Kizlar sancisi olanlar ve hastaneye gidenlerden mi etkilendim yoksa hava kapali ondan mi bilemiyorum ama benim de bugun ruhum daraldi gibi. Gittikce agirlasiyorum. Gece o tarafa don bu tarafa don aman sirt ustu uyuma diye diye uyku uyuyamiyorum. Gece agriyan ve gun boyu gecmeyen popo bacak agrilarim da cabasi. Hic keyfim yoktu bugun. Garip duygular ve dusunceler istila etti resmen. Gazini cikarabilecek miyim, banyosunu yaptirabilecek miyim, yeterli kiyafet aldim mi, hastaneye ne goturucem, sutum olur mu mama mi veririm, hangi mama, hangi sut sagma pompasi, karnim hep boyle mi kalicak, bebegim iri olur mu, vajinal dogum yapabilicek miyim, sancilara dayanabilir miyim, vajinal doguranlarin vajinasi harap oluyor diyolar, dogru mu ki, sezeryan sonrasi cok aci oluyor mu, zamaninda mi gelicek, erken mi gelicek, hastane sonrasi herkes eve mi dolusucak, herkese sinir mi olucam, buharli sebze pisirici al diyor herkes almali miyim, bilmem gereken ne cok sey var ama ben ne kdarini biliyorum, annelige hazirlik cipi var midir onu alip taksam iyi olmaz miydi daha neler neler.. sizlerde de boyle abuk sorular oluyor mu?