Herkese merhaba 

Aylardır sessiz sessiz takip ediyorum sizi .keseyi göreyim öyle ilk mesajımi yazayim, yok kalp atışını duyayım ,yok 12 haftayı geçeyim diye diye bugüne kadar bekledim. Sonra da kendimi çok geç kalmış hissettim çünkü görüyorum ki artık hemen hemen herkes birbirini tanimaya başlamış 

kısaca tanıtayım kendimi ; yaş 39 ,ilk evliligimden 14 yaşında bir oğlum var, 2. evliligimden  2sene önce kalp durması sonucu 10.haftada kürtaj oldum . Bu 3. hamileliğim . Bugün tam 17+3 . Henüz hiç bebek hareketi hissetmiyorum . 54 kilo ile başladım ,şuan 59 um. boy 1.60 

cinsiyet belli değil. Bir güney amerika ülkesinde yaşıyorum . İkili ,üçlü test ,fetal DNA vs yaptırmadım , yaptirmiycam . 6-10 haftalar arasında bulantı /tiksinme yaşadım ama hiç istifra etmedim .4 kiloyu hamileliğin ilk 1,5 ayında aldım çünkü öküz gibi yedim 

şuan insan gibi yiyorum, aşerme ya da tiksinme yaşamıyorum hicbirseye karşı .
3 kedim ,2 köpeğim var 

dediğim gibi 14 yaşında babası ile yaşayan bir oğlum ve  eşimin de 17 ve 10 yaşlarında anneleri ile yaşayan 2 kızı var.  Ben başından beri kız hissediyorum ,umarım yanilmiyorumdur. Bu cuma belli olacak inşallah