Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
erken doğurma korkusu ile taşıdığım 2 minik şey ... sizde durumlar nasıl herkes ne alemde çoook merak ediyorum en top gibi olan ben miyiiiim bir tek ben mi sırt üstü düşmüş kaplumbağa gibi kalıyoruum
Çoook güzel görünüyorsun maşallah kaç haftalıksın şu ann? Biz çarşamba 27+0 olucaz, zaten kilolu başladığım için hamileymişim gibi değil de daha çok kilo almışım gibi görünüyorum sadece
erken doğurma korkusu ile taşıdığım 2 minik şey ... sizde durumlar nasıl herkes ne alemde çoook merak ediyorum en top gibi olan ben miyiiiim bir tek ben mi sırt üstü düşmüş kaplumbağa gibi kalıyoruum
Ya yicem seni ve benzetmelerini ben tekil gebelik aşko şükür iyiyim rahatım karnım büyüyor zorlamaya başladı artık ufak ufak eğilirken falan. Ama hala hamile olduğumu unutuyorum sonra oğlum kasıklarımı ağrıtarak hissettiriyor 25+1 im bugün hareketler de daha son 2 haftadır net diyebilirim ama yine çok çok değil. En son geçen hafta 860 gr 32 cm idi her sey olağan su an için.. Veeee erken doğum korkusu bende de var yalnız değilsin
Çoook güzel görünüyorsun maşallah kaç haftalıksın şu ann? Biz çarşamba 27+0 olucaz, zaten kilolu başladığım için hamileymişim gibi değil de daha çok kilo almışım gibi görünüyorum sadece
Kızlar ben 20. Haftada ilk saçımı boyamıştım. Şimdi yine beyazlar rahatsız ediyor. Yine Green Therapy boyasını aldım ama elim gitmiyor kutuyla bakışıyorum, iyi yapıyor muyuz boyamakla sizce? Düzenli boyayan var mı?
Benim tek gebelik 72 ile başlamıştık 84-85 ile devam ediyoruz o kadar yağ kullanıyorum yine de bütün karnım çatladı valla saldım ben de bi yerden sonra gece uykumu alamıyorum artık yarım saatte bir uyandığım için en çok o zorluyo
Ya wc ihtiyacı mı huzursuzluk hissi mi bilmiyorum uyanıyorum uykum var ama oturuyorum uyuyamıyorum yardım çığlıkları atıcam artık psikoloğa mı gitsek napsak
Kızlar bu arada daha önce bahsetmiştim benim sağ kasık bölgem de çok sancı vardı idrarda enfeksiyondan şüpheleniyoruz demiştim. Bu ay kültür verdim sonuç temiz çıkmış. Geçen doktora gittiğimde sağ tarafımı bastırınca acıyor demiştim. Haa bu ağrı mı o bebek baskısı gibi bi şey demişti ama yine de test almıştı.
O sancılar ağrılar bebek baskısı olabiliyormuş yine de sizinde olursa bi test verin ama telaş yapmayın