- 19 Mayıs 2022
- 3.112
- 4.697
- 63
- 32
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #14.561
Bu saatte canım bol limonlu patates salatası çekti. Problem şu ki evde patates kalmamış
Yarın öğlene kadar dayanıp kayinvalideme yaptıracağım artık

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Masallah 30 a yaklastin canım biraz daha sabirCok keyfim yoktu canım, ağrım var bir de başımı yastıktan kaldıramadım nedense... Bebekte iki gündür hareketleri yavaşladı. İyiden depresyona giriyorum sanırım![]()
Bende öyle diyorum canım ayin 7 sinde kontrolum var o güne kadar doktora gitmek istemiyorum sabretmek gerekMasallah 30 a yaklastin canım biraz daha sabir![]()
Cok agrin olursa doktor konusunda sabretmene gerek yok canimBende öyle diyorum canım ayin 7 sinde kontrolum var o güne kadar doktora gitmek istemiyorum sabretmek gerek![]()
Doğru inşallah dogurmayacagim o zamana kadar 35i göreceğim gibi baştan beri içime 37 doğuyor bakalım İpek hanım sabrederse zamanında gelir inşallahCok agrin olursa doktor konusunda sabretmene gerek yok canimsen dogurmamak icin sabret
![]()
Hareketler hergun aynı olmuyor ki pozisyon degistirdi belki takma hic 3 saatte 10 hareket say demişti ebe bana. Bu 10 dk da olabilir.Cok keyfim yoktu canım, ağrım var bir de başımı yastıktan kaldıramadım nedense... Bebekte iki gündür hareketleri yavaşladı. İyiden depresyona giriyorum sanırım![]()
Off benim canim neler cekmiyo ki. Az önce nutellali ekmek yedim sonra tatli geldi diye zeytin ekmek yedim.Bu saatte canım bol limonlu patates salatası çekti. Problem şu ki evde patates kalmamışYarın öğlene kadar dayanıp kayinvalideme yaptıracağım artık
Seninki de çok nazlı çıktı vallaBenim dün 950gr civarıydı. Boyu da gecen hfta 32 demisti sanırım doktor. Gayet iyi demişti herseye. Saglikli olsunlarda sınırı geçip altta kalmasinlar yeterincebuyuseler yeterablasi uzun ince bi kiz bakslim bu nsl olacak daha yüzünü bile gostermedi hanimefendi
![]()
adapazarı cık aradan olmuşTopikler karıştı hanimlarolsun.
Bizde gelecegiz insallah bu levellere
Saglikla büyütün![]()
30 haftadayım bende 11 aldım şuana kadarKaç kilo aldınız kızlar? 29 haftalığım 18 kilo aldım![]()
Ben bebişi ilk öğrendiğimde birden 4 kilo verdim. Ardından şu ana kadar 7 kilo aldım. Kilo vermişliğimi saymazsak 3 kiloKaç kilo aldınız kızlar? 29 haftalığım 18 kilo aldım![]()
Peki son cümlemin anlamsızlığıBen bebişi ilk öğrendiğimde birden 4 kilo verdim. Ardından şu ana kadar 7 kilo aldım. Kilo vermişliğimi saymazsak 3 kilobenim hangisini baz almam gerekir
hep kaç kilo aldın dediklerinde kafam ne diyeceğimi bilemiyorum
![]()
Kaç kg ile hamile kaldığın önemli yani soranlara 3 diyebilirsinBen bebişi ilk öğrendiğimde birden 4 kilo verdim. Ardından şu ana kadar 7 kilo aldım. Kilo vermişliğimi saymazsak 3 kilobenim hangisini baz almam gerekir
hep kaç kilo aldın dediklerinde kafam ne diyeceğimi bilemiyorum
![]()
Doktorla gorustunmu canım diyetisyen falan yönlendirdi miKaç kilo aldınız kızlar? 29 haftalığım 18 kilo aldım![]()
27 haftalık 7 aldım. Çok mu zayıfsın 18 kilo aldın. Kuzenim 42 kilo alarak doğurdu, sorun olmadı. Sadece sona doğru tansiyon çıkmaya başlamıştı.Kaç kilo aldınız kızlar? 29 haftalığım 18 kilo aldım![]()
26 haftalığım 51 ile hamile kaldım şimdi 57 oldumKaç kilo aldınız kızlar? 29 haftalığım 18 kilo aldım![]()
Bende öyle takmamaya çalışıyorum canım bu surecler geçecek inşallahHareketler hergun aynı olmuyor ki pozisyon degistirdi belki takma hic 3 saatte 10 hareket say demişti ebe bana. Bu 10 dk da olabilir.
Ben tatlı niyetine her gün 2 tane albeni yiyorumOff benim canim neler cekmiyo ki. Az önce nutellali ekmek yedim sonra tatli geldi diye zeytin ekmek yedim.
Simdi de kumru çekiyor![]()
Ben Rusyada bunu aldım baby swimmer marka .tüm lavabo uygunUygun bulmuşsun iyi yapmissin canim.
Bende babyjem 250 tl olan köpüklü banyo filesini 80 tlye aldim ordan kullanilmamis paketinde.
Yeni etiketli diye filtreleyip aratiyorum bende![]()