• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Esin belki yüzü yok gelmeyin demeye ama karşıdaki insanlar bildikleri halde gelmeleri cidden sinir bozucu kendilerinin düşünmesi gerekirdi bunu. Ama kabul etmiş birkere oyuzden üzme kendini bebeğine birseh olmasın okadar zor durumlar atlattin düşüncesiz insanlar yüzünden kendini strese sokma
Evet esimde benim abarttigimi dusunur gibi yapinca ona patladim bende..ama bebek icin bir daha kimseyle tartismamaya ozen gosterecegim .bunlar yuzunden bebegim zarar gorse kendimi de suclu hissederim. 💆

Ben ilk gebeliğimde 25 yaşındaydım. Bu tür ürünler pek bilinmiyordu o zaman çok kilo aldım ama çatlamadım. İkinci gebeliğimde 33 yaşındaydım. Buürünler vardı piyasada ama ben yine kullanmadım. Bence cilt tipi biraz belirleyici oluyor. Elastikiyeti fazla sanıyorum 17 kiloya rağmen karnımda çatlak hiç yok. Emzirme ve lohusalık dönemimde göğsüm hatta dekoltem çatladı. Çünkü zaten göğüslerim çok büyüktü bir de emzirme olunca yağı alıp göğsüme sürmediğime pişmanım.
Eğer siz de kilo alıp verince çok çatlamadıysanız belki ihtiyaç yoktur bu yağlara. Ama her durumda ihtiyatlı olmak bakımlı olmak iyidir tabi o ayrı.
Be kullansam kantaron benzeri doğal yağlara yönelirdim sanıyorum.
Bu seferde de çatlamam diye Ümit ediyorum🙏
Canım ben kilo alıp verirken her yerim çatladı şu anda da var çatlaklarım hamilelikte artmasın diye en azından önüne geçeyim diyor..

Sen bişey deme bence eşinin söylemesi lazım gelmeyin diye.herkes ayrı düşüncesiz ya
yok canim eşim demez oyle bende ona kiziyorum ya .Sen birsey yapmazsin yatarsin diyor ama ben bir aydir yatiyorum evim haliyle kirlendi bu sekilde ozellikle esim tarafindan birinin gormesinden rahatsiz olurum ama elden gelen birsey yok 🤷

Cok zor canim ya🥺onlar emekli degil mi gelemiyorlar mi epey uzun zaman olmus . Ben esimle kendi memleketimde yasiyorum ama esim surekli ilerde kendi memleketine tasinacagimizi soyluyor. O bile uzuyor beni cunku cok uzak tam 13,14 saat sürüyor arabayla
Babam emekli ama çalışıyor hala. Ben evin en büyüğü idim evde on altı yaşında kardeşim var... Yine iki tane daha yirmi üstü kardeşim var. Tabi bir de yaşlı dede var... Maddiyat da var. 1000 km yol... Bakalım doğuma gelecekler. Bende nasipse Kasım'da gideceğim gözümü karattim🤔

Babam emekli ama çalışıyor hala. Ben evin en büyüğü idim evde on altı yaşında kardeşim var... Yine iki tane daha yirmi üstü kardeşim var. Tabi bir de yaşlı dede var... Maddiyat da var. 1000 km yol... Bakalım doğuma gelecekler. Bende nasipse Kasım'da gideceğim gözümü karattim🤔
Ev kalabalikmis tabi yaşlı dede varsa cok zor gelmeleri. Maddiyatta dedigin gibi eskiden bu kadar yol parasi dusunulmezdim en son eşimin memleketine git get 2200 tl tuttu🤧 ins kasimda nasip olur canim.

