2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Benim bazen böyle göğsüm sıkışırdı geceleri o falan kesildi 🫢
Göğsüm sıkışmıyor nefes almakta cidden zorlanıyorum ama burnum tıkalı artık ondan oluyor, bakalım 3 öğün yemek yiyorum ama cidden kontrollü ve sebze ağırlıklı onların içinde varsa birde küçücük yediğim meyve harici hiç şeker girmiyor resmen bünyeye neler olacak acaba😅

Plasenta rahim agzina yakin miydi? Doktora gitmissindir diye tahmin ediyorum su an ama aralik annelerini takipteyim, gecenlerde sanirim rinapera rinapera cok benzer bir sey yasadi onunla da bir iletisime gec istersen.
Sabaha doğru kahverengi leke gördüm maalesef kızlar doğum belirtisi değildir inşallah çok endişelendim
Selam kızlar evet ben yaklaşık iki hafta önce kötü bir tecrübe yaşadım bu konuda lütfen birkaç damla bile kan veya leke olursa doktora git hemen. Ben açıkçası çok önemsememiştim ilk aylarda da lekelenme oluyor diye önemsiz olduğunu düşündüm birkaç damla bir şeydi ama haftam ilerlediği için doktorumla iletişime geçtim. Ertesi günü öğleden sonra çağırdı ve bebeğin başının çok aşağı indiğini söyleyip NST çektirdi, rahim ağzı da kısalmış 20mm olmuş önceden 40tan fazlaydı. NST'de ben hiçbir şey hissetmememe rağmen 90 üstü sancılar çıktı doktorum bile çok şaşırdı doğum başlamış dedi. Hastaneye yatırdılar beni ilaçlarla sancıları düşürdüler şu an dinleniyorum. Birkaç damla kan görüp doktoruma yazmasam belki de doğurmuştum 11 gün önce.

Gunaydin hanimlar. Herkese saglikli bir hafta diliyorum🌸
Oxygen1 Oxygen1 bizlere de haber ver durumunla ilgili lutfen.
Kızlar doktordan geldim nst çekildi muayene vs sıkıntı yokmuş yorgunluk ve stres kaynaklı olabilir dedi rapor verdi bu hafta dinleneceğim evde inşallah sorun çıkmaz hepimiz bebeklerimize sağlıkla kavuşuruz 🤲🏻

Bebeğim 1.900 gr. çıktı boyunuda sordum ama onu bilemem bacak boyunu söyleyebilirim tarzı saçma salak bir şeyler söyledi zaten bu sefer o kadar dandik birine denk geldim ki sinir oldum ben ondan daha çok şey biliyorum o kadar yani ama bir sıkıntı yok her şey normal dedi ne kadar güvenebilirim bilemedim zaten 2 hafta sonra tekrar randevum var hem 32. hafta raporu alacağım hemde bu seferkinden memnun kalmadığım için başka birine görüneceğim.
Canım maşallah,benim 1500 şerde çıktı kilosu iri olacak galiba önde demişti sana da dedi mi doktorun öyle bişey

Selam kızlar evet ben yaklaşık iki hafta önce kötü bir tecrübe yaşadım bu konuda lütfen birkaç damla bile kan veya leke olursa doktora git hemen. Ben açıkçası çok önemsememiştim ilk aylarda da lekelenme oluyor diye önemsiz olduğunu düşündüm birkaç damla bir şeydi ama haftam ilerlediği için doktorumla iletişime geçtim. Ertesi günü öğleden sonra çağırdı ve bebeğin başının çok aşağı indiğini söyleyip NST çektirdi, rahim ağzı da kısalmış 20mm olmuş önceden 40tan fazlaydı. NST'de ben hiçbir şey hissetmememe rağmen 90 üstü sancılar çıktı doktorum bile çok şaşırdı doğum başlamış dedi. Hastaneye yatırdılar beni ilaçlarla sancıları düşürdüler şu an dinleniyorum. Birkaç damla kan görüp doktoruma yazmasam belki de doğurmuştum 11 gün önce.
Çok geçmiş olsun tedbirli olmakta yarar var gerçekten beklenen bir durum değilmiş ileri haftalarda şükür bişey çıkmadı ama eğer benzer bir durum olursa hemen giderim teşekkür ederim

Kızlar merhaba.bende bugün kontrole gittim.32+0 ız raporumu da aldım.nst de sancılar düzensiz çıktığı için doktor çok önemsemedi.bende kağıda baktım arada bi tane 40 üzeri vardı gerisi hep 20 civarıydı.bebişim 1950 gram olmuş.artık doğsa da sıkıntısız bir şekilde yaşayacağı haftalara geldik dedi doktor.kasılmaların olursa ve sıklaşırsa veya bebeğin hareket etmediğini hissedersen hemen gel bekleme dedi.kasılmayı da bebeğim bir yerde toplanıp sertleşmesi olarak tarif etti.2 ay falan önce daha sıktı ozamandan beri olmuyordu sertleşme dün akşam oldu bi kere.bugün ultrasonda orada poposunun olduğunu gördük.başı sağ kasık tarafında.pozisyon alıyor.kontroller 2 haftaya indi.bi sonrakinden sonra sanırım haftalık olacak.bizde haberler böyle.2 hedef olan 32 haftayı da tamamladım çok şükür.darısı 34 e ☺️

