- 9 Aralık 2021
- 869
- 804
- 53
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #15.441
Kizlar bu hıçkırık olayı nasıl oluyor yani olduğunda nasıl anlarız az önce başının olduğu tarafta kalp atışı gibi hareket oldh ama sürdü baya böyle bu hıçkırık mi oluyor 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şekeri bıraktığımdan beri 1 aydır hiç kilo almadım ben.sabah aç karna 70 buçuk falan geliyorum akşama dogru 71 buçuklarda gidip geliyorum 62 yle hamile kaldım kuzu.yemek yemek önemli değil doktorum sebze ve protein ye diyor kiloyu çok umursama sadece yediğin şeylere dikkat etCansurs canım sen Bi daha tartıldın mı kilo alımın devam ediyor mu ben bugün 74 çıktım tartıda seninle aynı gidiyorduk. Ben tırstım biraz. Az yemeye çalışıyorum ama dayanamıyorum.
Şekeri bıraktığımdan beri 1 aydır hiç kilo almadım ben.sabah aç karna 70 buçuk falan geliyorum akşama dogru 71 buçuklarda gidip geliyorum 62 yle hamile kaldım kuzu.yemek yemek önemli değil doktorum sebze ve protein ye diyor kiloyu çok umursama sadece yediğin şeylere dikkat et
Battı balık yan gider canın cekiyosa yapacak bişey yok şu su işi olmasa anam dünyaları yicemAnladım canım ben de sebze ve protein alımı şeklinde yapmaya çalışıyorum. Biraz dikkat etmem lazım galiba artık![]()
Evet sistamik hareket ise hıçkırık oluyor ben bu hareketi tam kasiklarimda basinin oldugu yerde hissediyorumKizlar bu hıçkırık olayı nasıl oluyor yani olduğunda nasıl anlarız az önce başının olduğu tarafta kalp atışı gibi hareket oldh ama sürdü baya böyle bu hıçkırık mi oluyor![]()
Yaaa çok değişik bitseydi bugün zaten hiç durmadı içimde surekli hareket ediyordu akşamda böyle birsdy oldu kız bide şey oluyor benim eşim çok merak ediyor hareketlerini ama elini karnıma koyunca duruyor hareket etmiyor bende anasının kızı oluxak bak şimdiden tepki veriyor sana diyorumEvet sistamik hareket ise hıçkırık oluyor ben bu hareketi tam kasiklarimda basinin oldugu yerde hissediyorum![]()
Aynen öyle. Benim kiloya müsait bir yapım var zaten bir de üstüne sigarayı bıraktım. Umarım doğumdan sonra kısa sürede verebilirim bu kilolarıKimi insanda 25 30 alıyor toplamda. Nekadar az alsak okadar iyi daha hafiflik tabi ama her bünye bir değil
Evet canim hıçkırık oKizlar bu hıçkırık olayı nasıl oluyor yani olduğunda nasıl anlarız az önce başının olduğu tarafta kalp atışı gibi hareket oldh ama sürdü baya böyle bu hıçkırık mi oluyor![]()
Ben yaptırdımTetanoz aşısı yaptırdınız mı kızlar?
Bizimkide öyle babasının elini hissettigi ve sesini duudugu anda tüm hareketleri durdurup onu dinliyorYaaa çok değişik bitseydi bugün zaten hiç durmadı içimde surekli hareket ediyordu akşamda böyle birsdy oldu kız bide şey oluyor benim eşim çok merak ediyor hareketlerini ama elini karnıma koyunca duruyor hareket etmiyor bende anasının kızı oluxak bak şimdiden tepki veriyor sana diyorumama biliyorumki babasına aşık bir kız olucak
![]()
Bende 2 doz vuruldum canimTetanoz aşısı yaptırdınız mı kızlar?
Evet 2 taneTetanoz aşısı yaptırdınız mı kızlar?
Tetanoz aşısı yaptırdınız mı kızlar?
Ewt baya oldu yaptıralıTetanoz aşısı yaptırdınız mı kızlar?
Evet evet gelmiş A Aklimtrakyada biberon fırçası bugün gelmiş bak ben henüz gidip görmedim amaKizlar günaydin. Bugün bime güzel şeyler geldi. Kayinvalidemi erkenden alıp bike getirdim ana kucagi ve anne yani yatağı aldim elyafran sanırım.![]()
Kizlar günaydin. Bugün bime güzel şeyler geldi. Kayinvalidemi erkenden alıp bike getirdim ana kucagi ve anne yani yatağı aldim elyafran sanırım.![]()
Ben fircaya bakmadım ama biberon kurutucu aldim
Ben ilk cocugumda ana kucağını bulamamıştım bir mağazadan aldim hiç memnun kalmadım ama bu sefer erkenden kayinvalidemi diktim bimin önüne panter gibi atlayıp aldı vallaGünaydın :) bende ilk bebeğimden kalma var onlar evdeki bebeğim de 17 aylık olunca hepsi yepyeni halâ :) kıyafet telaşı harici başka telaşım yok çok şükür ama bende ana kucağı-nohut battaniyeyi, oyun matını falan hep bimden almıştım gayet kaliteli çıktılar
Ben bugün yarıştan elendimBen fircaya bakmadım ama biberon kurutucu aldim