey değil. Ya düzgün yapsın yada yapmasın. Hamile insanı böyle şeylerle korkutmak doğacak bebekler içinde tehlikeli
Canım adam zaten çok yaşlı... Artık bir daha gitmem ona. Eminim şikayet eden de vardır ama kadın doğum uzmanı sorunumuz var ne yazık ki burada 😔 ama gerçekten insan çok etkileniyor

Ne güzel kusmuyorum dedigim gün kendi kendime nazar değdiriyorum 😅😅 neyi fark ettim ayrıca kızlar kustuktan sonra yüzümde kırmızı ufak noktacıklar çıkıyor göz altlarımda 3 4 gün cilli gibi dolanıp sonra geçiyor 😑
Aynısı bende kendimi bildim bileli oluyor çocukluktan bu yana ne zaman kussam öyle benekli geziyorum birkaç gün 🙈

Back
X