2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Cok keyfim yoktu canım, ağrım var bir de başımı yastıktan kaldıramadım nedense... Bebekte iki gündür hareketleri yavaşladı. İyiden depresyona giriyorum sanırım 🤣
Hareketler hergun aynı olmuyor ki pozisyon degistirdi belki takma hic 3 saatte 10 hareket say demişti ebe bana. Bu 10 dk da olabilir.

Bu saatte canım bol limonlu patates salatası çekti. Problem şu ki evde patates kalmamış 🤣 Yarın öğlene kadar dayanıp kayinvalideme yaptıracağım artık
Off benim canim neler cekmiyo ki. Az önce nutellali ekmek yedim sonra tatli geldi diye zeytin ekmek yedim.
Simdi de kumru çekiyor 🤤

Benim dün 950gr civarıydı. Boyu da gecen hfta 32 demisti sanırım doktor. Gayet iyi demişti herseye. Saglikli olsunlarda sınırı geçip altta kalmasinlar yeterincebuyuseler yeter 🤲 ablasi uzun ince bi kiz bakslim bu nsl olacak daha yüzünü bile gostermedi hanimefendi🤭
Seninki de çok nazlı çıktı valla😂

Kaç kilo aldınız kızlar? 29 haftalığım 18 kilo aldım:olamaz::skandal:
Ben bebişi ilk öğrendiğimde birden 4 kilo verdim. Ardından şu ana kadar 7 kilo aldım. Kilo vermişliğimi saymazsak 3 kilo 🙈 benim hangisini baz almam gerekir 😂 hep kaç kilo aldın dediklerinde kafam ne diyeceğimi bilemiyorum 😅

Ben bebişi ilk öğrendiğimde birden 4 kilo verdim. Ardından şu ana kadar 7 kilo aldım. Kilo vermişliğimi saymazsak 3 kilo 🙈 benim hangisini baz almam gerekir 😂 hep kaç kilo aldın dediklerinde kafam ne diyeceğimi bilemiyorum 😅
Peki son cümlemin anlamsızlığı😂
***hep kaç kilo aldın diye sorduklarında, kafam karışıyor. Ne diyeceğimi bilemiyorum*** 😂😂😂😂
Sabahın köründe ayılmadan işe gitmek istemiyorum artık yeteeeer anayım ben ana 😝😝🤣🤣

Kaç kg ile hamile kaldığın önemli yani soranlara 3 diyebilirsin

Uygun bulmuşsun iyi yapmissin canim.
Bende babyjem 250 tl olan köpüklü banyo filesini 80 tlye aldim ordan kullanilmamis paketinde. 👯
Yeni etiketli diye filtreleyip aratiyorum bende 😁
Ben Rusyada bunu aldım baby swimmer marka .tüm lavabo uygun

Eklentiler

• Screenshot_20221001-075104.webp
    Screenshot_20221001-075104.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 48
  • Screenshot_20221001-075648_Chrome.webp
    Screenshot_20221001-075648_Chrome.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 50
Back
X