• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    227
Evet dogru. Bana da aile hekim mayısta bile dedi sık sık bize gelme .hergun 10 kişinin korona çıkıyor. Geçen hafta gittik anneme tekrar aşı vurduk. Iyiki de otelden ayrıldım bir süre almanlar geldiler ,İngiltere onlar test vermiyorlar gelince .Bende çok korkuyorum
Benim cocuk cok sık hasta oluyor. Simdide burnu akmaya basladi beni cok korkutuyor 😅

Ayy gözünaydın canım ayrı bi mutlu oluyor gün boyu insan güzel haberlerini alınca bebişlerin 🤗🤗 hangi takviyeleri verdi ? İçini Ferhat tut güzel çıkıcak inşallah sonuçların🙏🙏
Canım multivitamin verdi içinde yok yok bir de d3 magnezyum kalsiyum içeren bir takviye verdi tabiki Demir ilacı da 😵‍💫

l
IMG_20220706_120724.webp
merhaba teyzeler 😂 adetime göre 11+3 ultrasona göre 12+1 deyiz.Ense çok iyi 1.1 dedi.Ama yavrum keyfinden ödün verip asla yerinden dönmedi cinsiyet görmedik 😂 tarama için kan verdim 15 günü bulurmuş hayırlısı inşallah

Bende hiç birsey hissetmiyorum 🤪🤪🤪göbek de yok 🤷‍♀️
İlkinde benimde oyle olmustu ama ikincide gercekten cabuk cikiyormus. Yani disardan gorenler hamile demez ama pantolanlarimin onu kesinlikle rahatsiz ediyor giyemiyorum. Hamile pantolonu giyecek kadarda degilim.mecbur elbise giyiyorum😁

lEki Görüntüle 3094741 merhaba teyzeler 😂 adetime göre 11+3 ultrasona göre 12+1 deyiz.Ense çok iyi 1.1 dedi.Ama yavrum keyfinden ödün verip asla yerinden dönmedi cinsiyet görmedik 😂 tarama için kan verdim 15 günü bulurmuş hayırlısı inşallah
Cikolata yeseydin girmeden keske .uykusu dan uyanirdi belki 😍

Hamilelik döneminde en lanet okuduğum şey koltuklarım oldu arkadaşlar.Chester koltuk cidden pişmanlık benim artık bu bütün delikleri tek tek süpürecek dermanim kalmadı 😂😂😂
Ahahah 1 buçuk yasinda ki Kizim saolsun ben de hergun silerim o deliklerde gecen gun ekmek parçacıkları topladim ben🤢😂

Back
X