Ya canim burda konuyu tekrar acip sinirlenmek istemiyorum ama ben bu haldeyken yatili misafir kabul etmis cildirtcak beni ya cok mu zor musait degiliz demek .daha gecen sene geldi amcasigil.her yaz geliyorlar bu sefwr gelmeyiversinler .Ve benim asiri tepki verdigimi dusunuyor saka gibi. Yani durumum musait olsa ustune cikip tepincem 😬o kadar sinirliyim. Karsidaki insanlar da tuhaf halimi bildikleri halde gelecekler. Ben annemin evinde kaliyorum tuvalet disi kalkmam yasak gercekten aklimi kacircam insanlarin dusuncesizliginden.Arayip ben mi desem musait degiliz diye sorun yasarmiyim bilmiyorum..
Ya insanlari gercekten anlamıyorum. Biz olsak utanırız cekiniriz ne kadar rahatlar böyle. Sen uzmemeye calis kendini yine de. Rahatini hic bozma yatmaya devam et. Belki utanır da erken giderler

Ya canim burda konuyu tekrar acip sinirlenmek istemiyorum ama ben bu haldeyken yatili misafir kabul etmis cildirtcak beni ya cok mu zor musait degiliz demek .daha gecen sene geldi amcasigil.her yaz geliyorlar bu sefwr gelmeyiversinler .Ve benim asiri tepki verdigimi dusunuyor saka gibi. Yani durumum musait olsa ustune cikip tepincem 😬o kadar sinirliyim. Karsidaki insanlar da tuhaf halimi bildikleri halde gelecekler. Ben annemin evinde kaliyorum tuvalet disi kalkmam yasak gercekten aklimi kacircam insanlarin dusuncesizliginden.Arayip ben mi desem musait degiliz diye sorun yasarmiyim bilmiyorum..
Kalkma yerinden, yemeğini de yapıp önüne koyarlar. Bırak evi eşin düzenlesin. Utanması gerekenler onlar olsun. Hem yardımcı da olurlar. Yattığın yerde muhabbet edeceğin 2 insan olur, yemeğini önüne getirenler olur.

Kalkma yerinden, yemeğini de yapıp önüne koyarlar. Bırak evi eşin düzenlesin. Utanması gerekenler onlar olsun. Hem yardımcı da olurlar. Yattığın yerde muhabbet edeceğin 2 insan olur, yemeğini önüne getirenler olur.
Yok canim evde durmazlar cok aktif kisiler.Antalya da oldugumuzdan gecen geldiklerindede her gune bir plan yapmislardi.Ben kendi ihtiyaclarimi yapamiyorum 5 yasinda oglum da var bir de kullandığım igneyi annem yapiyor mecburen annemlerde kalmaya devam ederim🤷

yok canim eşim demez oyle bende ona kiziyorum ya .Sen birsey yapmazsin yatarsin diyor ama ben bir aydir yatiyorum evim haliyle kirlendi bu sekilde ozellikle esim tarafindan birinin gormesinden rahatsiz olurum ama elden gelen birsey yok 🤷
Davet edilmeden insan bi çay içmeye gitmeye çekinir, bunlar maaşallah yatılı uzun süreli kalmaya geliyorlar.. hem de sadece erkekle görüşerek :kızgın: evdeki kadına sormayı geç, evin kadını kendisi davet etmediği halde hem de yatılı gitmek en basitinden görgüsüzlük. bence sonuna kadar haklısın ben de olsam olay çıkarırdım ben burda eşek başı mıyım diye. Karşı tarafa da yansıtırdım yani fişeklemek gibi olmasın da.. bu ne böyle her sene her sene eşine biz geliyoruz deyip kafalarına estikleri gibi bedava yemek hizmet tatile gelemezler yani.. tabii belki çok sevdiğiniz insanlardır siz de gelmelerinden mutlu oluyorsunuzdur güzel bi samimiyet vardır o apayrı da. Şu hamilelik bitene kadar takmamaya çalışman en güzeli tabii umarım seni yatarken görünce bi parça utanırlar en azından

