- 19 Mayıs 2022
- 3.112
- 4.697
- 63
- 32
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #15.421
Hissettim canım sağol şükürDilyy nasıl oldun canim yeni gördüm, hareket hissettin mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hissettim canım sağol şükürDilyy nasıl oldun canim yeni gördüm, hareket hissettin mi?
Doktor erken dogumdan korkuyor ondan verdi banada miyomum var kasılma yaparsa diyeBende o ağrı ara ara olmuştu çok şükür 3.ay sonrası bitti kullanmam![]()
Saglikli olsun daHiç yukarlarda gormedik kafayida ondan sordumhep alttan bana kafa atıyor
acaba dedim bir kere daha dönecek mi
Doğru mu acaba o ya. İki oglumda çok yukaridaydi nefes aldirmazdi 2lokma zor yerdim mideme baskıdan. Şuanda kız göbek deliğinin hep altında.hic yukarı çıkmadı mide nefes konusunda rahatım ama kalcam fazla genişledi. Kasıklarımda olduğundan orası rahatsız hep
Hala açlık yüksek diye düşünüyorum beybiKizlar bugun dahiliyeye gittim troid ve kan sekeri icin asagida kan sekerim sonucu var ,dahiliye doktorum yine ısrarla sende seker felan yok kadın dogumcular niye diyetisyene git diyor sana gercekten anlamiyorum diyor,diyetlim bir durumun yok diyor.
Eee suyumda fazla degilmis (103) ben bugun diyete niyetlenmistim amadiyor ki birak yaaa.
Sizce nasil?
Kadın dogumcuya attim ama cevap vermedi halen.
Kuzu doktor dönmüş iyi cikmis ama bir hafta ölçüm yap sonuclari görelim demis. Sulalede seker hastasi cok birinden cihaz alip ölçücemHala açlık yüksek diye düşünüyorum beybi![]()
Canım gebelik şekerinde açlık şekerini çok önemsemiyorlar galiba. Önemli olan tokluk şekeri demişti laboratuvardaliler.Hala açlık yüksek diye düşünüyorum beybi![]()
Şimdi nasılsın canımHissettim canım sağol şükür
Şase idrar yolunu açıyor, kanla çok ilgili değil. Ağır birşey değilmiş. Ben dr uma sormuştum. Kullanılmasında sakınca yok idrar yollarını açarak seni rahatlatsın diye verdim dedi. Ben sürekli tuvalete çıkıyordum kısa kısa sürüyordu. Kalkıyorum tekrar tuvaletim geliyordu. Şase işe yaradı bu konuda, daha uzun işiyorum. Sık sık tuvalete çıkmama gerek kalmıyorTeşekkürler kuzular. Ya antibiyotik verdi damardan magnezyum dan sonra Bi de şase ilaç vermiş şu akşam yatmadan önce suya karıştırılıp içilenden. Sorsam mı acaba fazla gelmez Di mi diye. İşine karışıyormuş gibi de görünmek istemiyorum.
Ben aylardır vajinal kullanıyorum progestani canım sabah akşamKızlar bi de doktor progestan vermiş vajinal kullanılacak dedi. Ama eczaneden aldığım hap yazıyor üzerinde. Biz bu hapı mı vajinal olarak alacağız?
Ay iyi bariŞase idrar yolunu açıyor, kanla çok ilgili değil. Ağır birşey değilmiş. Ben dr uma sormuştum. Kullanılmasında sakınca yok idrar yollarını açarak seni rahatlatsın diye verdim dedi. Ben sürekli tuvalete çıkıyordum kısa kısa sürüyordu. Kalkıyorum tekrar tuvaletim geliyordu. Şase işe yaradı bu konuda, daha uzun işiyorum. Sık sık tuvalete çıkmama gerek kalmıyor![]()
Evet öyleymiş canım yeni öğrendim 2 türlü de kullanılıyormuş. Ben oral ve fitil olarak ayrı sanıyordum.Ben aylardır vajinal kullanıyorum progestani canım sabah akşam
İyiyim canım hafif bir ağrı var ama normalŞimdi nasılsın canım
Yedin dimi eşinden azarıİyiyim canım hafif bir ağrı var ama normal
Yemez miyimYedin dimi eşinden azarı![]()
Bu zaten normal doğum pozisyon baş aşağıda olması lazım. Benim de erken bu pozisyon almış çok baskı yapıyordu ondan erken açılma başladı. Hastanede bu pozisyon her gün yaptım ve kız çevirmiş artık popoda oturuyor. Yani bu normal değil sezaryen olacak ama benim için daha iyiKizlar bir sey soracagim bebek 3 aydır baş aşağı dün de baktık yine baş aşağı ne zaman dönecek ya da dönecek mi ??
Ohh şükür. Sevindim canım gelin sağlıcakla.Bu zaten normal doğum pozisyon baş aşağıda olması lazım. Benim de erken bu pozisyon almış çok baskı yapıyordu ondan erken açılma başladı. Hastanede bu pozisyon her gün yaptım ve kız çevirmiş artık popoda oturuyor. Yani bu normal değil sezaryen olacak ama benim için daha iyiartık her gün konuşuyorum geri dönmesin böyle otursun
yarın gece yola Çıkıyoruz