2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Bana sıkı diyet verdi 🙈bebek 1.400 gr çıktı karnı 2 hafta önde olduğu için 300 gr fazlası var dedi şuan 28. Hafta içinde böyle hızlı kilo alırsa şekeri için sıkıntı olur dedi bir ay sonra bebek kilo alsın sen hiç almadan gelmiş olman lazım dedi, sıfır şeker sıfır hamur işi kızartma vs hiç bir şey yokmuş, rahim ağzın iyi ama bebek hızlı kilo alırsa erken doğumu tetikler dedi korktum
Kuzum korkma aynı durum bende de var. Bebek Çarşamba günü 1275gr çıktı. Ayrıca şekerim yükselmeye meyilli ölçüm yapıp kontrol ediyorum. Banada şeker karbonhidrat tamamen yasak. Ve az meyve. Ekmek tamamen kesti.

Kuzum korkma aynı durum bende de var. Bebek Çarşamba günü 1275gr çıktı. Ayrıca şekerim yükselmeye meyilli ölçüm yapıp kontrol ediyorum. Banada şeker karbonhidrat tamamen yasak. Ve az meyve. Ekmek tamamen kesti.
Senin kaçıncı hafta peki, bakalım bir ay bende dikkat edeceğim sonuç ne olacak merak ediyorum 🤭

27+4 canim kilosu fazla çıktı ama 1340 cikti. Onu da ertugrul demedi yani🤭 ben sordum fazla degilmi diye evet fazla sekerin mi vardi dedi. Seker cikamdi ama sinirda oldugu icin iki hafta ölçüm cizelgesi vermistiniz dedim . Eger seker cikmazsa problem degilmis ama seker varsa diyet uygulariz dedi.
Geliyooor geliyooor 😂😂😂

Böyle var ya canim hiçbir şey istemiyor... yorganın altına girip saatlerce uyumak istiyorum, uyandığımda kitap okuyup tekrar uyumak istiyorum ay depresyona giriyorum belki de girdim ya da hafta sonu bunalımı. 1 aydir dışarı çıkmamakla alakalı da olabilir çalışan biri olunca 🙄😳😖

Ben bugün 28+3 oldum hemen hemen aynıyız sanırım. Bizde eve şeker aleti aldık şimdi tansiyondan sonra hergun şeker olcerim artık 🙂
Benim de 28+4 bugün çok yakınız 😇şeker yada tansiyon ölçmüyorum ama bugün diyet listemi aldım bakalım ona uygun devam edeceğim 🥰

Canım benim şekerim yüksek değil 120 çıktı toklugum açlık zaten 75 ti.Ama suyum fazla olduğu için doktor şekerli karbonhidratli şeyleri yasakladı.Olcum yapmıyorum 🤔
Anladım canım
Ozaman hiç stres yapma , şekerin normalse suyun fazlalığı çok fazla bir anlam ifade etmiyormuş aslında
Benim de şekerim sınır civarında seyrediyoe en fazla , bazen çok normal oluyor , ama yine de şeker ölçüm cihazıyla günde 3-4 kere ölçüyorum
Diyette cabası 🤪

Bana sıkı diyet verdi 🙈bebek 1.400 gr çıktı karnı 2 hafta önde olduğu için 300 gr fazlası var dedi şuan 28. Hafta içinde böyle hızlı kilo alırsa şekeri için sıkıntı olur dedi bir ay sonra bebek kilo alsın sen hiç almadan gelmiş olman lazım dedi, sıfır şeker sıfır hamur işi kızartma vs hiç bir şey yokmuş, rahim ağzın iyi ama bebek hızlı kilo alırsa erken doğumu tetikler dedi korktum
Benimde ayni canim iki hafta ilerde ve 300 gram fazla ama seker yoksa sıkıntı olmaz dedi ertugrul bey, eger sekerim fazlayda diyetr gircekmisim

Benimde ayni canim iki hafta ilerde ve 300 gram fazla ama seker yoksa sıkıntı olmaz dedi ertugrul bey, eger sekerim fazlayda diyetr gircekmisim
Senin de kilo olarak mı dedi yoksa aynı karnının ölçümü mü 2 hafta ileri, bana da yeme içmeden olduğunu düşünüyorum o yüzden bir ay bir diyet yap da nasıl ilerleyecek belli olsun demişti ondan bugün başladım diyete bakalım sonu ne olur, hızlı gelişine erken doğumu tetikler dedi diye ciddiye aldım zaten birde ne bileyim 28. Haftada 1.400 gözüme de fazla geldi

Cidden ne fenasın 😂😂bugün içinde şeker olan yediğim ne dersen bir tane meyve şimdi adını demeyeyim can çeker bişey olur öz bir tane😅günlük meyve hakkım bitti 😂
Valla tüm gece diş ağrısı çektim hiç uyuyamadim bı ara dalmışım saat 4 bucuk gibi ağrıyla kalktım sarı bı meyve 😜 ağzım dilim kurumuş herhalde şekersizlikten kalktım onu yedim benimde o kadar 😂

Valla tüm gece diş ağrısı çektim hiç uyuyamadim bı ara dalmışım saat 4 bucuk gibi ağrıyla kalktım sarı bı meyve 😜 ağzım dilim kurumuş herhalde şekersizlikten kalktım onu yedim benimde o kadar 😂
Bakın diyorum ağrıyan dişe bir diş sarımsak ez sıkıca bastır yaktığı için gözünden yaş geliyor yalan yok ama dayanırsan cidden geçiyor, beni hamilelik boyu bu kurtardı hep 🥰bakalım bir ay sonra bu mücadele karşılığı göbekli marul için doktor ne diyecek 😂😂

Bakın diyorum ağrıyan dişe bir diş sarımsak ez sıkıca bastır yaktığı için gözünden yaş geliyor yalan yok ama dayanırsan cidden geçiyor, beni hamilelik boyu bu kurtardı hep 🥰bakalım bir ay sonra bu mücadele karşılığı göbekli marul için doktor ne diyecek 😂😂
Bende gidicem Çarşamba falan 1 buçuk aylık acligimin sonucunu görmeye 😂

Senin de kilo olarak mı dedi yoksa aynı karnının ölçümü mü 2 hafta ileri, bana da yeme içmeden olduğunu düşünüyorum o yüzden bir ay bir diyet yap da nasıl ilerleyecek belli olsun demişti ondan bugün başladım diyete bakalım sonu ne olur, hızlı gelişine erken doğumu tetikler dedi diye ciddiye aldım zaten birde ne bileyim 28. Haftada 1.400 gözüme de fazla geldi
Canim neresi bilmiyorum. Ertugrul beyi biliyorsun ben dedim kilosu 1341 cok degilmi diye çünkü 27+4 um ben olcerken 29+1 dedi.
Attim canim bi bak anlarsan.
En ust 28+4 orta 29+1 sondaki 29+2

Eklentiler

• 16676617118188734608874453216046.webp
    16676617118188734608874453216046.webp
    34,3 KB · Görüntüleme: 43
Back
X