Davet edilmeden insan bi çay içmeye gitmeye çekinir, bunlar maaşallah yatılı uzun süreli kalmaya geliyorlar.. hem de sadece erkekle görüşerek :kızgın: evdeki kadına sormayı geç, evin kadını kendisi davet etmediği halde hem de yatılı gitmek en basitinden görgüsüzlük. bence sonuna kadar haklısın ben de olsam olay çıkarırdım ben burda eşek başı mıyım diye. Karşı tarafa da yansıtırdım yani fişeklemek gibi olmasın da.. bu ne böyle her sene her sene eşine biz geliyoruz deyip kafalarına estikleri gibi bedava yemek hizmet tatile gelemezler yani.. tabii belki çok sevdiğiniz insanlardır siz de gelmelerinden mutlu oluyorsunuzdur güzel bi samimiyet vardır o apayrı da. Şu hamilelik bitene kadar takmamaya çalışman en güzeli tabii umarım seni yatarken görünce bi parça utanırlar en azından
ah canim esimle tartistim diye hemen kanama geldi.o yuzden ikinci bir hamle yapip zarar vermek istemiyorum. Yani canim ben bir yere iki kere giderim karsi taraf gelmezse onlarin gelmesini beklerim. Biz onlara hic gitmedik inanki onlar her sene geliyorlar birsey demiyorum ama bu sefer yaptiklari cok ayip cok.marmarise tatile gidecekler zaten.tamamen tatili uzatmak icin yapilan birsey..

Hanimlar benim sağ kulağım tikandi ya sanki boğazıma burnuma da baski ypiyor kulak baskili tıkanık. Hani yolculukta falan olur ya oyle. 1 haftadir fln oyle . Biraz baktim gebelikte artan hormonlardan olur yaziyor ama belki de tıkandı bilmiyrm ilk defa oluyor. Nasil bir müdahale edilir ki gebelikte tedavisi nedir acaba acil bilir mi kafamda deli sorular🤷🏻‍♀️

Hanimlar benim sağ kulağım tikandi ya sanki boğazıma burnuma da baski ypiyor kulak baskili tıkanık. Hani yolculukta falan olur ya oyle. 1 haftadir fln oyle . Biraz baktim gebelikte artan hormonlardan olur yaziyor ama belki de tıkandı bilmiyrm ilk defa oluyor. Nasil bir müdahale edilir ki gebelikte tedavisi nedir acaba acil bilir mi kafamda deli sorular🤷🏻‍♀️
Hastaneye gidin…
Eğer kire bağlı tıkanıklık ise gliserin verirler bir kaç gün kullanıp sonra temizlemek için çağırırlar.
Enfeksiyon kaynaklı ise antibiyotik verirler..
Ama ihmal etmeyin enfeksiyon ise yanağınıza dişlerinize de vurur..

Hanimlar benim sağ kulağım tikandi ya sanki boğazıma burnuma da baski ypiyor kulak baskili tıkanık. Hani yolculukta falan olur ya oyle. 1 haftadir fln oyle . Biraz baktim gebelikte artan hormonlardan olur yaziyor ama belki de tıkandı bilmiyrm ilk defa oluyor. Nasil bir müdahale edilir ki gebelikte tedavisi nedir acaba acil bilir mi kafamda deli sorular
Canim hic kendini uzme ben gecen ay kusarken yataktan kalkamzken esimde yapti aynısını. Sinirlendim bebeğe zarar veriyoruz. Yerinde olsam yerimden bile kalkmam kendi rutinime bakarım. Senin durumun cok farkli cunku..milletin tuzu kuru tabii.
Belki onlarda utanir döner gider.

Hastaneye gidin…
Eğer kire bağlı tıkanıklık ise gliserin verirler bir kaç gün kullanıp sonra temizlemek için çağırırlar.
Enfeksiyon kaynaklı ise antibiyotik verirler..
Ama ihmal etmeyin enfeksiyon ise yanağınıza dişlerinize de vurur..
Acile bir gideyim o zaman ben. Enfeksiyon olsa ates yapar agri yapardi sanirim ya..
Verdikleri ilaci da doktoruma danisirim kullanirim en mantiklisi bu bayram izni bitene kadar beklemeyim kulak butun boğazı

Back
X