2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
İnsanlar ne kadar kötü ve acımasız ya.. hiç yardıma ihtiyacın var mı diye sormuyorlar mı?
Çantalarıda güzel günlerde kullanın 😍 çanta almayan varsa bende paylaşayım fikir olsun. Sevdim baya. İnstagram sayfası” mcdbagcom “ gerçi çoğunuz çantasını almıştır ama 🤩
günaydin yok canim , gecen is toplantisi vardi mesela is saatleri sonrasinda biri de sormadi eve kadar birakayimmi diye. Cikista bir kadin sag olsun o sordu sadece 2 cocuklu anne o da cunku is saati bittiginde 2 saat surmustu toplanti :) . Bende kocami cagirdim o geldi taksiyle , sonra arabayi o kullandi eve donduk , yorgunluktan bitmistim :D canlari sag olsun :D :D

Kızlar aşı ile ilgili kafam karışıktı belki bahsetmiştim önceden ama dün tetanoz aşımı yaptırdım drum tek doz yeterli demişti epey de ayak sürüdüm karar veremedim sağlık sektöründeki arkadaşlar daha iyi bilirler eminim ama aşının çeşitli hastalıklara yol açtığını okudum bir çok blogda,sizler me düşünüyorsunuz,not:kolumun ağrısından duramıyorum :KK14:

günaydin yok canim , gecen is toplantisi vardi mesela is saatleri sonrasinda biri de sormadi eve kadar birakayimmi diye. Cikista bir kadin sag olsun o sordu sadece 2 cocuklu anne o da cunku is saati bittiginde 2 saat surmustu toplanti :) . Bende kocami cagirdim o geldi taksiyle , sonra arabayi o kullandi eve donduk , yorgunluktan bitmistim :KK70: canlari sag olsun :KK70: :KK70:
Yine bir anneyi anne anlamış 🙈 gerçekten anlamıyorum insanlık nereye kayboldu…

Şimdi nasilsin kuzu
Gecmis olsun .tansiyon olup olmadığına emin ol. Eczane varsa sabah ve aksam ölçtür. Gidince 10 dk otur dinlen gun icinde bu durum olursa da hemen git.ölçtür. tansiyon cok cok önemli bilmekte fayda var.
Evet ya tansiyon hamilelikte o kadar çok oynuyor ki ve tansiyonun inip çıkması o kadar kolay ki hemen hemen herşeyden tansiyonumuz kolayca etkileniyor dediğin gibi ölçmek lazım valla şakaya gelmez dikkat et bari canım tedbirlisin sen zaten genelde ihmal eden biri değilsin anladığım kadarı ile çok geçmiş olsun sana da :dua:
Binamızın alt katı eczane git gel komşu olunca da biliyorlar şuan iyi gibi olsam da içim rahat etmedi bir sorun olmasın diye indim hemen biraz oturtup dediğiniz gibi ölçtüler 11 e 6 çıktı. Ben bu zamana kadar ne kadar ölçtürsem hiç 11 duymadım büyüğü genelde 10 a 5 veya 10 a 6 çıkar acaba büyük bir an 11 oldu diye mi öyle oldum ki, baksanız yüksek bir tansiyon değil ama yine de risk olur mu

Binamızın alt katı eczane git gel komşu olunca da biliyorlar şuan iyi gibi olsam da içim rahat etmedi bir sorun olmasın diye indim hemen biraz oturtup dediğiniz gibi ölçtüler 11 e 6 çıktı. Ben bu zamana kadar ne kadar ölçtürsem hiç 11 duymadım büyüğü genelde 10 a 5 veya 10 a 6 çıkar acaba büyük bir an 11 oldu diye mi öyle oldum ki, baksanız yüksek bir tansiyon değil ama yine de risk olur mu
Yüksek değil ama senin alışkın olmadığın bi sayı olduğu İçin etkilemiştir seni. Benim normalim 11-7 mesela. Ama bi arkadaşımın tansiyonu 11 olunca kötü oluyor

Günaydin kizlar, umarim hepiniz iyisinizdir bugun :)
ben cok yorulmaya basladim is temposundan, ise git gel kendim arabayla bazen trafik oluyor bir gidis 1 saat, donus 45 dkk oluyor. Eve geliyorum birseyler atistiriyorum, dus, biraz temizlik duzen, aksam yemegi, hop 9 olsun yorgunluktan uykum geliyor ama 12ye kadar uyuyamiyorum :KK70: Neyse, haftaya izin aldim, bu cumartesi kaynamam geliyor bir haftaligina :) Simdiden is yerinde kafami sisirmeye basladilar ve baski uyguluyorlar : yok hersey tamammi dosayalar tamam mi.. Hersey tamam ama acil bir durum ciksa sanki benden bilecekler, ne kadar acayip insanlar var, bir de bu tipler (kadin olsun ; bunlar da daha cocugu olmamis bende buyuk kadinlar genelikle / erkek olsun) hic nasilsin diye sormazlar...... neyse morali yuksek tutuyorum gelecek hafta rahatlarim artik isi dusunmem zaten takmiyorum artik strese sokacaklar. Sükür iyiyim simdilik, sadece zorlanmaya basliyorum (kilo olsun, dengesi de degisiyor insanin), bel agrisi olsun bunlar basliyor yavas yavas normal tabi ama kim anlar bunlari..

