- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #11.101
EvetKepez devletteki mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
EvetKepez devletteki mi?
Kızlar çıktım. Doktor o kadar detaylı baktı ki şaşırdımgayet iyiyiz .yüzünü gösterdi tam benim kopya
benim aynı foto var
![]()
Ay canım maşallah çok tatlı yaaBen 4 aylık burda
Tamam canım ben de ne olur ne olmaz duş almam iki gün burada havalar serinledi artık zaten.Ben de 2.doz tetanoz oldum dün canım hafif ağrı var .. Islatmamak lazimmis onceki aşıda islatmistim ağrı olmuştu baya..
Olduğumuz yerde ilçede özel bir radyoloji uzmanı aslında iyi bir doktor herkes beğeniyor ama işi çıkmışIyi gidiyorsun bende oyleyimonlarin sagligi gelişimi yerinde olsunda.
Detaylı nasil iptal olur ya kim yapacaktı detaylıyi kendi doktorun mu prof mu
Hayırlı olsun canım benim çok şükürDetaylidan çıktım kızlar.. Çok şükür sorun yok dedi.. Bir Kız bebis daha geliyoooPembis Hayaller canım ekleyebilirsin
![]()
ya sorma benimde 1 hafta çok ağrıdı ben de vurulduğum gün duş almıştım demek bundanmışBen de 2.doz tetanoz oldum dün canım hafif ağrı var .. Islatmamak lazimmis onceki aşıda islatmistim ağrı olmuştu baya..
Ah ben de almıştım.. Annem uyardı allahtan asla oraya 3 gun su değdirme dedi.. Kessinlikle çok fark ediyor.ya sorma benimde 1 hafta çok ağrıdı ben de vurulduğum gün duş almıştım demek bundanmış
Siziniz sonuç çıktı mı?
İlk gebelikte 4 gün kolum yerinde değildi sanki öyle bir agriydi ama bunda hiç yapılmamış gibiydi aynı günde duş almıştım meselaAh ben de almıştım.. Annem uyardı allahtan asla oraya 3 gun su değdirme dedi.. Kessinlikle çok fark ediyor.
Genellikle herkeste aynı etki olmuyor canım. Ama ben de bu şekilde fark etti yaİlk gebelikte 4 gün kolum yerinde değildi sanki öyle bir agriydi ama bunda hiç yapılmamış gibiydi aynı günde duş almıştım mesela![]()
İyiyim şükür, bugün leke şeklinde geldi azaldı, sağolasin canımCanım nasıl oldun sesin çıkmayınca merak ettim.![]()
Doktora göründünmu bebiste bı sorun yok dimi canımİyiyim şükür, bugün leke şeklinde geldi azaldı, sağolasin canım
Çok cici olmuşNasıl olmuşlar teyzeleri![]()
Çok güzel çokNasıl olmuşlar teyzeleri![]()
Oh cok şükür ,İyiyim şükür, bugün leke şeklinde geldi azaldı, sağolasin canım
Kim dedi?doktor demediyse sıkıntı yok . Eger bebegin gelisiminde bir problem yoksa sorun olmaz. İc karni genis olanlarda göbek az cikiyor,ornekleri var .Kızlar bişey diycem 19+3 oldum karnım küçük dediler. Yani daha göbek deliğine kadar gelmedi diye biliyorum bebek . Göbek deliğinin altı sis sadece normal değil mi? Benim ilk gebeligim de . İnternete baktım pek örnek yok
Şimdiye kadar haftasıyla uyumlu çıktıKim dedi?doktor demediyse sıkıntı yok . Eger bebegin gelisiminde bir problem yoksa sorun olmaz. İc karni genis olanlarda göbek az cikiyor,ornekleri var .
Doktorun bir problem gormuyorsa sorun olmaz canim. Hamile olduğu anlaşılmadan doğuranlar da varŞimdiye kadar haftasıyla uyumlu çıktı
Benim 22+2 hala göbek yok .bebek 500grŞimdiye kadar haftasıyla uyumlu çıktı