2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Tüm organların yeri değişiyor veya sıkışıyorlar karnın içi büyüyen bebekten dolayı rahim ile dolunca hiçbirine yer kalmıyor :) dolayısıyla işleyiş şekilleri de değişiyor ondan mide yanmaları, bağırsak sorunları, böbrek ağrıları aahh ahh analık zor vallahi :confused: Sağlıkla doğurabilelim de gerisi önemli değil ne yapalım, bende çok fena mide yanması yaşayanlardanım doğurunca bütün şikayetler anında bitiyor o rahatlama faslını düşünerek teselli ediyorum kendimi :KK48:
Sagol canim, doktora sormayi utaniyorum.. 😂😂 Tabi daha bebek buyuyecek 🧿 vucuttaki degisikler devam ediyor.
Kocamda korkutuyor beni oyle gorunce dedi doktoru ara.. Haftaya kontrolum var zaten.

kızlar bişey daha sorucam
hamilelikte saçını boyayan varmı?bende beyazlar baya arttığı için boyamayı düşünüyorum
doktorumda organik amonyaksız boyaya izin verdi
acaba hangi marka alsam bilemedim
belki boyayan varsa fikir alırım diye sorayım dedim size de

bana da 30.haftada 1800 olan bebişime fazla dedi , ben 23.haftadan beri diyet yapıyorum ama faydası olmuyor tontiğime :KK70: sadece ben aç kaldığımla kalıyorum:KK70:
Yaa faydası olmuyor deme ne olur 🙈bunca açlığa faydası olsun lütfen 😂

Hari bugun kuzen kahvalti günüydü, Allah affetsin beni bugün 🤣 herseyden birer yedim ama cok cesit vardı,yine de cok oldu 🫣
Öğlen yemegi yemicem artik 🤭
Vay bee vay 😂bende üç dört sap ıspanak ile ıspanaklı yumurta ki ıspanağı hiç sevmem 🥺4 ince dilim domates, 3 zeytin, bir yeşil biber bide ekmek 🥺🥺alışmaya çalıştığım şekersiz çayın da yarısı kaldı 😂😂

Ben 28 haftalikgim 1500 e cok dediler canim 🤷
ya bilmiyorum ki canım senin rahmin kalp şeklinde ya belki senin için çoktur.

Gerçekten 28 de 1400 ile beni diyete sokup burda boşa mı uğraştıryorlar ki🤭
ya ben sizlere diyecektim aslında ama demedim yanlış birşey söylemeyeyim diye ilk gebeliğiniz diyet yapanların çoğunun, belki bebekleriniz iri sadece o yüzden öyle kilolular. benim ilk gebeliğim de 4000 gr dogdu oglum 38 de doktor belki ondan dolayı normal dedi.

Maşallah bebise... Benim yaptığım hatayı yapma canım bende dayanayim dayanayim dedim şimdi tuvalete bile.zor.yuruyorum anında sancı giriyor kendini gereksiz zorlama bence
haftaya bir iki gün izin alcam işyerinden canım bir de plan yaptım 32 ye kadar dayanırsam 3 hafta yıllık izin alcam sonra 35 de çalışamaza ayrılcam bakalım. yok çok zorlamayı düşünmüyorum zaten korkuyorum.

Yorgunsan canım keske isteseydin vucudun belli sinyaller veriyor demekki aklına geldi rapor mu alsam diye
haftaya bi kaç gün izin alcam canım ya bu hafta sonu hiç dinlenmedim ondan böyle hissediyorum sanırım.

Keşke birkaç gün alsaydın ben raporuyum gerçekten dinlendim tavsiye ederim iki gün bile olsa ihtiyacımız var dinlenmeye
aynen canım haftaya için alcam 2 gün

Canim ne durumdasin?
Ciktin mi hayirlisiyla?
Yok canim cikmadim en az cumaya kadar burdayim acilmam 1 cm kadar düştü ama bebegin kilosu dun 1984 cikmustu bugun perinatoloji doktoru 1700 dedi damarlarinda genisleme var dedi nstde sancım var doğum sancim ama bende bie bir şey yok bu yuzden ikinci doz igneyi oldum ilaclar 3 saatte bir bakalim hayirlisi olsun

ya bilmiyorum ki canım senin rahmin kalp şeklinde ya belki senin için çoktur.

ya ben sizlere diyecektim aslında ama demedim yanlış birşey söylemeyeyim diye ilk gebeliğiniz diyet yapanların çoğunun, belki bebekleriniz iri sadece o yüzden öyle kilolular. benim ilk gebeliğim de 4000 gr dogdu oglum 38 de doktor belki ondan dolayı normal dedi.

haftaya bir iki gün izin alcam işyerinden canım bir de plan yaptım 32 ye kadar dayanırsam 3 hafta yıllık izin alcam sonra 35 de çalışamaza ayrılcam bakalım. yok çok zorlamayı düşünmüyorum zaten korkuyorum.

haftaya bi kaç gün izin alcam canım ya bu hafta sonu hiç dinlenmedim ondan böyle hissediyorum sanırım.

