- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #14.381
Evet cuma günü bekliyoruz artık takacaklar pesserMerhaba canim sevindim senin adina. Peki hala Rusya da misin?
Tekrardan gecmis olsun umarim ailene kavusursun yakin zamanda

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet cuma günü bekliyoruz artık takacaklar pesserMerhaba canim sevindim senin adina. Peki hala Rusya da misin?
Tekrardan gecmis olsun umarim ailene kavusursun yakin zamanda
Geldiniz mi ohh sonunda valla gozumuz yollarda kaldı canımmmmmKızlar sizi çok ozledimmmmm![]()
Rahim agzi 33mm ama içinde açılış varMasallah kuzuya. O attigin ne canim resim? Kaç olculuyorlardi senin rahim ağzını?
Insallah canımm dinlenince geçerKızlar ağrım pek yok ama kasılmam var hissediyorum gündüzden beriuzanıyorum şimdi inşallah geçer
![]()
Pesser o silikonlu o rahim agzi tutuyorMasallah kuzuya. O attigin ne canim resim? Kaç olculuyorlardi senin rahim ağzını?
insallah bebiş zamanını bekler kuzumPesser o silikonlu o rahim agzi tutuyor
İçindeki açılma bir kaç saat içinde olabiliyor .Bende aynı burda yaşadımAy cok sinirliyim kndimede kızıyorum neden gittim diye bu doktora.
Gitmicem bi sıkıntı olmazsa ne ozele ne doktora artik. Bugunluk bu kadar adrenalin yeter
Geldim canım moralim bozuk geldim kontrolüm vardı suyum yine yüksek yarın diğer doktoruma gidicem.Geldiniz mi ohh sonunda valla gozumuz yollarda kaldı canımmmmm
Soluna sakince yatmaya çalış inşallah hemen geçerKızlar ağrım pek yok ama kasılmam var hissediyorum gündüzden beriuzanıyorum şimdi inşallah geçer
![]()
Yaa hadi geldin şükür bir daha aksiyon olmadan dur olduğun yerdeKızlar sizi çok ozledimmmmm![]()
Seni de yeni okudum Allahım cidden ne diyeyim ya her doktor ayrı telden çaldı mı olan bize oluyorAy cok sinirliyim kndimede kızıyorum neden gittim diye bu doktora.
Gitmicem bi sıkıntı olmazsa ne ozele ne doktora artik. Bugunluk bu kadar adrenalin yeter
Sağlığı çok şükür iyi kuzum ama 26+3 teyim bu bebe 1 kilo olmuşYaa hadi geldin şükür bir daha aksiyon olmadan dur olduğun yerdenasıl durumlar peki
Ay gelmene çok sevindim dur moralini bozma ins bir sıkıntı olmazGeldim canım moralim bozuk geldim kontrolüm vardı suyum yine yüksek yarın diğer doktoruma gidicem.![]()
Bugün benimde kasılma ve ağrılarım vardi... İnşallah geçer canımKızlar ağrım pek yok ama kasılmam var hissediyorum gündüzden beriuzanıyorum şimdi inşallah geçer
![]()
Allahım minnoş yaaSağlığı çok şükür iyi kuzum ama 26+3 teyim bu bebe 1 kilo olmuşsuyuda fazla yine diğer doktor ne dicek bakalim
Hosgeldinn kuzuuu bizde sizleri cok ozledikkKızlar sizi çok ozledimmmmm![]()
Eliyle miKizlar asiri sinirliyim.perinatoloji doktoru hem karindan ölçtü hemvajinal ultrason ile olctu rahim agzini 36mm normal dedi. Yetmedi cati muayenesi ypti açıklık var mi diye canimi yakarak hemde.
Birde üzerine tum bunlari yaprken hastaneye yatırabilirim rahim agzi yetmezliğinden dedi.
Ama ölçüm normal cikti 36mm gayet iyi ki ozel doktorum 37 ölçmüştü cuma günü.
Neyse sonuc olarak hersey yolundaymis. Ben ozel doktoruma gtmeyecegim gitsem ne diyecegim sizce? Rezillik.
Hersey normalmiş çünkü.
Birde bu eliyle yptigi aciklik muayenesinden bisey olur mu yaa. Sizde de yptilar mi kizlar sikintisi olanlar ozellikle. Aha dedim suyum patlicak şimdi.
Malesef olup olabilecegim bütün muayeneyi oldum bugun hala kendime gelemedim.korktumEliyle miaçıklık var mı diye son haftalarda bakıyorlar diye biliyordum. El ile yapıldığını da bilmiyordum
sonuçta iyi olmana sevindim. Geçmiş olsun
Ay gelmene çok sevindim dur moralini bozma ins bir sıkıntı olmaz
Yarın gidicem onada kuzu sonra bide diyetle beraber haftaya giderim 28.haftayaAllahım minnoş yaadiğer doktora ne zaman gideceksin peki
Bugün bebem teyzelerine poz vermiiisHosgeldinn kuzuuu bizde sizleri cok ozledikk![]()