Kızlar çok garip duygular içindeyim ya. Çok şükür ağrım vs yok ama sanki her an doğuracakmışım gibi geliyor. Anksiyete midir anlamadım. Bir de bebeğim tam olarak kıpırdıyor dışarıdan da görünüyor ya böyle gerçekten o şuan orada, sonra bir anda nasıl kucağımda olacak, nasıl doğuracağım falan gibi korkular kapladı içimi çok garip. Normal doğum çok istiyorum, hiç de korkmuyordum şimdiye kadar ama şuan onu gerçekten hissetmeye başlayınca dank etti :110: ya da çok heyecanlanıyorum ondan mı oluyor, bilmiyorum tam anlatabildim mi ama belki benim gibi hissedenler vardır diye yazmak istedim:cry:

Kızlar çok garip duygular içindeyim ya. Çok şükür ağrım vs yok ama sanki her an doğuracakmışım gibi geliyor. Anksiyete midir anlamadım. Bir de bebeğim tam olarak kıpırdıyor dışarıdan da görünüyor ya böyle gerçekten o şuan orada, sonra bir anda nasıl kucağımda olacak, nasıl doğuracağım falan gibi korkular kapladı içimi çok garip. Normal doğum çok istiyorum, hiç de korkmuyordum şimdiye kadar ama şuan onu gerçekten hissetmeye başlayınca dank etti :110: ya da çok heyecanlanıyorum ondan mı oluyor, bilmiyorum tam anlatabildim mi ama belki benim gibi hissedenler vardır diye yazmak istedim:cry:
Bende her an dogurucakmis gibi hissediyorum belim agrisa acaba mi diyorum veya herhangi bir şey de hemen acaba mi demeye korkmaya başladım nedense bi riskimiz yok çok şükür ama değişik bir şey dediğiniz gibi anlatamıyorum da eşime falan da söylemiyorum öyle içimde panikleyerek geçiriyoruz günleri 🤦

Bende boştu erken girdim minnosum küsmüş yüzünü göstermedi .
29+3 kilo 1800 boy 43 cm şükür sıkıntı yok🥹
Screenshot_2022-11-07-15-09-52-108_com.miui.gallery.webp

Kızlar şimdi hastaneden ciktim rahim uzunluğu 42 ye düşmüş ama sorun değil dedi pozisyonu çık sert yüzünü de gömmüş göstermiyor dedi çok az görebildim ama minik bir sureti var kilosu 1780 gram olmuş kilosu boyu 41 cm ufak bir kız olacak sanırım sancilsrimdaj ötürü nst çektirdi ve sancı çıktı nst de takip edeceğiz dedi ve sanci düzenli olursa hemen geliyorsun dedi bebeği karninda titabildigimiz kadar rtutacahiz dedi

Kızlar şimdi hastaneden ciktim rahim uzunluğu 42 ye düşmüş ama sorun değil dedi pozisyonu çık sert yüzünü de gömmüş göstermiyor dedi çok az görebildim ama minik bir sureti var kilosu 1780 gram olmuş kilosu boyu 41 cm ufak bir kız olacak sanırım sancilsrimdaj ötürü nst çektirdi ve sancı çıktı nst de takip edeceğiz dedi ve sanci düzenli olursa hemen geliyorsun dedi bebeği karninda titabildigimiz kadar rtutacahiz dedi
Ay hadi bakalım kalabildiği kadar kalsın inşallah minik ya 💜

Ultrason haftası 31+4 falan çıkıyor benimki şişman kaçışı yok bunun😂 suyun ne artmış ne azalmış dedi bende geçen okuduğum yazıyı sordum 28 haftalardan falan sonra su artmiyormus doğuma kadar azalarak devam edecekmiş doğru mu dedim doğru dedi.ben diyeti bozarım😂

Ultrason haftası 31+4 falan çıkıyor benimki şişman kaçışı yok bunun😂 suyun ne artmış ne azalmış dedi bende geçen okuduğum yazıyı sordum 28 haftalardan falan sonra su artmiyormus doğuma kadar azalarak devam edecekmiş doğru mu dedim doğru dedi.ben diyeti bozarım😂
Hayır bu diyette bizi yalnız bırakmak yok 😂😂ben cidden hiç tombul bir çocuğum olabileceğini düşünmemiştim galiba ondan hala şokumu atamıyorum 😂

Kizlar randevudan ciktim yegenler ve benim cocuk toplam 3 cocuk olunca anca yazabiliyorum kusura bakmayin mesajlarin cogunu da okuyamadim.Eve gidince detayli bakacağım.
Doktor 1500 kilo dedi bebege iki hafta onden gidiyormus.(daha iki yun once 1350 cikmisti 😔) Sekerim biraz vardi ama iki gundur fazla olma sebebi yapilan ciger gelistiriciden kaynakli olabilirmis.seker ekmek pilava dikkat et ama kendini cok ac birakma dedi.(nasil olacaksa 🤭)
Rahim agzim 50 mm cikti,suyum iyiymis .erken dogum riskin su an yok dedi çok şükür 🙏sadece bebegin kilosuna dikkat etmem gerekiyormuş erken dogum olmamasi icin.(benim rahim seklinden dolayi rahimde belli bir yer olduğundan)

Back
X