Günaydin kizlar, umarim hepiniz iyisinizdir bugun :)
ben cok yorulmaya basladim is temposundan, ise git gel kendim arabayla bazen trafik oluyor bir gidis 1 saat, donus 45 dkk oluyor. Eve geliyorum birseyler atistiriyorum, dus, biraz temizlik duzen, aksam yemegi, hop 9 olsun yorgunluktan uykum geliyor ama 12ye kadar uyuyamiyorum

Neyse, haftaya izin aldim, bu cumartesi kaynamam geliyor bir haftaligina :) Simdiden is yerinde kafami sisirmeye basladilar ve baski uyguluyorlar : yok hersey tamammi dosayalar tamam mi.. Hersey tamam ama acil bir durum ciksa sanki benden bilecekler, ne kadar acayip insanlar var, bir de bu tipler (kadin olsun ; bunlar da daha cocugu olmamis bende buyuk kadinlar genelikle / erkek olsun) hic nasilsin diye sormazlar...... neyse morali yuksek tutuyorum gelecek hafta rahatlarim artik isi dusunmem zaten takmiyorum artik strese sokacaklar. Sükür iyiyim simdilik, sadece zorlanmaya basliyorum (kilo olsun, dengesi de degisiyor insanin), bel agrisi olsun bunlar basliyor yavas yavas normal tabi ama kim anlar bunlari..
Resimdeki cantalari aldim, hastane cantasi icin

Daha sonra tatile falan giderken kullaniriz, birde aileler uzakta oldugundan mecbur yolculuk oluyor ve kullanisli olucaklar
Eki Görüntüle 3152221