Resimdeki cantalari aldim, hastane cantasi icin 🥰 Daha sonra tatile falan giderken kullaniriz, birde aileler uzakta oldugundan mecbur yolculuk oluyor ve kullanisli olucaklar :KK70:

Eki Görüntüle 3152221
Ah canım seni o kadar iyi anlıyorum ki bende çalışırken aynı şeyleri yasadim. Döndüğüm de yasayacaklsrim da ayrı bir Okay 🤣

Geçmiş olsun canım bence büyük ihtimal şekerin düşüyor. Cok dikkat etmek gerek bence esin bir süre kahvaltıyı kendi hazırlasın ☺️

Yok bisey olmaz 11 den yani etkilemez eger desen benim hep 10 ama 13 olsa o sarsar. Belkide seker düşmüştür

Bu ara pek bakamıyorum , son sayfa alıntılardan görüyorum bazi şeyleri. Hastalara sifa olsun Inşallah. Dun benimde cok agrim vardi, daha azalmıştı ama dün çok agrim oldu. Namaz konusunda bende kac gündür normal kılıyorum cok kötü oluyor alt karnim kasiliyor vs. Sonra sandelyeye oturuyorum hepsimi ayakta kılıyorum ruku ve secdede sandelyeye oturuyorum ama yok olmuyor yine kasiliyor. Oturup kalkinca ve kılarken sanki bisey akiyor , affedersnz ıdrar yapıyor. Gibi bi his wcye gidiyorum asla bisey yok kuru heryer anlamdim gitti

Yüksek değil ama senin alışkın olmadığın bi sayı olduğu İçin etkilemiştir seni. Benim normalim 11-7 mesela. Ama bi arkadaşımın tansiyonu 11 olunca kötü oluyor
Yok bisey olmaz 11 den yani etkilemez eger desen benim hep 10 ama 13 olsa o sarsar. Belkide seker düşmüştür
Geçmiş olsun canım bence büyük ihtimal şekerin düşüyor. Cok dikkat etmek gerek bence esin bir süre kahvaltıyı kendi hazırlasın ☺️
Gün içinde bir kez daha inip bi ölçtürürüm ay utandım da sorarken hatta borcum var mı diye bile sordum kızdılar 🙈bende şekerim düştü diye düşündüm eşim daha tövbe kahvaltı için sen kalkma dedi korktu garibim🙈11 bebek için sorun değilse tamam o zaman ikinci ölçüme göre 4 kasımda randevum var yine de doktora bir sorarım

Bu ara pek bakamıyorum , son sayfa alıntılardan görüyorum bazi şeyleri. Hastalara sifa olsun Inşallah. Dun benimde cok agrim vardi, daha azalmıştı ama dün çok agrim oldu. Namaz konusunda bende kac gündür normal kılıyorum cok kötü oluyor alt karnim kasiliyor vs. Sonra sandelyeye oturuyorum hepsimi ayakta kılıyorum ruku ve secdede sandelyeye oturuyorum ama yok olmuyor yine kasiliyor. Oturup kalkinca ve kılarken sanki bisey akiyor , affedersnz ıdrar yapıyor. Gibi bi his wcye gidiyorum asla bisey yok kuru heryer anlamdim gitti
O zaman tam oturarak kıl artık çok hareket etme yine de

Hayır zaten normal değer 12/8 değil mi bemce sıkıntı yok ama doktorunu ara sor istersen ,dün aşı öncesi ölçtü hemşire benimkini 9/6 çıktı ama okul dönüşüydü biraz yorgundum ondandır dedi

Kızlar aşı ile ilgili kafam karışıktı belki bahsetmiştim önceden ama dün tetanoz aşımı yaptırdım drum tek doz yeterli demişti epey de ayak sürüdüm karar veremedim sağlık sektöründeki arkadaşlar daha iyi bilirler eminim ama aşının çeşitli hastalıklara yol açtığını okudum bir çok blogda,sizler me düşünüyorsunuz,not:kolumun ağrısından duramıyorum :KK14:
Ben iki doz vuruldum ağrı yasamadim kuzu🤔
Genelde gebelikte düşük tansiyon olur diyorlar kuzum bilemiyorum benim hep standart 12 -8 di gebelikten beri 10-6 dün yine ölçtüm hergun 10-6 😂

Sola yatmaktan, sol kürek kemiğim çürüdü gibi ağrıyor, sağ a da yatıyorum ama 10 dk sonra ayağım kalçam uyuşuyor. Düz zaten yatamıyorum. Geceleri uyuyamaz oldum. Çok şükür sıkıntı yok ama uykusuz da kalınca sürekli yorgunluk hissi. Sinirlilik. 2 gündür de duygusala bağladım, ortada bişe yok ağlıyorum 🥴🤣Birine bu durumu paylaşınca da, son ay daha kötü olacak, bir de doğum sancısını ya da Sezeryan ağrısı gelecek, doğunca daha uykusuz olacaksın,bie de lohusa duygusu,, Vs artık anlatmıyorum, nasılsın diye sorana iyiyim diyip geçiyorum. Böyle uyandım😅 Günaydın
Masallah etrafindaki insanlar da ne pozitifmis oyle 🤭

Hayır zaten normal değer 12/8 değil mi bemce sıkıntı yok ama doktorunu ara sor istersen ,dün aşı öncesi ölçtü hemşire benimkini 9/6 çıktı ama okul dönüşüydü biraz yorgundum ondandır dedi
Ilk dozumu oldunuz? Ben 8 sene önce yapmıştırmstim 2 doz tamamlanmadi doktor 1 doz da yeterli dedi ama asm iki doz deyince ben 2 yaptırdım

Back
X