2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Ay cok sinirliyim kndimede kızıyorum neden gittim diye bu doktora.
Gitmicem bi sıkıntı olmazsa ne ozele ne doktora artik. Bugunluk bu kadar adrenalin yeter
İçindeki açılma bir kaç saat içinde olabiliyor .Bende aynı burda yaşadım

Eklentiler

• 20221019_092716.webp
    20221019_092716.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 65
Ay cok sinirliyim kndimede kızıyorum neden gittim diye bu doktora.
Gitmicem bi sıkıntı olmazsa ne ozele ne doktora artik. Bugunluk bu kadar adrenalin yeter
Seni de yeni okudum Allahım cidden ne diyeyim ya her doktor ayrı telden çaldı mı olan bize oluyor 😡neyse çok gerilme minik etkilenmesin olur mu

Kizlar asiri sinirliyim.perinatoloji doktoru hem karindan ölçtü hemvajinal ultrason ile olctu rahim agzini 36mm normal dedi. Yetmedi cati muayenesi ypti açıklık var mi diye canimi yakarak hemde.
Birde üzerine tum bunlari yaprken hastaneye yatırabilirim rahim agzi yetmezliğinden dedi.
Ama ölçüm normal cikti 36mm gayet iyi ki ozel doktorum 37 ölçmüştü cuma günü.
Neyse sonuc olarak hersey yolundaymis. Ben ozel doktoruma gtmeyecegim gitsem ne diyecegim sizce? Rezillik.
Hersey normalmiş çünkü.
Birde bu eliyle yptigi aciklik muayenesinden bisey olur mu yaa. Sizde de yptilar mi kizlar sikintisi olanlar ozellikle. Aha dedim suyum patlicak şimdi.
Eliyle mi 😲 açıklık var mı diye son haftalarda bakıyorlar diye biliyordum. El ile yapıldığını da bilmiyordum 🥴 sonuçta iyi olmana sevindim. Geçmiş olsun

Eklentiler

• Screenshot_2022-10-19-15-44-07-288_com.miui.gallery.webp
    Screenshot_2022-10-19-15-44-07-288_com.miui.gallery.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 65
Back
X