2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Günaydın canlar dün gece idrar enfeksiyonu içip ilaç içip yattım hani sabah tertemiz olacaktım ben😂 bu ilaç temizliği diyorlardı hemen internette
Canım idrar kültürü yaptılar mı? Benim yapınca hangi ilaca direncim var ona da bakmışlardı ve penisiline direncim çıktı, bir ilaç ismi söylemişti bunu versem mesela sende hiçbir faydası olmaz demişti. Belki senin de öyledir o yüzden o ilaç fayda etmemiştir

Cidden şahaneyiz bide adamlara ağlamamız o esnada ay ben ağladım tam sakinleştim sonra al işte gömleğini sümük yaptım dedim bi daha ağladım 😂😂😂😂şimdi düşündükçe yerlerde yatıp gülesim var o an eşim gözler fal taşı buna ne oldu diye 😂
Dogurmadadan evden kacitmasak bari 🤣🤣

Bu ara pek bakamıyorum , son sayfa alıntılardan görüyorum bazi şeyleri. Hastalara sifa olsun Inşallah. Dun benimde cok agrim vardi, daha azalmıştı ama dün çok agrim oldu. Namaz konusunda bende kac gündür normal kılıyorum cok kötü oluyor alt karnim kasiliyor vs. Sonra sandelyeye oturuyorum hepsimi ayakta kılıyorum ruku ve secdede sandelyeye oturuyorum ama yok olmuyor yine kasiliyor. Oturup kalkinca ve kılarken sanki bisey akiyor , affedersnz ıdrar yapıyor. Gibi bi his wcye gidiyorum asla bisey yok kuru heryer anlamdim gitti

Aynen namaz kılarken bana da böyle oluyor neyin nesi anlam verememiştim demek sende de oluyor ilginç bir durum gerçekten

Kızlar araba için puset almasam sizce sıkıntı olur mu? Bebek arabası doğumdan sonra alınacak galiba. Puset olmadan hastaneden çıkış zor olur mu? Ya da doktor kontrolleri?

Unutkanlık yaşayan var mı? Ben birçok şeyi unutuyorum ve zihinsel olarak yorgunluğumda var

Ben yaşamaya başladım geçen gün kan tahlili vermiştim işyeri doktoruma sonuçları gösterdim B12 ve kan eksikliği var gibi sanki ama değerler biraz değişik o yüzden hastanedeki doktoruna sorsan iyi olur dedi ona da devlete gittiğim için randevu bulamadım soramadım üzerinden de 1 ay geçti şimdi sorsam da çok zaman geçmiş deyip bir daha kan vermemi isteyecekler

Kızlar araba için puset almasam sizce sıkıntı olur mu? Bebek arabası doğumdan sonra alınacak galiba. Puset olmadan hastaneden çıkış zor olur mu? Ya da doktor kontrolleri?
Bizim ılkinde portbebe vardi eger varsa yakınlarda tanıdık ödünç alabilirsiniz. Ya da güzel sarip kucağıniza alirisniz. Mesafe uzun mu? Hastsneyle evin kontrol icin

Bizim ılkinde portbebe vardi eger varsa yakınlarda tanıdık ödünç alabilirsiniz. Ya da güzel sarip kucağıniza alirisniz. Mesafe uzun mu? Hastsneyle evin kontrol icin
Arabayla 15 dk sürüyor en fazla 🤔 hastane kontrollerinde beklerken falan sıkıntı olur mu onu bilmiyorum

Kiz buraya atiyim diye gitmiş Aralık grubuna atmışım ya 🤣🤣🤣 neyse benim kız zaten Aralık bebesi olacakta... 30+2 den son durum bu, biraz daha inerse karnım ne olacak bilmiyorum

Eklentiler

• 20221019_122900.webp
    20221019_122900.webp
    28,2 KB · Görüntüleme: 77
Arabayla 15 dk sürüyor en fazla 🤔 hastane kontrollerinde beklerken falan sıkıntı olur mu onu bilmiyorum
Ya kucakta kolunuz ağrıyabilir 😀 ama böyle uygunsa boyle yapin yapacak bişey yok.ilkinde bizde arabayi sonra almstik. Varsa ödünç alabileceğiniz puset, portbebe vs alin

Ben yaşamaya başladım geçen gün kan tahlili vermiştim işyeri doktoruma sonuçları gösterdim B12 ve kan eksikliği var gibi sanki ama değerler biraz değişik o yüzden hastanedeki doktoruna sorsan iyi olur dedi ona da devlete gittiğim için randevu bulamadım soramadım üzerinden de 1 ay geçti şimdi sorsam da çok zaman geçmiş deyip bir daha kan vermemi isteyecekler
Ben bayadır kan vermedim. B12 eksikliği olabilir. Demir ilacınızda yeterli geldiğini sanmıyorum

trio.webp

Bizim burda bebek tasima/oto koltugu (resimdeki ornek) mecbur hastane cikisi icin yoksa kesinlikle birakmiyorlar.
Bu yuzden biz uclu bebek arabasi aldik .

Ben bayadır kan vermedim. B12 eksikliği olabilir. Demir ilacınızda yeterli geldiğini sanmıyorum

Ben devlet hastanesine gidiyorum muayeneye 2 ayda bir kan ve idrar tahlili yapıyorlar şimdi muayene için tekrar randevu bulabilirsem tekrar tahlil isticem değerler için

Valla canim anlamayan anneler de var . Yok ben hamileyken sunu da yaptim bunu da yaptim diyen is arkadaslari da oluyor.🙄o onun insanlığı.
En tahammül edemediğim şeyde bu 🫢🫢 herkesin bir fikri var.. çoğu iyi niyetli olsa da ne hissedeceğini düşünmeden konuşuyorlar. Her kafadan bir ses. Merak etsek yada bilmesek sorarız zaten neden durmadan bi akıl vermeye kalkarlar anlamıyorum..

Ya kucakta kolunuz ağrıyabilir 😀 ama böyle uygunsa boyle yapin yapacak bişey yok.ilkinde bizde arabayi sonra almstik. Varsa ödünç alabileceğiniz puset, portbebe vs alin
Bildiğim kadarıyla kimsede yok ödünç alabileceğim, yani kimse bizimkini kullanabilirsin demedi şimdiye kadar 😅 bakalım çok şart değilse idare edebiliriz sanırım. Büyük ihtimal bizde bebek arabasını çok sonra alacağız galiba, bana kalsa fiyatlar artmadan alırdım ama babası almak istemiyor 🤷🏻‍♀️

Eki Görüntüle 3152298

Bizim burda bebek tasima/oto koltugu (resimdeki ornek) mecbur hastane cikisi icin yoksa kesinlikle birakmiyorlar.
Bu yuzden biz uclu bebek arabasi aldik .
Evet ben de bunu diyorum. Buradaki hastaneler için de öyle diyorlar ama battaniyeye sarıp çıkaran arkadaşım var, o yüzden sormak istedim.

Back
X