aynen canım haftaya için alcam 2 gün
Valla nasip artık ya tombik olacaksa normal hali oysa tabiki sorun değil şeker de yok bende normal doğum şansım da yok zaten 😅ama baktı ben zayıf eşim zayıf ondan dikkat et dedi demekki 🤭ama ben son bir ay cidden şekerli hamur işi şeyi çok abarttım şuan onun da cezası olabilir 😂

Selam kızlar benimde bugün kontrolüm vardı 31+3 1850 gram olmuş kızım çok iyi dedi kilosu. Ama böbreğinde genişleme var dedi 6 mlm kadar çok önemli değil ama daha fazla genişlememesi lazım dedi morelim bozuldu onada var mı böyle bişey duyan aranizda

Valla nasip artık ya tombik olacaksa normal hali oysa tabiki sorun değil şeker de yok bende normal doğum şansım da yok zaten 😅ama baktı ben zayıf eşim zayıf ondan dikkat et dedi demekki 🤭ama ben son bir ay cidden şekerli hamur işi şeyi çok abarttım şuan onun da cezası olabilir 😂
biz iriyiz biraz belki ondan iri oluyor bebekler :D rahat ol boşver elinden geleni yap ama alacağini her türlü alacak minnak :D ama doğumdan sonrası güzel oluyor hemen ele geliyor bebek :D

Banyo yapmak çok yorucu oluyor kızlar ya saçlarımı banyo dışında tarayamıyorum da 45 50 dk kaldım içerde , arada eşime beni kontrol et ediyorum ama bebis seviyor galiba kıpır kıpırdı içerde 🤗😍 azıcık çeki düzen verdim kendime saçlarıma vigo yaptım köpükle falan 🤪🤪🤪💃💃💃

Özele gittin mi tecrübeli bir dişçinin görmesi lazım yoksa gerçekten kabir azabı gibi derler bizim oralarda diş ağrısına Allah yardımcın olsun
2 kere devlete gittim geri gönderdiler özelide bişey yapmazsa ücret ödememek için 2 kliniği aradım ikiside haftami duyunca anestezi doğum başlatabilir risk alamayiz dedi
Karabiber zeytinyağ tuz ılıtıp gargara yapmayı dene istersen ağrın arttığında.Ben pandemide doktora gidemeyince öyle yapmıştım iyi gelmişti. Bi de yüksek yastık falan kullan uyurken.
Tuzlu su full yaptim karabiberdr Atayim bari artık

Banyo yapmak çok yorucu oluyor kızlar ya saçlarımı banyo dışında tarayamıyorum da 45 50 dk kaldım içerde , arada eşime beni kontrol et ediyorum ama bebis seviyor galiba kıpır kıpırdı içerde 🤗😍 azıcık çeki düzen verdim kendime saçlarıma vigo yaptım köpükle falan 🤪🤪🤪💃💃💃
Normalde sürekli yanan ben bu ara üşümeye başladım banyoya girince o sıcak sudan cikasim gelmiyor valla bende oyleyim kuzu

Selam kızlar benimde bugün kontrolüm vardı 31+3 1850 gram olmuş kızım çok iyi dedi kilosu. Ama böbreğinde genişleme var dedi 6 mlm kadar çok önemli değil ama daha fazla genişlememesi lazım dedi morelim bozuldu onada var mı böyle bişey duyan aranizda
Burda söyleyen kızlar vardı sanki böbrek ile ilgili, benim bir fikrim yok ama bak sorun olsa doktorun illaki söylerdi gönlünü ferah tut ve en önemlisi sakın İnternete araştırmaya gömülme öyle yapıp stres olmaktan başka elimize bişey geçmiyor

biz iriyiz biraz belki ondan iri oluyor bebekler :D rahat ol boşver elinden geleni yap ama alacağini her türlü alacak minnak :D ama doğumdan sonrası güzel oluyor hemen ele geliyor bebek :D
Sağlıklı olsun valla iri ufak fark etmez minnoşlar ya 🥰🥰bilmiyorum belki de ne kadar diyet yapsam da kan sulandırıcı vs kullanınca rahat kan akışı oluyorsa sömürmeye devam edecek küçük vampir 😂

Bende banyoda nefessiz kalıyorum anında burnum tıkanır oldu bebişin sevip sevmediğini bile kontrol edemiyorum odak noktam ölmeden çıkmak oluyor 😂😂

Vay bee vay 😂bende üç dört sap ıspanak ile ıspanaklı yumurta ki ıspanağı hiç sevmem 🥺4 ince dilim domates, 3 zeytin, bir yeşil biber bide ekmek 🥺🥺alışmaya çalıştığım şekersiz çayın da yarısı kaldı 😂😂
Ayyy kıyamam yaaa 🤭ama yinede dikkat ettim ben onumde börekler simitler kapis kapis gitti ben birer tane aldim nefsime hakim oldum 🤭 tok karnına 124 cikti iyi degil mi 🧿

Back
X